Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy már Románia, Szlovák...

Most hogy már Románia, Szlovákia is nagy ívben lehagyta a Magyar gazdaságot, kihez kell hasonlítani magunkat hogy stimuláljuk a felsőbbrendű egónkat?

Figyelt kérdés
Eddig ha valami gebasz volt itthon akkor mindig azt mondtuk hogy 'sebaj, legalább nem a koszfészek Romániában lakunk hihi'.

nov. 26. 06:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 gago77 ***** válasza:

"Van ennyiért Lamborghini és ez a csúcs sebessége. És még léteznek is magyar emberek, akik ki tudnak fizetni ennyit egy kocsiért."

De én csúcsforgalomban csináltam! :D

dec. 4. 08:31
 72/73 gago77 ***** válasza:
... és közben jódliztam és készültem a holnapi japán beszédemre, amit Tokyo-ban tartok. Ez a színigazság, esküszöm! :D
dec. 4. 08:52
 73/73 anonim ***** válasza:

"Ilyet leírni a mai propaganda-média világában nagyfokú önteltségre és vagy butaságra utal."

Inkább ilyet leírni.

Normális esetben egy értelmes ember meg tudja ítélni, hogy mennyire megbízható egy adott kijelentés annak fényében, hogy mi a forrás.

Most egy pillanatra fogadjuk el, hogy én tényleg azokat az információkat szereztem a forrásomtól, amiket fentebb állítottam, pl. hogy a mihazánk mosdatja az oroszokat.

Ha a forrásom mondjuk a nyugati fény lenne, akkor elég jó esély lenne arra, hogy ez az állítás nem feltétlenül igaz, így nem mondhatnám, hogy 100%-ban igaz.

Viszont amikor ezt Toroczkai maga teszi videóformátumban, ami igaz, hogy vágott, de ő maga vágta és a saját csatornájára töltötte fel, akkor azért kijelenthető, hogy az, amit állít, azt komolynak gondolja, vagyis jelen esetben ez egy 100%-ig biztos állítás.

Nem attól leszel értelmes vagy hülye, hogy semmit vagy mindent elhiszel embereknek, oldalaknak, hanem attól, hogy tudod, hogy mit mennyire lehet elhinni.

Semmit se elhinni ugyanolyan ostobaság, mint mindent elhinni.

"De én csúcsforgalomban csináltam! :D"

Ha most ehhez hozzáteszed, hogy ténylegesen az úton, ütközés nélkül, tehát ahol csúcsforgalomnak kellett lennie, akkor pedig nincs mit cáfolnom megint csak, mert önellentmondásba kerültél.

Egyszerre állítod, hogy nem voltak ott autók, mert tudtál gyorsan haladni ütközés nélkül és azt hogy voltak ott autók. Vagyis tudjuk, hogy nem igaz, amit mondasz.

Nem kell ott lennem, hogy kiderüljön egy állításról, hogy igaz vagy sem.

dec. 4. 08:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!