Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hazudik ennyit Magyar...

Miért hazudik ennyit Magyar Péter?

Figyelt kérdés
Egészen eddig őrlődő voltam, hogy 2026ban a Tiszára vagy az Mhm-re szavazak. És kedzetben nagyon elkötelezett voltam a Tisza irtant, még a helyi szigethez is csatlakozni akartam. De ahogy fokozatosan ismertem meg az mhm programját egyre jobban kezdett tetszeni, és most mikor még néztem az új Magyar Péter interjút a Partizánban. Nagyon csalódott lettem. Konkrétan nem csak azért mert csomó ügyet amit ő mond (pl rossz egészség ügy, csak a végrehajtó maffia) már az mhm rég el kezdett kibontani. De konkrétan én embert mint Magyar Pétert ennyit hazudni még nem láttam. Szóval számomra nagy csakis volt. Nektek mi a véleményetek az interjúról?

tegnapelőtt 02:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20%
Ez nála ösztönös, a pszichopaták már csak ilyenek.
tegnapelőtt 02:47
 2/16 anonim ***** válasza:
49%

Nálam épp fordítva van: a Mi Hazánk szimpatikus volt, de nagyon ellenszenves lett, ugyanis Novák Előd kicsapta nálam a biztosítékot a kismama szépsérgversennyel, amire titokban is lehet fotót küldeni terhes nőkről... Még Dúró Dóra sem beszélte le erről a nagyon elborult ötletről.

Toroczkait ennél értelmesebbnek hittem, minthogy ezt jóvá hagyja, márpedig nincs tudomásom arról, hogy leállította volna ezt az ötletet.

De ezzel már jobban látom a pártot: jobban belegondolva, komolytalan volt a Covid-hoz való hozzáállásuk.

Ellenben Magyar Péter szimpatikusabb lett. Voltam az egyik előadásán, találkoztam is vele.

Egyébként nem hiszem, hogy szavazok bárkire is. De ha kettő közül kellene választani: Mi Hazánk vagy TISZA, akkor TISZA.

Sőt. Még a DK-t is a Mi Hazánk felé tenném.

tegnapelőtt 03:14
 3/16 anonim ***** válasza:
77%

"csomó ügyet amit ő mond (pl rossz egészség ügy, csak a végrehajtó maffia) már az mhm rég el kezdett kibontani"

Azta, egy 7 éves párt hamarabb foglalkozott a témával, mint ami egy éves sincs...

tegnapelőtt 03:53
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
Nekem meg a Kutyapárt egyre szimpatikusabb. Korábban nem szavaztam rájuk mert jelentéktelen támogatottsággal bíró viccpárt voltak, de ma már van mérhető támogatottságuk és komoly politikai feladatokat is ellátnak, több helyen vannak politikusaik, legyen az közgyűlés, bizottságok vagy akár önkormányzatok. Nekem marhára elegem van abból amit akár az MHM, akár Márki-Zay, akár Magyar Péter, akár Hadházy Ákos csinál, mindenki csak azt hajtogatja hogy a Fidesz rossz. Köszönöm szépen, ezt magamtól is tudom. De ennyiben megáll a tudomány. A Kutyapárt legalább aktívan tesz, folyamatosan csinálnak valamilyen közösségi munkát, normálisan költik el a közpénzt, figyelemmel kísérem most a fővárosi közgyűlésben lévő munkájukat is. Ott is vannak vicces beadványaik is, de nagyon komoly témákban is megnyilvánulnak, ezerszer értelmesebben mint a Tisza képviselői. Sosem szavaztam még rájuk, de ha marad a jelenlegi trend, én rájuk voksolok '26-ban. Magyar meg learathatja a babérokat ha ügyes. Számomra ő sem több vagy jobb mint Orbán vagy Gyurcsány, ugyanolyan populista politikus. Vona és Márki-Zay is jobb esélyes jelöltek voltak mint Magyar. Magyar nagyon politika szagú, ugyanazt a hintapolitikát csinálja mint Orbán. Nekem ebből elég volt 12 év, nem kell még 12 Magyartól is.
tegnapelőtt 04:00
 5/16 anonim ***** válasza:
69%
#3 Igen felettébb okos a kérdező :D de jót nevettem ezen legalább.
tegnapelőtt 06:29
 6/16 anonim ***** válasza:
57%
Az MH az egyenló a fidesszel, tehát a kérdező a fideszre akar szavazni.
tegnapelőtt 06:33
 7/16 anonim ***** válasza:
72%

Én taktikai szavazás párti vagyok. Arra fogok, akinek nagyobb esélye van leváltani a fideszt, és a számok azt mutatják, hogy Tiszának van a legnagyobb tábora. Így Tiszára.

Nyilván nem egy felszólalásból vagy egy témából kell itélkezni minden felett is. Összességében MP nekem se a legszimpatikusabb, de hát vmi változás kell, amire az apróbb pártok képtelenek. És ugye 5%-ot el kell érni, különben leves a szavazat.

tegnapelőtt 06:57
 8/16 VP44 ***** válasza:
78%

"Miért hazudik ennyit Magyar Péter?" Természetesen a kérdés az utánalévő leírásban nyer értelmet, amikoris a kérdező először Magyar Péter nevével behúzza az érdeklődöket, majd elolvasva a leírást - amiből természetesn nem derül ki, hogy miket hazudott - tol egy laza MHM propagandát, a látszatát se keltve annak, hogy az alapból semmitmondó kérdésére tényleg választ keres-e.

Ez kb a definíciója az "akkor is hazudtok mikor kérdeztek"nek.

tegnapelőtt 10:43
 9/16 anonim ***** válasza:
11%
Ő egy politikus. Szakmai ártalom.
tegnapelőtt 12:29
 10/16 A kérdező kommentje:
8As. Ha neked mhm-s propaganda a személyes megélésem. Arról én nem tehetek.
tegnapelőtt 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!