A magyar politika, miért nem foglalkozik, azzal, ami az újvidéki vagy a felvidéki magyarsággal történik épp? Ennyire fontos nekik a politikai szövetségesük talpon maradása, hogy elárulják az ottani magyarságokat?
Figyelt kérdés
ma 09:32
1/9 anonim válasza:
Azok az emberek nem Magyarországon élnek.
Ha én Spanyolországba költözök, nekem mi közöm a kormányhoz?
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor felesleges volt, a magyar kissebség védelmére nekimenni nem is egyszer Ukrajnának, meg Romániának?
ma 09:40
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy felesleges volt-e, de ha én elhagyom az országot (el fogom) nem kérem majd a magyar kormány segítségét semmiben. Végső soron már nem itthonra fogok adózni
4/9 anonim válasza:
Igen. Osztanak, szoroznak, mi hoz a konyhára. Most már eleget magyarkodtak jöhet egy kis magyarellenesség. Most már elhiszik az emberek hogy nemzetiek. Csak a szavazatok számítanak. Ti azt hittétek az emberek számítanak a két tömbnek?
5/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, hogy itt valami félrement.
A felvidéki, erdélyi, kárpátaljai, újvidéki magyarok, magyar állampolgárok és nem hagyták el az országot, ők az egykori elcsatolt területeken élnek és ott is születtek.
Semmiféle országelhagyásról nincs szó.
ma 09:48
6/9 anonim válasza:
A kutyán nem érdekli a politikát a külhoni magyarság. Simán politikai érdekeik szerint fontos fellépni, vagy nem fellépni érdekükben.
7/9 anonim válasza:
1. Miért, mi történik velük?
2. Gyakorlatilag már nincs olyan ember, aki Trianon előtt született, ergo az illetők sose éltek Magyarországon
8/9 A kérdező kommentje:
És akkor, miért izmozott a magyar politika Ukrajnával a nyelvtörvény miatt?
ma 09:53
9/9 anonim válasza:
Hogyne érdekelné. Nagyon sok pályázat van, mind a felvidéki, mind a délvidéki magyar közösségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!