Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Horváthország és Szlovákia...

Horváthország és Szlovákia megbánta az euro bevezetését? Mi jól jártunk hogy forint mellett döntöttünk?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 00:47
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Nem bánták meg. Mi bánjuk, mert jelenleg már 400 Ft egy euró. Volt ez 230 Ft is valaha. Ki is volt akkor a miniszterelnök? Valami Gyurcsány nevezetű, akit utána nem győztek szidni a következő választáson hatalomra került politikusok.
tegnapelőtt 01:12
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

A horvátok pont szerencsés időpontban vezették be. Az euro bevezetése miatti kerekítési kényszer minden bevezetőnél egy egyszeri inflációs ugrást jelentett, viszont a horvátok esetében ez pont az európai inflációs csúcs idején történt és az amúgy is emelkedő árak miatt a kerekítési veszteség elhanyagolható volt.

Ők nettó nyertesei voltka az euro bevezetésének.

tegnapelőtt 01:24
 3/8 anonim ***** válasza:
37%

#1 Amikor a 10-es években defláció volt és egyre kevesebb forint volt az euró, akkor meg azért sírtatok, hogy a defláció nem jó.

Nektek nem az a bajotok, hogy infláció vagy defláció van, hanem az, hogy valamit Orbán csinál. Ha Orbán milliárd forintokat küldene Ukrajnának, ott menetelne a Prájd élén unikornis jelmezben és TB-re adná a transznemű műtéteket meg legalizálná a füvet meg a gombát, tehát kb. egy liberális utópiát csinálna az országból, akkor is sírnátok, mert Orbán...

tegnapelőtt 01:42
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Ha belenne vezetve az euro akkor a fidderek láthajták h az ő 300 euros fizetesük semmi a külföldi 1500 - 3000 euros fizetesekhez képest.
tegnapelőtt 01:51
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

#3:

"Amikor a 10-es években defláció volt és egyre kevesebb forint volt az euró"

Ilyen mikor volt a '10-es években?

tegnapelőtt 02:09
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

dejó hogy elköltöztem innen :D

nem bántam meg hogy bevezettem magamnak az eurót

tegnapelőtt 03:30
 7/8 R.Speltzer ***** válasza:
78%

Jó neked hogy még megtehetted.

tegnapelőtt 08:48
 8/8 anonim ***** válasza:
78%
bizony jó, engem nem húznak már többet le...
tegnapelőtt 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!