Most hogy már Románia, Szlovákia is nagy ívben lehagyta a Magyar gazdaságot, kihez kell hasonlítani magunkat hogy stimuláljuk a felsőbbrendű egónkat?
Akkor ezt beismerésnek veszem, tekintve, hogy egyetlen állításomat se tudtad cáfolni. :)
Sajnos rajtam az óvodás szintű terelés nem fog működni. Vagy cáfolj, vagy igazam van, ez ilyen egyszerű, mert a vita így működik. :)
58 - "...ártatlanságát???"
Miért vitatkozol, ha még olvasni sem tudsz, kis-csíra?!
Utolsó: ez legyen a legnagyobb örömöd szánalmas, tyúkszaros életedben hogy én ezt itt elírtam! :D
(mást is csinálok közben, te gyökér, vagy azt hitted, hogy teljes figyelmet szentelek az ilyen alap-lényeknek mint te??)
"Vagy cáfolj, vagy igazam van, ez ilyen egyszerű, mert a vita így működik. :)"
Tegnap 350km/h-val téptem az M6-oson a 200 milliós Lamborghinimmel. Na, cáfolj meg, hülyegyerek, mert ha nem cáfolsz meg akkor igazam van... 🤣🤣🤣
Na, a te állításaid - amiket szerinted cáfolnom kéne - kb pont ennyi igazságtartalommal rendelkeznek... vagy még ennyivel sem. ;)
#65 vagyok. Már előre tudom mi lesz a válaszod:
- Amit állítasz azt bizonyítani is kell!
🤣🤣🤣
Szóval NEM, a vita NEM így műxik Oviskám!
"Amúgy nettó hülyeségeket nem kell megcáfolni. ;)"
De, így működik a vita, amit normális középiskolában tanítanak. Láthatóan valaki nem járt oda. :)
Minden állítás, amit a másik fél tesz, az igaznak van tekintve mindkét fél által, ha az ellen nem hangzik el cáfolat.
"Na, cáfolj meg, hülyegyerek, mert ha nem cáfolsz meg akkor igazam van."
Mit kellene megcáfolni, "hülyegyerek"? :DD
Ez az állítás egyik általam hozott állítást sem cáfolja semmilyen formában. Ez kb. olyan mintha random bedobtad volna, hogy nincs lábad és ezt kellene megcáfolnom.
Ezt nem kell cáfolni, ezt érvelési hibának hívják, még pedig terelés. Szívesen. :)
"Na, a te állításaid - amiket szerinted cáfolnom kéne - kb pont ennyi igazságtartalommal rendelkeznek... vagy még ennyivel sem. ;)"
Na, ez jó példa, akkor induljunk ki ebből.
Az általad leírt állítás technikailag tökéletesen lehet egy igaz állítás. Vagyis önmagában ez nem lesz hazugság.
Van ennyiért Lamborghini és ez a csúcs sebessége. És még léteznek is magyar emberek, akik ki tudnak fizetni ennyit egy kocsiért.
Tehát az állításod és ezek szerint, akkor az én összes állításom, emrt ezt mondtad, teljes mértékben lehetnek igaz állítások.
Vagyis ha 100%-ban igaz pontokból épül fel, amiket leírtam, akkor mégsem olyan triviálisan hülyeség az érvem, és ez a te állításod most.
Nézd, ha ostoba vagy és még jó példát se tudsz mondani hülyeségre, akkor ne netezz. Mert lassan ott tartunk, hogy egy óvodás is értelmesebb nálad.
"Minden állítás, amit a másik fél tesz, az igaznak van tekintve mindkét fél által, ha az ellen nem hangzik el cáfolat."
Jó, majd ráállítok egy szuper-számítógépet a legújabb AI-vel, mert annak talán lesz akkora kapacitása, hogy a töméntelen hülyeségeidet mind megcáfolja...
Ezzel vigyáznék, tekintve, hogy minden, amit leírtam az 100%-ban igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!