Újabb hangfelvétel bizonyítja, hogy Magyar Péter hazudik a pénzről, nem lehet tudni, honnan voltak százmilliói. Biztos, hogy ő a legalkalmasabb arra, hogy Orbán zsarnoki rendszerét leváltsa? Szerintem ugyanúgy lopna tovább.
"A „sérthetetlennek” és „golyóállónak” nevezett Magyar Pétert szitává lövik Vogel Evelin hangfelvételei, akár tudomást vesz erről a fanatikus facebookos lájkolótábor (20-30 ezer ember), akár nem. A legújabb felvétel leleplezi, hogy Magyar hazudott a pénzről (is), hogy semmibe nem kerültek a tömegrendezvényei, s adakozásból éltek. A védekezése bullsh-t.
Százmilliókat nem adakoztak a hívek. Ismeretlen a pénz forrása, amit Magyar Péter az EP-kampányban felhasznált. Amikor elkezdtek gyűjteni, s kitalálták a rendszerváltó előfizetést, a nevetséges piramisjátékot, akkor már lehetett tudni, hogy ez a pénzmosás része: ezzel akarja Magyar utólag lefedezni azt a többszáz millió forintot, amit a kampányra költött."
Szerintem nem lopna ugyanúgy tovább.
Eleve be akar lépni az európai ügyészségbe ami mar nehezítés a lopásnak.
Erre a legjobb módszer, ha időnként, mondjuk hetente meghallgatsz egy egy vele készült beszélgetést, riportot és nem egy darab újságcikkből próbálod meg leszűrni, hogy mi a valóság. Így sem biztos, hogy tudni fogod a teljes igazságot, de kicsit több információt lehet összegyűjteni vele kapcsolatban.
Nem egyszerű feladat, mert sok időt igénybe vesz a tájékozódás és fontos, hogy a kritikus gondolkodás is működjön. Vannak dolgok, amiket inkább csak valószínűsít a szerencsétlen szavazó, mert el lehet veszni az információ tengerben.
Én szoktam hallgatni az elemzők beszélgetéseit, nálam jóval hozzáértőbb, nagyobb tudású emberek. Azokat részesítem előnyben, akik a gazdaságról és a közéletről olyan megállapításokat tesznek, amik közelebb állnak a saját tapasztalataimhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!