Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Újabb hangfelvétel bizonyítja,...

SzocdemOliver kérdése:

Újabb hangfelvétel bizonyítja, hogy Magyar Péter hazudik a pénzről, nem lehet tudni, honnan voltak százmilliói. Biztos, hogy ő a legalkalmasabb arra, hogy Orbán zsarnoki rendszerét leváltsa? Szerintem ugyanúgy lopna tovább.

Figyelt kérdés

"A „sérthetetlennek” és „golyóállónak” nevezett Magyar Pétert szitává lövik Vogel Evelin hangfelvételei, akár tudomást vesz erről a fanatikus facebookos lájkolótábor (20-30 ezer ember), akár nem. A legújabb felvétel leleplezi, hogy Magyar hazudott a pénzről (is), hogy semmibe nem kerültek a tömegrendezvényei, s adakozásból éltek. A védekezése bullsh-t.

Százmilliókat nem adakoztak a hívek. Ismeretlen a pénz forrása, amit Magyar Péter az EP-kampányban felhasznált. Amikor elkezdtek gyűjteni, s kitalálták a rendszerváltó előfizetést, a nevetséges piramisjátékot, akkor már lehetett tudni, hogy ez a pénzmosás része: ezzel akarja Magyar utólag lefedezni azt a többszáz millió forintot, amit a kampányra költött."

[link]

nov. 27. 18:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
77%
Igen jelenleg ő a legalkalmasabb.
nov. 27. 18:57
 2/30 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem lopna ugyanúgy tovább.

Eleve be akar lépni az európai ügyészségbe ami mar nehezítés a lopásnak.

nov. 27. 18:58
 3/30 anonim ***** válasza:
85%
Amíg nem közpénz, nem érdekel.
nov. 27. 18:59
 4/30 anonim ***** válasza:
85%
Köszönjük, fáradjon a kasszához! 1,2 kg krumpli, maradhat?
 5/30 anonim ***** válasza:
33%

2.

Akar... Pff

6/30 anonim ***** válasza:
81%
Kár erőlködni kérdező, a Vitya repülni fog meg utána sorban a talpnyalói is.
nov. 27. 19:00
 7/30 anonim ***** válasza:
86%
Igen jelenleg a Tisza a legalkalmasabb.
nov. 27. 19:00
 8/30 anonim ***** válasza:
95%
Amíg nem az én adóforintjaimat költi el pártkampányra, mint az a tetvedék fidesz, addig pont leszarom, ki támogatja magánpénzből.
nov. 27. 19:02
 9/30 anonim ***** válasza:
88%
Nem értem a kérdést, mindenki tudja, hogy az első országjárás idején még nem volt kiépülve a közösségi adományozás a TISZÁ-nál és főképp nagytámogatóktól jöttek össze a források. Ehhez képest milyen újdonság került ki?
nov. 27. 19:03
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Erre a legjobb módszer, ha időnként, mondjuk hetente meghallgatsz egy egy vele készült beszélgetést, riportot és nem egy darab újságcikkből próbálod meg leszűrni, hogy mi a valóság. Így sem biztos, hogy tudni fogod a teljes igazságot, de kicsit több információt lehet összegyűjteni vele kapcsolatban.

Nem egyszerű feladat, mert sok időt igénybe vesz a tájékozódás és fontos, hogy a kritikus gondolkodás is működjön. Vannak dolgok, amiket inkább csak valószínűsít a szerencsétlen szavazó, mert el lehet veszni az információ tengerben.

Én szoktam hallgatni az elemzők beszélgetéseit, nálam jóval hozzáértőbb, nagyobb tudású emberek. Azokat részesítem előnyben, akik a gazdaságról és a közéletről olyan megállapításokat tesznek, amik közelebb állnak a saját tapasztalataimhoz.

nov. 27. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!