Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hazudik ennyit Magyar...

Miért hazudik ennyit Magyar Péter?

Figyelt kérdés
Egészen eddig őrlődő voltam, hogy 2026ban a Tiszára vagy az Mhm-re szavazak. És kedzetben nagyon elkötelezett voltam a Tisza irtant, még a helyi szigethez is csatlakozni akartam. De ahogy fokozatosan ismertem meg az mhm programját egyre jobban kezdett tetszeni, és most mikor még néztem az új Magyar Péter interjút a Partizánban. Nagyon csalódott lettem. Konkrétan nem csak azért mert csomó ügyet amit ő mond (pl rossz egészség ügy, csak a végrehajtó maffia) már az mhm rég el kezdett kibontani. De konkrétan én embert mint Magyar Pétert ennyit hazudni még nem láttam. Szóval számomra nagy csakis volt. Nektek mi a véleményetek az interjúról?

febr. 12. 02:18
1 2
 11/16 VP44 ***** válasza:
55%
Kérdező és gondolom nem ezért tetted fel ezt a kérdést, hogy utána a személyes megélésed tudasd mindenkivel... Legalábbis a leírásból számomra nem derül ki, melyik Magyar Péter mondatra gondolsz?
febr. 12. 13:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor volt nálad opció a Tisza, amikor nálam a fidesz...
febr. 12. 16:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan mit hazudott? Tudsz példát mondani?
tegnapelőtt 15:15
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
Igen mindjárt mondja is neked: Öhmmm hogy nem lesz EP képviselő meg lehallgatta a feleségét csúnyarósz dolog volt ez itt most.
tegnapelőtt 15:22
 15/16 anonim válasza:
63%
Akkor szavazz a nácikra
tegnapelőtt 18:01
 16/16 anonim ***** válasza:
64%

A Mi Hazánk képtelen volt kiharcolni a nyugdíjakból levonható összegek megemelését! (sem!)

Iszonyúan álságos, karrierista műmájerek gyülekezete!

Csurka primitív reinkarnációi...

tegnapelőtt 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!