Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Reális,hogy 2026ra a Mihazánko...

Reális,hogy 2026ra a Mihazánkon kívül mert ők biztos nem fognak minden más ellenzéki erő eltünjön és csak a Tisza párt legyen a Fidesz kihívója?

Figyelt kérdés

jún. 20. 16:42
 1/9 DK-s ***** válasza:
19%
A DK sem fog.
jún. 20. 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem nem, és azt gondolom, a Tisza is el fog indulni a lejtőn.
jún. 20. 16:44
 3/9 anonim ***** válasza:
13%
Sajnos ahhoz mindegyik párt túl gyáva/hülye/pénzéhes. Szóval a szavazóknak kell felnőni a feladathoz, megérteni 10+ év után az új választási rendszert és felfogni, hogy ha kisebb pártokra szavazunk, mert szimpatikusak, az olyan mintha a Fideszre szavaznánk. Aztán ha egyszer Orbán a hozzá méltó rácsos helyiségbe kerül, akkor új szabályokkal ki lehet írni az előrehozott választást.
jún. 20. 16:53
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
Miért lenne biztos, hogy a Mi Hazánk nem fog eltűnni?
jún. 20. 17:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Az eredményjelzőn elfog. De szeretik attól még kavarni a szart.
jún. 20. 17:40
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
#1 Visszamerészkedtél?🙂 Hogy értékeled az ep választás eredményeit? Múltkor még nagyban győzködtél, hogy milyen jól fog szerepelni a Gyurcsány-koalíció, és simán verik a Tiszát.😁
jún. 20. 17:41
 7/9 DK-s ***** válasza:
85%

#6-nak:

Miért kellene "merészkednem"?

Már jó párszor leírtam: csak számításból foglalkoztam a DK-val, de a legkevésbé sem vagyok liberális. Komcsi vagyok.

jún. 20. 17:45
 8/9 anonim ***** válasza:
A mihasznák nem ellenzéki párt.
jún. 24. 06:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem reális. Akkor tűnt el egy párt, amikor pl. 1% alatt szerepelt OGY-i választáson, lsd. Együtt.

Amíg a jelenlegi pártoknak van parlamenti mandátumuk, addig maradnak.

Reálisan 4 "tömb" lesz a fidesszel szemben. A Tisz, mihazánk, DK-MSZP-P (akár egybeolvadva) és az egyéb (pl. momentum, mkkp).

jún. 24. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!