Most hogy már Románia, Szlovákia is nagy ívben lehagyta a Magyar gazdaságot, kihez kell hasonlítani magunkat hogy stimuláljuk a felsőbbrendű egónkat?
"pedig mi "ballibbantak" tényleg úgy gondoljuk hogy ti vagytok az agymosottak, és erre meg is van minden alapunk. Most akkor kinek van igaza?"
Hát a libbantaknak biztos nincs. Elég ha csak visszaolvasod itt a kommentek egy részét: pl egyesek szerint a Facebook, Tiktok stb a Fidesz kezében van... Vajon hogy jutott el idáig??
29,30,31: szégyellheted magad, hogy egy fasiszta háborús bűnöst éltetsz, akinek a neve helyesen nem Putin, hanem Putyin. Beteg vagy, kezeltesd magad.
Részemről befejeztem a vitát, reménytelen eset vagy, ne válaszolj. Szégyen.
#32 Ha már kifogytok az érvekből akkor jön a lelkizés meg a nyelvészkedés mi?
Meg mindenkire (aki nem hallgat a gyogyós propagandátokra) vonatkozó ajánlás: "kezeltesd magad"... 😄
"Az hogy felemeljük a hangunkat a fenti dolgokkal szemben nem "sírás"."
De, az hogy repetitíven ismételgetitek emelt hangon, könnyek közt, hogy "Soros", az definíció szerint sírás.
Ha nem sírnátok, hanem tényleges egy erős fellépést szeretnétek sugalmazni, akkor nem lenne szükség az üzenet agyatlan ismételgetésére, amit egy hisztis kisgyerek szokott tenni "Anya, vedd meg, vedd meg, vedd meg..."
"Tudod mi a "sírás"? Az, amit ti ballibbantok rendeztek a médiában! Ebben a thread-ben is itt sírtok, hogy milyen szar Magyarországon."
Tévedés. A tények közlése, az nem egyenlő a sírással. Objektíven nézve Mo. a régióhoz viszonyítva sokkal rosszabb helyzetben van gazdaságilag, mint mondjuk rendszerváltáskor volt.
Ezek tények. És tények leírni, kimondani, nem sírás. Amikor a kisgyerek sír, hogy az anyukája vegyen meg valamit, akkor sem tényt közöl.
"Amerikában azért sírtok, hogy milyen szar Amerikában (mióta Trump nyert természetesen!)"
Nem, ott is tényközlés van, mert tényszerű, mérni lehet konkrétan, hogy megnövekedett a nőgyűlölet és rasszista megnyilvánulások száma.
Ez megint csak egy mért, bizonyított tény. Megint csak nulla sírás van ebben.
"Szó szerint vergődtök és nyüszítetek, tele az internet a szánalmas videóitokkal! Na ez a "sírás" Kispajtás!"
Egyébként ez szintén sírás, amit csinálsz.
Nem tudod elfogadni a valóságot, ezért inkább elkezdesz össze-visszabeszélni és hazudozni, akkor is ha amúgy tényekről beszélünk. Elég mulatságos. :D
"Ez is jellemző rátok, rajtatok kívül csak a Fidesz létezik mi?"
Te tényleg ilyen ostoba vagy? :D
Ezt költői eszköznek hívják, ami a népköltészetben elég gyakori, ismétlés. Nyugodtan keress rá, legalább kulturálódnál. :DDD
"De az ilyen anti-emberiség elleni hozzáállás amivé a naaaagy liberalizmus vált az elmúlt évtizedekben, még sokkal-sokkal rosszabb mint a fidesz."
Mondj már egy példát? Mondjuk a heti 5 munkanap? Vagy hogy napi 8 órás munkanap? :DD
Jah, azért tolódik az egész bolygó balra, mert olyan emberiség ellenesek a jóléti intézkedések, hogy csak na. :DDD
"Én Mihazánkos vagyok, leszel szíves a Mihazánkot szídni"
Szóval fideszes, vettem.
"Ja, a globális média is mi? Tele a Youtube, Facebook a Tiktok a vergődős ballibbantakkal. Ezek mind fideszes médiák igaz?? :D"
A tiktok-on megállíthatatlan terjed az orosz propaganda, míg a fb és youtube hirdetés alapú, vagyis igen, mivel a fidesznek több pénze van, mitn az ellenzéknek és egyébként is többet költenek, így több hirdetés is van ott.
Nehéz ellenzékinek hívni azt, ami a fidesz szekerét tolja.
"Ha csak egy pár videót megnéznétek ahol Putin beszél és összevetnétek az idióta "warmonger" nyugati vezetőkkel, pl Macron, h csak egyet mondjak, akkor lehet hogy elgondolkoznátok."
És így lehet az idiótákat megvezetni, mint pl. te. :DDDD
Amúgy a libsizés azért baromi cuki, mert pl. Trump pont, hogy neo-libsi.
