Most hogy már Románia, Szlovákia is nagy ívben lehagyta a Magyar gazdaságot, kihez kell hasonlítani magunkat hogy stimuláljuk a felsőbbrendű egónkat?
Kérdező. Ne csinálj úgy, mintha nem értenéd. Mire jó ez hogy kiragadsz egy két szót a kontextusból és abba belekötsz? Egyébként nem is írtam szerintem hogy a fidesz jobbos, vagy balos. Azt írtam, hog nemzeti. Vagyis annak láttatja magát. Az hogy balos, vagy jobbos már idejét múlt megközelítés. Magyarországon mind tudjuk kikre utalunk "balos"-ként, tehát ne kezdj kötekedni, hogy én így-meg úgy írtam hogy balsosok így meg úgy.
Mindenki érti mi van, pont Te ne értenéd??
"Ugyan írd már le milyen fórumokon, felületeken követed a Mihazánkat?"
Toroczkai és mihazánk youtube.
"Ha tényleg rendesen követnéd őket, akkor nem írnál ilyen sületlenségeket mint amiket írsz."
Pont azért tudom, hogy igaz, amit írok, mert rendesen követem őket, nem úgy mint te.
"A Mihazánk Magyarország érdekeit védi"
Magyarországnak nem érdeke az oroszok mosdatása, vagyis nem, attól mert te benyelted a propagandájukat, még nem lesz igaz.
Ez egyedül a fidesz érdeke, ami miatt tény, hogy szatellit párt.
"Az van, hogy a balosok azért nem tudták immár 14 éve lelökni a fideszt a trónról, mert globalisták"
Ha ez igaz lenne, akkor 2002-ben nem nyertek volna. Viszont tudjuk, hogy nyertek, vagyis a globalizmusnak ehhez nincs köze.
Mondjuk a globalista mihazánktól elég nevetséges kritika ez.
" De még mindig a Fidesz a kissebbik rossz az országnak"
Csak a valóság az, hogy minden adat szerint sokkal jobb volt az MSZP kormány, mint a fidesz. Persze ez csak a valóság, amit a mihazánkos sosem fogad el, mert bántják az anyapártjukat. :)
Ha nem lennél fideszes, akkor nem kellene azt állítanod, hogy a fidesz jobb, miközben ez nem igaz.
"Magyarországon mind tudjuk kikre utalunk "balos"-ként, tehát ne kezdj kötekedni, hogy én így-meg úgy írtam hogy balsosok így meg úgy."
IGen, a baloldali pártokra kellene. Csak még ez se jött össze, mert a "balospártok" fele nem is balos.
"Pont azért tudom, hogy igaz, amit írok, mert rendesen követem őket, nem úgy mint te."
Én meg pont azért tudom, hogy hazudsz, mert én tényleg ott követem őket. De te vagy tegnap kezdted a követést, vagy hazudsz mint a vízfolyás...
"Magyarországnak nem érdeke az oroszok mosdatása..."
Nem hát, de az sem hogy úgy járjon mint a németek akik 4-szeres áron veszik a gázt, mert nekik az orosz gáz nem volt jó... Az oroszokat amúgy sem kell mosdatni, nem koszosak ők... Ha valaki odamegy a békésen szendergő medvét megrúgdosni számíthat egy-két pofonra, nem?
Hamarosan te is hasonló véleményen leszel, mert ki lesz osztva pár pofon a franciáknak, angoloknak is ha tovább csaholnak... Akkor majd a TE "igazmondó" médiád is megváltoztatja a propagndaszövegét, akkor majd azt fogod fújni. Röhejesek vagytok Mikronnal az élen! :D
Leírtam, hogy amiről állandóan sopánkodtok Ti, libbantak és mostmár a tiszás birkák is: hogy 14 éve nem tudtátok a Fideszt lelökni a trónjáról. Erre ezt a választ adod:
"Ha ez igaz lenne, akkor 2002-ben nem nyertek volna. Viszont tudjuk, hogy nyertek, vagyis a globalizmusnak ehhez nincs köze"
Amúgy te figyeled hogy miket hordasz össze? Vagy szerinted 2016-ot írunk? Ez mindenesetre sok mindent megmagyaráz...
"Mondjuk a globalista mihazánktól elég nevetséges kritika ez"
Ennél a pontnál már kezdem azt hinni hogy csak trollkodsz itt...
