Azután, hogy a honvédelmi miniszterünk gyakorlatilag elismerte, hogy az orosz érdekeknek megfelelően működik az ország politikája és a héten kiderült hacker botrány után, mennyi ideig leszünk még a szövetségesi rendszerünkben?
Az orosz kapituláció nem békejavaslat. A többiek akkor miért nem szavazzák meg a fegyverleállítást, hogy béke legyen? Ugyan olyan vagy, mint a fidesz, csak pepitában. Mind a kettő álszent duma. Saját magad meghasonultál.
Egyébként nem mi vagyunk orosz-pártiak, hanem a németek és franciák, főleg a franciák. Nekünk jár a szánk, de szinte mindent megteszünk Ukrajnáért. A franciák szóban mindent megtesznek Ukrajnáért, de szó szerint lenyomták Ukrajna fejét a víz alá, Putyin köszöni szépen.
Az, hogy pepita 0rbán vagyok, nekem az elég is, ez azt jelenti, hogy tök más vagyok, mint ő.
Ettől függetlenül lehet, hogy nem csak én értem félre a magyar külpolitikát, hanem mások is és lehet, hogy demagógia, de semennyire nem megnyugtató, ami ma az országgal történik.
Kérdezőkém, gyakorold még az aggódásnak álcázott propaganda szöveged, mert tökre átlátszó.
Én a 444 miatt aggódom: honnan szerezték nemzetbiztonsági anyagokat?
#13 Mivel a kormány minden tekintetben alkalmatlan, így még azt is elhiszem hogy egy random discord szerveren talált rá valaki.
Ennyit a fideszről. Nagypofájú tróger balf.zok gyülekezete 😂
14
Ez nem magyarázat, csak egy ökörség. Honnan szerez a 444 nemzetbiztonsági anyagokat, kérdezem újra? Mert elég poénos volt, hogy nyilvánosan lobogtatták a papírokat, ami meg már büntetőjogi kategóriába esett.
"Honnan szerez a 444 nemzetbiztonsági anyagokat, kérdezem újra?"
Nyilván megint nem az a baj, hogy ezek itt eladják az országot, hanem az, hogy ezt kideríti valaki...
18
Ilyen alapon a 444 bűncselekményt követett el, mert biztos nem az utcán találták azokat a nemzetbiztonsági anyagokat. Tehát vagy ők maguk törték fel, vagy valahonnan megvették ezeket az anyagokat, ami mint írtam, bűncselekmény. Ha én lobogtatnék szigorúan bizalmas papírokat mondjuk a francia kormányról 444-es hobbibloggerként, szerinted senki nem kérdezné meg, hogy honnan szereztem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!