Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mihazánkosok, mégis mit...

Mihazánkosok, mégis mit vártok a Mihazánkra való szavazástól, amikor nyilvánvaló, hogy maradna a fidesz a kormányon? Egyszerű matek sem megy?

Figyelt kérdés

Abba most ne is menjünk bele, hogy a Mihazánk egyébként a fidesz fiókpártja, mert számos olyan dolog van, amiből ez egyértelműen látszik, de menjünk tovább... tételezzük fel, hogy nem azok.

Akkor is milyen változást várnak a Mihazánkosok attól, ha rájuk szavaznak, amikor még a parlamentbe való bejutáshoz is kevés a támogatottságuk?

Ha sikerül is bejutniuk a parlamentbe, akkor is csak a fidesz 2/3-os teljhatalmával találnák szembe magukat, amivel az égvilágon SEMMIT nem lehet kezdeni a parlamenten belül, mert a végén úgyis a fidesz dönt mindenről.

Tehát minden egyes rájuk leadott szavazat elpazarolt szavazat, ami csak a fideszt erősíti egy valódi ellenzékkel szemben (Tisza). Azaz MATEMATIKAI TÉNY, hogy ebben a demokráciának csúfolt bábszínházban minden szavazat, ami nem a legerősebb ellenzékre megy (Tisza) az elpazarolt szavazat.

Mivel az is tény, hogy ebben a demokráciának nevezett (de valójában közel sem az) rendszerben az a szavazat ér valamit, ami a legesélyesebb ellenzékre megy, ezért ha valaki a Mihazánkat szeretné kormányon látni, annak most a Tiszára kellene szavazni, mert ezzel van a legtöbb esélye arra, hogy 2030-tól esélyesként indulhassanak ellenzékiként, mert hogy most SEMMI, de az égvilágon SEMMI esélyük nincs, az matematikai bizonyosság.

Felháborodnak azon, ha "Mihasznás"-oknak nevezik őket, de arra nem tudnak érdemleges választ adni, hogy ez az elnevezés egyébként miért nem jól megalapozott, amikor konkrétan matematikai tény.

#FIDESZ #Mi Hazánk #Orbán #Úgyis maradna, mert esélytelenek még a parlamentbe is bejutni #Meg amúgy is 2/3
dec. 7. 13:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 gago77 ***** válasza:
0%

Na jó, reagálok a 3-as pontodra nehogy megint hazamenj, leidd magad és bántalmazni kezdjed az asszonyt meg a gyerekeket...

A tisza párt népszerűsége hogy úgy monjdam valóban a semmiből tört fel.

Meggyulladt a szalmaláng, hát meggyulladt... De amilyen gyorsan fellángol, olyan gyorsan el is alszik.

Hogy úgy mondjam TISZAVIRÁG életű lesz! Legalább találó nevet választottak maguknak! :D

dec. 13. 15:46
 52/78 gago77 ***** válasza:
Áh.., miket is írok- asszony meg gyerek? Neked!? :D
dec. 13. 15:52
 53/78 anonim ***** válasza:
36%

#51: bár nem nekem van címezve és engem a Tisza sem érint (sem más párt), de azért az, hogy politikai alapon nyilatkozni család bántalmazásról úgy, hogy ezekre semmilyen bizonyíték nincs, elég meredek.

Nem mellesleg azért pont a mihasznák borzalom hirdeti büszkén, hogy kiket hogyan lehetne koncepciós perek alapján elítélni, Szibériába deportálni. A szavazóik 80%-a 8 általános vagy azalatti végzettséggel rendelkező személy (max szakmunkás végzettség) akik közül statisztikailag is több lehet a bántalmazó, arányosan. (Látva azokat a szitukat, amikor reggel-este kocsmában nyit/zár a delikvens)

Szóval ilyen alapon rátok ez jobban igaz lehet, de én ezt nem húznám rá senkire.

dec. 13. 17:06
 54/78 gago77 ***** válasza:
33%

#53 Először is. Ha téged "nem érint" egyik párt sem (amúgy ez miaszöszt akar jelenteni???), akkor mit abajogsz itt??

Másodszor: rágalmazás, rágalmazás, rágalmazás. Ez megy neked...

