Horváthország és Szlovákia megbánta az euro bevezetését? Mi jól jártunk hogy forint mellett döntöttünk?
A horvátok pont szerencsés időpontban vezették be. Az euro bevezetése miatti kerekítési kényszer minden bevezetőnél egy egyszeri inflációs ugrást jelentett, viszont a horvátok esetében ez pont az európai inflációs csúcs idején történt és az amúgy is emelkedő árak miatt a kerekítési veszteség elhanyagolható volt.
Ők nettó nyertesei voltka az euro bevezetésének.
#1 Amikor a 10-es években defláció volt és egyre kevesebb forint volt az euró, akkor meg azért sírtatok, hogy a defláció nem jó.
Nektek nem az a bajotok, hogy infláció vagy defláció van, hanem az, hogy valamit Orbán csinál. Ha Orbán milliárd forintokat küldene Ukrajnának, ott menetelne a Prájd élén unikornis jelmezben és TB-re adná a transznemű műtéteket meg legalizálná a füvet meg a gombát, tehát kb. egy liberális utópiát csinálna az országból, akkor is sírnátok, mert Orbán...
#3:
"Amikor a 10-es években defláció volt és egyre kevesebb forint volt az euró"
Ilyen mikor volt a '10-es években?
dejó hogy elköltöztem innen :D
nem bántam meg hogy bevezettem magamnak az eurót
Jó neked hogy még megtehetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!