Most akkor ők a barátaink, vagy nem?
Szlovákiai vagyok.
Jön a nyelvtörvény módosítása, utána minket magyarokat majd gettókba fognak terelni
No azt én nem várom meg.
Inkább lelépek az országból akárhová.
4
Kit izgat a nyelvtörvény, sokra is mennek vele az ott élő magyarok.
Ezért lelépni?? :D
Bírom ezt az erőltetett magyarságot!
#5 elolvastad a válaszom?
Ha igen látnád, hogy mit írtam.
Kifejtem neked.
Régen a zsidókat költöztették gettókba, a nyelvtörvény után majd EZ következik a szlovákiai magyarokkal.
Kötelezzék anyjukat arra, hogy szlovákul beszéljenek, szlovákul kérjenek a buszon jegyet...Nekem az anyanyelvem a magyar, ha megfeszul a tót kormány akkor is.
7
A magyar büszkeséged adósságba fog taszítani, mert halomra fogod gyűjteni majd a nyelvtörvény büntiket, de van két opció ez ellen.
Vagy megtanulsz szlovákul, vagy költözz Magyarországra.
A törvényt egyáltalán nem fogja izgatni, hogy mi az anyanyelved.
Sajnos ez van.
#8 eddig is magyarul beszéltem(a nyelvtörvény már nagyon rég jelen van nálunk,)és ez után is úgy fogok beszélni
Kíváncsian várom, hogy a buszon a gyerekeket akik magyarul beszélnek, hogy fogják büntetni 😅
Bele állnak majd egy hat évesbe?🤣
Amúgy neked legyen mindegy én hogy beszélek, mennyi büntit kapok majd(egyet sem fogok)
Ha tehetném már költöznék is, itt hagynám ezt a szar országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!