Soha, sehol nem volt szó koncepciós perekről. Ezt ugyanúgy kiszoptad a kisujjadból, mint a többi ostobaságodat. Tégy egy szívességet és - minthogy Téged nem érint semmilyen párt ugyebár - ne szólj bele a nagyok dolgába! ;)

dec. 13. 17:59
 55/78 anonim ***** válasza:
36%

#54: Nagyok? Az 5%-os pártodról beszélsz? 🤣 Csak a fidesz koloncai vagytok, régóta kiderült már.

Volt szó koncepciós perekről, nyilván nem ilyen néven futott, hanem olyan módon, amit Ti, kevésbé intelligens honfitársaink is megértenek de nem látják az igazságot mögötte.

Semmilyen rágalmazás nem volt, ellenben részedről annál több.

Igazából rád hagyom a dolgot, mert olyan buta vagy, hogy semmit nem fogsz fel a világból, csak amit a gazdáid elmondanak neked, azokra bólogatsz és mantrázod.

A pártnélküliség pedig létező dolog de tudom, nálad csak Orbán-Gyurcsány-Toroczkai van, akik igazából egy kutya.

Annyiból érint a dolog engem csak, hogy a fidesznél rosszabbat nem akarok kormányon látni, a mihasznák pedig sokkal rosszabb lenne. Feudális-kommunizmus nem hiányzik. Nekem legalább is nem, de Te nyugodtan folytathatod a rabszolga életmódot, ha akarod. Szerencsére az az 5-10% a plafon nektek, több ember nem vevő erre az eszement agymenésre.

dec. 13. 18:17
 56/78 gago77 ***** válasza:
0%

#55 Arról beszélek, hogy itt felnőttek vitáznak.

Az ilyen "pártnélküliek" amúgy általában nem követik a politikát mélységében, pont ezért nem tudnak xart se.

Azt gondolod, majd jobb lesz a tyúkszaros életed ha leváltják a fideszt? Hát kicsipók nem lesz az. Az életed azért xar, mert tehetségtelen lusta dög vagy és nincs motivációd. Ezt nem fogja megoldani semmilyen kormányváltás.

Mint mondtam, itt felnőttek vitáznak. Te még gyerek szinten vagy, ez látszik a megnyilvánulásaidból, szóval tégy egy szívességet! ;)

dec. 14. 10:01
 57/78 anonim ***** válasza:
37%

Ez itt nem felnőtt-nem felnőtt vita kérdése, hanem józan ész és tanulatlanság, kritikus gondolkodás vitája.

Érdemes követni Bogos Csabát (anti-megafon). Ő most tett ki egy ilyen posztot:

Na vajon kik szavaznak legtöbbször együtt Pécsen a Fidesszel? Hát persze, hogy a Mi Hazánkos képviselő és az ex-DK-s, “nagyon civil” “nagyon független” Bognár Szilvia. 🤷‍♂️Utóbbiról már több feltáró anyagot is készítettem. Napirenden a Mi Hazánk ✌️

"

Ez csak egy újabb bizonyíték arra, amit a tanult emberek észrevesznek, a mihazánkosok meg akkor is tagadják, ha az nyilvánvaló.

A mihazánkosok nem hogy nem a legélesebb kések a fiókban, de egyenesen ők a mérőkanál amitől nem nyílik ki.

dec. 14. 11:04
 58/78 gago77 ***** válasza:
0%

Ok, megnézem akkor Bogost. Remélem vállalhatóan kommunikálnak benne. A legtöbb ballibbant influencer-t azért nem követem, mert vállalhatatlan a kommunikációjuk, túl irritáló, éspedig nem azért amit mondanak, hanem ahogy mondják.

Amúgy ha jól értem te azért - attól függetlenül - hogy nem szavazol a tiszások kormányra jutásásának örülnél, hisz elvileg nekik van a legtöbb esélyük...

dec. 14. 11:13
 59/78 gago77 ***** válasza:
0%

"Na vajon kik szavaznak legtöbbször együtt Pécsen a Fidesszel"

Ok, a poszt megvan, de ettől még nem derült ki számomra, mégis miben szavaztak a Mihazánkosok a fidesszel együtt??? Sehol egy tételes lebontás, ki mikor hol mire szavazott... Tudod, messziről jött ember azt mond amit akar...

dec. 14. 11:22
 60/78 gago77 ***** válasza:
Mindenesetre legalább vállalható stílusban beszél, követni fogom, meglátjuk...
dec. 14. 11:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!