A fideszesek, kdnp-sek, mihazánkosok miért szurkolnak kínának és észak-koreának, ha ezekben az országokban aktívan üldözik a keresztényeket?
Figyelt kérdés
Sok esetben börtön, munkatábor jár, ha gyakorolják a hitüket.nov. 30. 12:43
1/7 anonim válasza:
Mert annyi közük van a kereszténységhez, mint tyúknak az abc-hez.
Ugyanaz az elképzelésük a társadalomról, politikáról, hatalomról és ennyi elég.
2/7 anonim válasza:
meg hát ugye egy diktatúrában könnyebb szétlopni egy országot
3/7 anonim válasza:
Ne keverjük össze a két országot. Amúgy ki szurkol nekik? Hol?
4/7 anonim válasza:
Mert ezek az országok nem akarnak beleavatkozni a másik országok belügyeibe a világ másik feléről. Nekik elég lenne az, ha békében lehetnének, de mivel a Nyugat az Új Világrenddel zaklatja őket is, így ezek az amúgy egymástól totál különböző országok kénytelenek szövetkezni egymással, hogy meg tudják magukat tartani olyannak, amilyenek.
5/7 anonim válasza:
4: aha, észak-koreai katonai segítség az oroszoknak...
a kínai gazdasági terjeszkedést meg gondolom, a fél világ csak álmodja...
7/7 anonim válasza:
Mi Hazánkos vagyok, mikor szurkolt a Mi Hazánk kínának? Mi Hazánk volt az egyetlen aki az ujgorok elleni népírtást elítélte és amikor a fuden egyetem botrány volt akkor is megkérdezték Toroczkait és elmondta hogy nem támogatják a kínai egyetemet mert magyarországon magyar egyetem kell! Szóvak a fideszt és a mi hazánkat ne vedd 1 kalap alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!