"pl egyesek szerint a Facebook, Tiktok stb a Fidesz kezében van... Vajon hogy jutott el idáig??"
Szerinted ki költi el a legtöbb pénzt fb hirdetésekre? Nem bonyolult, ha nem vagy agymosott idióta, akkor nem nehéz kitalálni, hogy kinek segít a fb.
"De, az hogy repetitíven ismételgetitek emelt hangon, könnyek közt, hogy "Soros", az definíció szerint sírás."
Vicces, hogy pont egy balos tart kiselőadást arról, hogy minek számít a "repetitíven" ismételgetés... :) Amúgy érzed milyen hülyeséget írtál? "Repetitív" - Ismétlő. Szóval ezt írtad: ismétlő ismételgetés... :D
" az üzenet agyatlan ismételgetésére".... Melyik oldal is játsza ezt évtizedek óta? "Náci", "fasiszta", "agresszor", "diktatúra", hogy csak egy párat mondjak a "repetitív" ballibbant szlogenekből... No persze ezek inkbbb egyfajta megbélyegzési céllal vannak ismételgetve, de igaz amit Goebbels mondott: "Ha egy hazugságot elég sokáig, elég hangosan és elég gyakran ismételsz, az emberek el fogják hinni".
"Ez megint csak egy mért, bizonyított tény. Megint csak nulla sírás van ebben."
Erre meg azt tudom mondani, amit Churchill mondott: "Csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítok"... :)
És amúgy DE, sírtok! Szó szerint!!!! Nézd már meg a Facebook és egyéb közösségi médiába, milyen videőkat tesznek fel az influencer-eitek!! Ezen szoktam vidulni naponta! Szó szerint úgy hisztiztek, mint egy szarosgyerek! Ez is mutatja, mekkora az értelmi színvonal a baloldalon... Küldjek linket?! :D Érdekes, mikor nem Trump nyert, nem láttunk ilyen minősíthetelen, visító, káromkodó, hisztérikusan viselkedő videókat! Amerikában a balos pitschák most azzal fenyegetőznek hogy levágják a hajukat, meg nem fognak szexelni, stb. Egy szégyen, amit művelnek, amit műveltek!
Én remekül elfogadom a valóságot: a woke Amerikában veszített... És idehaza sem áll nyerésre. Neked kéne inkább elfogadnod ezt. Mert a baloldal semmi másról nem szól Drágaságom, csak az idióta woke-izmusról...
"Jah, azért tolódik az egész bolygó balra, "
Nna, ez is... Te hol élsz, jóember? Szinte mindenhol a jobboldali pártok nyernek. Az hogy az európai parlamentben terpeszekedő paraziták ezt nem látják be, nem változtat ezen. Leáldozott a baloldalnak, ez a valóság. És én ezt messzemenően elfogadom. ;)
"Vicces, hogy pont egy balos tart kiselőadást arról, hogy minek számít a "repetitíven" ismételgetés"
Jah, tényleg vicces... Az feltűnt, hogy ez már nem az első kommented, amit így kezdtél, és még te tekinted ironikusnak ezt? :DDD
"Amúgy érzed milyen hülyeséget írtál? "Repetitív" - Ismétlő. Szóval ezt írtad: ismétlő ismételgetés... :D"
Legalább amikor megpróbálsz beszólni a másiknak, akkor figyelj oda, hogy ne legyél ostoba. :DDD
Ha a repetitív azt jelenti, hogy ismétlő, akkor a repetitíven, az nem jelentheti azt és én azt írtam, hogy repetívEN. Nem baj, az idióta elvtársaid amúgy se veszik észre, hogy nem sikerült magyarul válaszolnod, de majd tapsolnak, mert megpróbáltál beszólni. :DDd
Szóval, átfogalmazva, igen, nagyjából azt jelenti, hogy ismétlően ismételgetitek, amit ki akartam fejezni. Tudod, ha van egy üzeneted, akkor azt számtalan különböző módon el tudod mondani, így akkor is amikor megismételsz valamit, nem feltétlen lesz repetitív.
Itt pont azt akartam kifejezni, hogy a fideszesek olyan ostobák, hogy nekik nem lehet változatosan előadni ugyanazt, mert nem értik meg, így a megfogalmazás módjának ugyanannak kell lenni, repetitíven és ezt a repetitív megfogalmazást kell ismételgetni.
Örülök, hogy segíthettem abban, hogy kicsit jobban értsd az anyanyelved. Normális emberi lényeg azért már 14 évesen erre képesek, de ne szomorkodj, egyszer neked is sikerül majd. :DDD
"Melyik oldal is játsza ezt évtizedek óta? "Náci", "fasiszta", "agresszor", "diktatúra", hogy csak egy párat mondjak a "repetitív" ballibbant szlogenekből"
Egyik se. Vicc nélkül.
