Tiszások! miért nem a Mi Hazánkra szavaztok?
#50: az LMP is az, a DK-ról meg pont ugyanazt gondolom, amit Te.
Nem tudom a mihasznákkal kapcsolatban milyen műsort nézel de semmilyen említésre méltó módon nem ártott a Fidesznek.
A covid oltás elleni tiltakozásuk megint csak röhej volt (nem oltattam be magam de személyes meggyőződés miatt, nem konteók végett).
Elsőnek tüntettek a vakcinák ellen, aztán már látták, hogy ez nem sokra vezet, akkor csak a kötelezőség ellen.
Azzal még egyet is tudok érteni. Na de mindeközben úgy tették ezt, hogy nagyjából Toroczkain kívül (ha igaz a hír, hogy ő nem oltattam be magát) mindenki beoltatta magát. TúróTorta kb az elsők között. Bort iszik, vizet prédikál.
Migránsos témában nem tudom mit értek el, mert az ellenzékiek nagyrésze tudja, hogy Orbán telepíti befelé őket csak átnevezve vendégmunkásokra. A fideszes hívőknek meg mindegy, mert úgy sem hiszik el. Tehát ez kapufa ismét.
Meg igazából érdemi munkát nem lehetett ezeken felül sem látni (nyilván ezek sem voltak azok), de az hagyján, mert más pártoktól sem igazán lehet. De sokszor még önmaguk paródiája is, lásd a fentebbi eset.
Engem ami legjobban zavar bennük az a hihetetlen méretű konteós agymosások meg hogy együtt szavaz a fidesszel olyan ügyekben (is), amely az átlag magyar állampolgár élethelyzetét megnehezíti (fizikailag, mentálisan, pénzügyileg vagy más módon).
Sőt, a fidesz rajtuk keresztül tol be a Parlament elé olyan ügyeket, amely számukra már kínos lenne: vármegyés nyomiság, "szívhang törvény", vagy mint a fővárosi választási törvény utolsó pillanatban való módosítása.
Meg azért azt se feledjük el, hogy választás utáni kormányinfón maga Gulyás Gergely ismerte el burkolva a a fidesz-mihasznák együttműködést. (Nem, nem azzal, hogy a mihasznák nem háborúpártiak - egyébként azok.)
Ezt mosz úgy írom, hogy nem vagyok MH szavazó sőt kifejezetten utálom az MHM-ez.
De az Igazság az, hogy csak a nagyon buta emberek feltételezik és a szintén nagyon buta emberek próbálják lehúzni azzal az MHM-et, hogy a Fidesz szatellit pártja az LMP az inkább mert az LMP esetén voltak rá utaló jelek már az elején is. Illetve Vitézy és maga Ungvár Péter pedig a bizonyítékok erre az állításra. Illetve a régi jelek is nem csak olyanok voltak, hogy 2-3 dologban egyet értettek velük. Az MH viszont csak azért ért egyet velük ebben a 2-3 dologban mivel mindkettő párt közép, szélsőjobbos párt. Tehát akkor lényegében az összes jobboldali pártra rá lehetne kenni, hogy Fidesz szatellit párt és az összes baloldalira azt, hogy Gyurcsány vagy Soros vezénylik őket. MP meg ugye a centrumhoz van közelebb ő meg már mindenkinek az emberének bevolt itt állítva.
Azok az aberált MH utálok akik még mindig a Fidesz szatellit pártságon lovagolnak nem értik meg, hogy semmit nem fognak elérni ezzel csak magukat égetik be. Az MHM-et én sem ezért nézem le hiába nem a szatellit pártja a Fidesznek, ha az is lenne ennél aljasabb politikát akkor sem lehetne folytatni amit ők folytatnak. És a gyengébbek kedvért leírom mivel érdemes ésszerűen kampányolni az MH ellen és mik a párt VALÓDI hibái!
Az első ilyen a cigányokkal szemben erőteljes gyűlölet és a Magyar vagy más tisztességes embereken való át gázolás csak azért, hogy a romákat vagy integrálják vagy, hogy még rosszabb legyen a romáknak.
Éppen ezért is Toroczkai képes lenne azt bevezetni, hogy kötelezően dolgozni kelljen mindenkinek. Amikor elég lenne valóban csak a bűnözőket börtönbe csukni. És ez már nem csak sima fasizmus, hanem nácizmus amit az MH csinál.
Más felöl ők nagy nemzeti pártnak mondják magukat, egy igazi nemzeti párt nem vezetné be kötelezően a sor katonaságot. Mivel úgy nem lesz erősebb a Magyar hadsereg ellenben csak kínoznak sok olyan fiatalt akik sajnos úgyanúgy csak golyófogóknak lennének jók mint kiképzés nélkül. Pár év katonai kiképzés nem dob nagyon a legtöbb emberen. Most hiába is lépnénk ki a Natoból egy MH kormány alatt. SK országokba sokkal lazább katonai képzés van mint itthon mégis és mégis jobban harcolnak mint a Magyarok pedig itt nagy fegyelem van. Aki meg katona akar lenni az önszántából elmegy oda azt kész.
Tehát ez az oka annak, hogy ezt a pártot sose szabad hatalom közelbe engedni. Mert hiába véd meg minket a globalistáktól ha ő maga meg a diktatúra fölé vinni az országot mint öntörvényes uralkodó az sem jobb. Ennyi erővel az következik, hogy még a Fidesz is nemzetibb párt, de a globalistáknal felelő Tisza, DK vagy Momentum is.
