Most hogy már Románia, Szlovákia is nagy ívben lehagyta a Magyar gazdaságot, kihez kell hasonlítani magunkat hogy stimuláljuk a felsőbbrendű egónkat?
"A fidesz, a fidesz, a fidesz"
Ez is jellemző rátok, rajtatok kívül csak a Fidesz létezik mi? Hát én lexarom a fideszt (soha nem is szavaztam rájuk) utánatok a fideszt utálom a legjobban. De csak utánatok!A helyzet az, hogy ti kényszerítitek ki hogy az ember már ilyeneket kénytelen írni, ami - látszatra- a fideszt védi. De az ilyen anti-emberiség elleni hozzáállás amivé a naaaagy liberalizmus vált az elmúlt évtizedekben, még sokkal-sokkal rosszabb mint a fidesz...
Én Mihazánkos vagyok, leszel szíves a Mihazánkot szídni, :D, ha engem bosszantani akarsz, jó? Mert lexarom a fideszt...
;)
20 - az a megnyugtató, hogy ilyen hozzád hasonló szellemi nyomoroncokkal nem megerőltető beszélni, mert egy betanult/betanított szöveg ismételgetésén kívül önálló gondolkodásra képtelenek vagytok!
Idióta.
#19: liberális vagyok, nyugodtan nevezz ballibantnak, de se nem követek"globalista elitista vezetőket", se nem vagyok háborúpárti. Egyáltalán honnan jönnek neked ezek? Nem értem.
#20: "Az, amit ti ballibbantok rendeztek a médiában" - Miről beszélsz??? Az egész média a fidesz kezében van!!!
" egy betanult/betanított szöveg ismételgetésén kívül önálló gondolkodásra képtelenek vagytok!"
Ez a legmulatságosabb a ballibbantakban, hogy a saját magukra jellemző attributumokkal próbálják sértegetni a velük egyet nem értőket. Ugye tudod, hogy pontosan a leginkább jellemző szokásotok amit leírtál! :D
"#20: "Az, amit ti ballibbantok rendeztek a médiában" - Miről beszélsz??? Az egész média a fidesz kezében van!!!"
Ja, a globális média is mi? Tele a Youtube, Facebook a Tiktok a vergődős ballibbantakkal. Ezek mind fideszes médiák igaz?? :D
"liberális vagyok, nyugodtan nevezz ballibantnak, de se nem követek"globalista elitista vezetőket", se nem vagyok háborúpárti. Egyáltalán honnan jönnek neked ezek? Nem értem."
Áá, ezek szerint te az elmúlt 10 évet te egy barlangban töltötted. Nem vetted észre, hogy "liberalizmus" címén atlantista pszichopaták mit építettek fel a világban... Az is elkerülte a figyelmedet, hogy az Ukrajnában égő tüzet buzgón oltják - benzinnel - igaz? :)
#27: Nem tudom mi közöm van nekem az "atlantista pszichopaták"-hoz, ők nem liberálisok, nem tudom kik ők.
Ukrajna pedig egy független állam, amit megtámadott egy pszichopata agresszor diktátor.
"Nem tudom mi közöm van nekem az "atlantista pszichopaták"-hoz, ők nem liberálisok, nem tudom kik ők."
Akkor itt 3 eshetőség van.
1. Tényleg egy barlangban élsz már egy ideje
2. Csak trollkodsz
3. Valamiért hazudsz
"pszichopata agresszor diktátor" - Ursula von der Leyen tökéletes leírása. Putin-t csak hagyd békén. Sajnos csak egy van belőle! ;) Az abajotok nektek libbantaknak, hogy hagytátok hogy a globalista atlantista anti-human, milliárdos oligarchák zsebében lévő szennymédia kimosta az agyatokat. És nem akartok felébredni, nektek jó így. Ha csak egy pár videót megnéznétek ahol Putin beszél és összevetnétek az idióta "warmonger" nyugati vezetőkkel, pl Macron, h csak egyet mondjak, akkor lehet hogy elgondolkoznátok. De nem. Egyszerűbb elhinni az atlantista propagandát... Gratulálok.
"pszichopata agresszor diktátor" - Ursula von der Leyen tökéletes leírása"
- És Zelensky-é is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!