Azután, hogy a honvédelmi miniszterünk gyakorlatilag elismerte, hogy az orosz érdekeknek megfelelően működik az ország politikája és a héten kiderült hacker botrány után, mennyi ideig leszünk még a szövetségesi rendszerünkben?
Ez nem a kémkedésről szól, hanem arról, hogy a honvédelmi miniszter nyiltan ismerte el, hogy a magyar szuveneritás az egyenlő Putyin érdekeivel.
Nem a 444 mondja ezt, hanem Szalay-Bobrovniczky Kristóf.
És mellesleg a héten 0rbán is azt nyilatkozta, hogy újra kell gondolni az ország NATO-ban betöltött szerepét.
Ezek után, nehéz nem aggódni. Nagyonis aggódok.
De, baromira aggódok. Szijjártó heti akciója után, ezután a nyilatkozat után és 0rbán nyilatkozata után rohadtul nem vagyok nyugodt.
Nem gondolom azt, hogy, ha nyiltan állunk ki Putyin mellett, akkor hosszútávon maradunk a jelenlegi szövetségeseink mellett. Ezzel gyakorlatilag önként válunk belső ellenséggé.
Igen, azzal tisztában vagyok, hogy amit ők békének hivnak, az gyakorlatilag Ukrajna teljes megadását jelenti, főleg úgy, hogy Szijjártó még meg is vétózza az ENSZ békejavaslatát.
Amilyen nyilatkozatok vannak most a külpolitikánkal kapcsolatban, egyre kevésbé vagyok nyugodt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!