Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A MiHazánkosok, miért csak a...

A MiHazánkosok, miért csak a Turult akarják megvédeni? A holló az már smafu? Pedig Nyerges André és a Fehérholló párt minden magyar szimbóluma is lehetne, nem?

Figyelt kérdés

#Holló Rend #Nyerges André #MiTurul #Hazánkmadár #Fehér Lászéó
okt. 28. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert nekik a Turul mint magyar jelkép a fontos. André főnöködet meg semmi nem gátolja abban, hogy megvédje a fehér hollót.....
okt. 28. 14:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Miért gondolod, hogy engem André alkalazna? Én őszinte csodálója vagyok Andrénak! Amit ő véghezvitt a magyar politikában, még senki sem tett le, mégcsak hasonlót sem az asztalra.

Nyerges André győzni fog!

okt. 28. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

Nem csak a turult akarjak megvédeni.

Sorolok párat még kiket:

-a jogtalan végrehajtasba került embereket a kilakoltatástól.

-cigány erőszak és terror áldozatait, az érintett területeken.

-magyar gyermekek egészséges szellemi fejlődését, az lmbtqpstb elmebajtól.

-magyar vállalkozásokat, a miltinacionális cégek érdekei alá rendelt magyar gazdaságokat.

-magyar dolgozókat, a normális európai minőségű munkakörnyezet, és bérezés megteremtésével.

-a magyar földet, természeti kincseket, környezetet a pusztító gyáraktól, a koszos túlzsúfolt városoktól, és a külföldről érkező szeméttől. Nagyméretű vízgaldálkodás a karpat medence elsivatagosodása ellen, lényeges programpontjuk.

okt. 28. 15:19
 4/6 A kérdező kommentje:
És Nyerges André miért nincs a felsoroltak közt?
okt. 28. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:
41%
Mert ők nem amatőr trollok, mint te kedves kérdező!🤭
okt. 29. 06:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Kik? A hollók? Ők tényleg nem amatőrök!
okt. 29. 08:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!