#52: szerintem inkább a nagyon buta emberek nem látják azt, hogy a fidesz csicskapártja. Nevezhetjük bárhogyan is az együttműködésüket, attól még az marad.
Ez nem MHM lehúzás, tény. Égetik ők még sok mindennel magukat ezen felül. Az, hogy kiszolgálják a fideszt, az csak egy kis része a dolgoknak, mint korábban is írtam.
Abban egyetértünk, hogy soha nem szabad hatalom közelébe kerülniük.
51.Ők mertek tüntetni,nem az oltás a lezáratások ellen a többi ellenzéki párt a fidesszel együtt egymásra licitált hogy minél szigorúbb lezáratások legyenek.
A fővárosi választás aránytalansága ami 9 évig kedvezett a fidesznek,az hogy egy 25 ezer lakosságú kerület 1 polgármestert-képviselőt választott,a 140 ezres 11.kerület szintén ez aránytalan ,24 évig így volt az önkormányzati választás,jegyzem meg a Fidesz nagyobbat bukott így Budapesten,jobb jelöltekkel a 14.,a 7., Borbély Lénárd vissza vételével Csepel,tehát 11 kerületet szerezhetett volna a 23 ból ami 45% ehhez képest egy 28% os lista eredmény óriási leégés.
A MI Hazánk tud szavazatokat el vonzani a Fidesztől,míg a többi ellenzéki párt nem,
52.Az LMP nek lassan annyi szavazója sincs mint egy falu lakossága,eleve Ungár Peti egy Ner milliárdos,a fidesz haszon élvezője.
53.Gyurcsány talán nem működik együtt a Fidesszel,14 év alatt egy volt MSZP kormány tagot se sikerült elszámoltatni.
"Kezdve hogy leleplezték hogy a Trianon parkba migránsokat szálásolnak"
Ha példákat szeretnél mondani, akkor jó tanács a jövőre nézve, hogy tényleg olyat mondj, ami ártott a fidesznek, mert még a Schadl-ügy se ártott nekik, pedig az ment a legnagyobbat.
A fidesz mindig azt támadja a legjobban, ami vagy aki a legjobban árt vagy ártott nekik. Ez mindig így volt, mivel ez jelentette rájuk a legnagyobb fenyegetést. Ezzel a szemben a mihazánkot nem hogy nem támadta, de sokszor még platformot is biztosított a hülyeségüknek. Ez önmagában bizonyítja az együttműködésüket.
"csak a nagyon buta emberek feltételezik és a szintén nagyon buta emberek próbálják lehúzni azzal az MHM-et, hogy a Fidesz szatellit pártja"
Ellenkezőleg, csak a nagyon buták nem látják.
"mert az LMP esetén voltak rá utaló jelek már az elején is"
Nem. A helyzet az, hogy a legtöbb ellenzéki pártnak, még ha köze sincs a fideszhez, akkor is épülnek be kémek, akiket a fidesz fizet. Viszont ettől még a párt maga nem kooperál, csak vannak ezek a személyek, akik gáncsolják, legalábbis az elején még ez volt.
A mihazánk viszont nem ilyen párt volt, hanem olyan, mint a huxit. A pártvezetése is fideszes volt és vállaltan vittek fidesznek kedvező dolgokat, amiket a fidesz már nem vállalhatott magára, mert túl sokat ártott volna magánka.
A két párt között az a különbség, hogy az egyiknek platformot az a fidesz (mihazánk, huxit párt, mostani lmp), míg a másiknak nem (régi lmp).
"Az MH viszont csak azért ért egyet velük ebben a 2-3 dologban mivel mindkettő párt közép, szélsőjobbos párt"
Csak az a kínos, hogy a fidesz nem szélsőjobbos, hanem harmadikutas fasiszták, akik ideológia nélkül politizálnak, kizárólag szavazatszámokat figyelve.
Akinek ott nem esett le, hogy együtt működnek, amikor a fidesz érdekében kérte a mihazánk, hogy módosítják választási rendszert, az inkább ne is politizáljon.
"Tehát akkor lényegében az összes jobboldali pártra rá lehetne kenni, hogy Fidesz szatellit párt"
Nem, meg kell nézni a 2018 előtti Jobbikot. Sehol nem kaptak platformot a fidesztől, és amikor a fidesz veszélyesnek érezte őket, akkor ezerrel támadták, így lett Vonából meleg.
Érdekes, hogy hasonló támadásokat Toroczkai nem kap.
"Ennyi erővel az következik, hogy még a Fidesz is nemzetibb párt, de a globalistáknal felelő Tisza, DK vagy Momentum is."
A nemzetinek nem a globalista az ellentéte, ezt is csak az agymosott mihazánkosok és fideszesek hiszik. Ebben is ugyanazt gondolják érdekes módon.
#56: XD igazi agymosott vagy. Itt is írtam már bizonyítékot, görgess vissza. De más, hasonló posztok alatt is van temérdek. Úgysem látod át ezeket, meg nem is tudod értelmezni, felesleges Veled bármilyen érdemi vitát folytatni.
Ja és bocs, nem megyek bele a homokos játékaidba, megmaradnék az anonimitás rejtelmeiben. Én a nőket szeretem, úgyhogy rossz ajtón kopogtatsz. :D
Nézz már rá arra a szerencsétlen Dúróra! Pfujj.
Szavazzon rá az, akinek két anyja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!