Vagy nálad tényleg 2016 van... Menj vissza aludni haver és legyél jó kisfiú, edd meg a spenótot és ne üsd az orrod a nagyok dolgába! ;)
Menjetek már a búsba ezekkel a mihasznákkal!
Toroczkai nem okosabb Orbántól, és ezzel bizonyította is az alkalmatlanságát!
"De te vagy tegnap kezdted a követést, vagy hazudsz mint a vízfolyás..."
Vagy simán nem vagyok olyan megvezetett idióta, akinek annyi elég, hogy azt mondja egy párt, hogy "a nemzetért" és akkor le is sz*pjam őket, mint ahogy a vitapartnerem teszi ezt.
Elég egyértelműen nem ma kezdtem, mivel fentebb is már a háborús videóikra hivatkoztam, vagyis már csak az alapján legalább egy két éve követnem kell őket.
"Nem hát, de az sem hogy úgy járjon mint a németek akik 4-szeres áron veszik a gázt, mert nekik az orosz gáz nem volt jó"
Attól függ, ha ettől független és szuverénebb lesz az ország, akkor de.
De te láthatóan a globális gáz cégeket támogatod, akik keresztbe tesznek Magyarország függetlenségének. Igen, megint látjuk, hogy a mihazákosok globalisták. :)
"Ha valaki odamegy a békésen szendergő medvét megrúgdosni számíthat egy-két pofonra, nem?"
Ha megtörtént volna a rugdosás igen, csak ilyen nem volt. És pont erről beszéltem az oroszok mosdatását illetően. Te benyelted a mihazánk által átvett orosz propagandát.
Se Grúzia, se Ukrajna nem rugdosott semmilyen medvét.
"Hamarosan te is hasonló véleményen leszel, mert ki lesz osztva pár pofon a franciáknak, angoloknak is ha tovább csaholnak"
Szóval te az eszkaláció oldalán vagy. Megint csak egy Magyarország ellenes megszólalás a részedről. Le se lehet tagadni a hazaárulásodat. :D
"Akkor majd a TE "igazmondó" médiád is megváltoztatja a propagndaszövegét, akkor majd azt fogod fújni."
Egyébként azt elmondom, hogy a valóság nem változik attól, hogy mit mond a média.
Ahogy te a lapos Földben hiszel, úgy az sem változtatja meg az alakját csak miattad. Bármit mond a média, itt az oroszok ok nélkül megtámadtak egy másik országot, ráadásul nem először.
"hogy 14 éve nem tudtátok a Fideszt lelökni a trónjáról. Erre ezt a választ adod:"
Abban a 14 évben Toroczkainak nagy szerepe volt, hogy mindig hatalmon tartsa a fideszt, ezért is szabotálta a Jobbikot, amiben benne volt és a legnagyobb esélye volt azt leváltani.
"Amúgy te figyeled hogy miket hordasz össze? Vagy szerinted 2016-ot írunk? Ez mindenesetre sok mindent megmagyaráz..."
Persze, leírtam egy tényt, amivel láthatóan nem vagy tisztában, gondolom ezért is támogatod a globalistákat.
"Ennél a pontnál már kezdem azt hinni hogy csak trollkodsz itt..."
Jah, tényleg vicces, amikor te magad érveltél amellett, hogy ahelyett, hogy az ország független legyen az orosz globalista gáz lobbitól, itt magyarázod, hogy nekünk bizony az oroszokhoz kell láncolnunk magunkat.
Elég szánalmas, amikor ilyen nyiltan beleállsz, hogy globalista vagy.
"Menj vissza aludni haver és legyél jó kisfiú, edd meg a spenótot és ne üsd az orrod a nagyok dolgába! ;)"
Nézd, itt volt az esélyed, hogy cáfolj, bármely pontban. Ehelyett tereltél mint állat és egyetlen egy ponton sem sikerült megtámadnod, amit írtam.
Azért mert nem reagálsz rá, még mindenki emlékszik és látja, hogy a mihazánk konzisztensen együtt szavaz a fidesszel, akkor is ha az szembe megy a virradat programmal, mert a fidesznek nicns elég embere.
Ezek tények. Tény, hogy a mihazánk sokkal több plakát helyet kedvezményesebben kapott meg, mint az ellenzék. Tény, hogy a mihazánk mosdatja az oroszok, te be is sz*ptad a propagandát.
Ezek mind, mind tények, amiket egy magyarok képviselő párt SOHA nem tenne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!