Most ha csak tényleg "ballibekre" akarod levezetni, akkor ti voltatok hatalmon 2010 előtt. Vagyis diktatúrát pl. nem mondhattak.
Ami viszont tényleg évtizedek óta velünk van, de ez részben a rendszerváltás eredménye is, az a komcsizás, amit vicces módon ti komcsik szoktatok mondogatni. :)
"igaz amit Goebbels mondott: "Ha egy hazugságot elég sokáig, elég hangosan és elég gyakran ismételsz, az emberek el fogják hinni"."
Szóval beismered, hogy ezért ismételgetitek a Soros, Brüsszel, EU szentháromságot, mert ténylegesen nincs velük baj, csak így lehet kimosni az emberek agyát.
Ritka, amikor egy fideszes ilyen nyiltan beismeri, hogy hazudnak. :)
"Erre meg azt tudom mondani, amit Churchill mondott: "Csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítok"... :)"
Nyilván csak ezt tudod, mivel olyan tanulatlan vagy, hogy azt sem tudod, hogy ilyet sosem mondott.
Ez pont az előző goebbels-i idézet miatt alakult ki. Elég sokat ismételgették ezt és a hozzád hasonló "nem agymosottak" elhitték. :DDDD
Ennél jobb bizonyítékot nem is adhatsz, hogy kimosták az agyadat. :DDD
"Nézd már meg a Facebook és egyéb közösségi médiába, milyen videőkat tesznek fel az influencer-eitek"
Megnéztem. Látom, ahogy tényeket közölnek emberek és senki sem sír. Senki nem ismételgeti mint egy síró kisgyerek, hogy Soros, csak a fidesz.
"Érdekes, mikor nem Trump nyert, nem láttunk ilyen minősíthetelen, visító, káromkodó, hisztérikusan viselkedő videókat!"
Jah, Amerikában terrorcselekményt hajtottak végre Trump támogatói, mert nem fogadták el, hogy mi lett a demokrácia eredménye.
Sírva vonultak emberek a Kapitólium elé, hogy embereket végezzenek ki. Ez egy tény.
"Én remekül elfogadom a valóságot: a woke Amerikában veszített..."
Ez meg annak a beismerése, hogy rasszista vagy, mert a woke csak arról szól, hogy ne legyél rasszista.
Amúgy ez a sírás a részedről a woke-ról azért vicces, mert szóról szóra ilyen kommenteket írtak az elvtársaid, amikor Trump először nyert, aztán mégse veszített semmit a woke, mert ez a természet rendje, hogy az ember nem rasszista.
"Mert a baloldal semmi másról nem szól Drágaságom, csak az idióta woke-izmusról..."
Nem, a baloldali igazából ezzel nem foglalkozik. A jobboldal sír róla. Most is te emelted be, pedig Kamala Harris-nek sem erről szólt a kampánya.
Itt megint jól látjuk a goebbels-i agymosást. Azt hallucinálod, hogy a baloldalon másról nem beszélnek, miközben erről egyáltalán nem beszélnek semmit.
"Nna, ez is... Te hol élsz, jóember? Szinte mindenhol a jobboldali pártok nyernek."
Mutatsz egy jobboldali pártot, ami 16 órás munkanappal kampányol? Miért vették át a 8 órás munkanapot a komcsiktól, ha annyira jobboldaliak.
A mai jobboldali pártok is baloldalinak számítanak a 100 évvel ezelőtti jobboldaliakhoz képest.
"Leáldozott a baloldalnak, ez a valóság. És én ezt messzemenően elfogadom. ;)"
Na, akkor tessék sorolni a pártokat, amik a gyermekmunkát támogatják, ami egy jobboldali pont.
Sorold, hogy hány ilyen párt nyert mondjuk az elmúlt 30 évben az egész bolygón, ahol ez nyiltan támogatják.
#11: "a magyar gazdaság hagyta le Szlovákiát 2010 óta."
Gyakran járok Kassára bevásárolni, valahogy nem ez látszik. És akkor nálunk miért nincs még euró?
"Szóval fideszes, vettem."
Azok a tiszások akikre gondolsz. A többi bárgyú sületlenségedre majd reagál az kisikolás fiam, ha ráér! :)
Orbán iszonyú károkat okozott az országnak!
A horvátok - akik nem régen még háborúztak, és később léptek be az EU-ba - már euróval fizetnek, a Moody's egyszerre két osztállyal értékelte fel a gazdaságukat, miközben tegnap a mienket negatívba tette!
Orbánnak már régen el kellene takarodnia az összes hülye agyrémével együtt, mert már nincs alattunk senki!!!
A Moody's tulajdonosa a Berkshire Hathaway, aminek vezetője Warren Buffett. Erről talán ennyit...
Orbán politikája nem nyerte el a gazdag bankármaffia (és pereputttyuk) tetszését, hát mit vártál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!