Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tiszások miért gondolják,...

A tiszások miért gondolják, hogyha a fideszesek az állandó sértegetéseket olvassák,majd átportolnak hozzájuk ?

Figyelt kérdés

Ezt a dolgot az ellenzéki szavazók már elég régóta játsszák és a kimenetel sok esetben ezért sem változik egyik választáson sem. Én úgy gondolom, hogy ez egy rossz taktika,ha a Fideszt szeretnék leváltani. Rz csak ehyik összetevő,de elég sokat nyoma latba.

A tisza felszívja az eddig is ellenzékre szavazókat és költői kérdésem,hogy utána mi lesz? Hiába a listás szavazás, az egyéni körzetekben ilyen üzenetekkel még mindig nehéz lesz győzni...

szept. 14. 19:14
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%
Ha a fideszes a sajàt bőrén nem érzi a sorsàt, onnan màr mindegy. Hízelegni, könyörögni nem fogunk.
szept. 14. 19:15
 2/24 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem sértegetnek. Én is fideszes voltam és most a Tiszára szavaznék.
szept. 14. 19:15
 3/24 anonim ***** válasza:
61%
Remélem Peti nem lesz olyan Putyinimadó mint Viktor.
szept. 14. 19:16
 4/24 anonim ***** válasza:
12%
A TISZA maga a FIDESZ. Ő nem tudja,és nem is akarja a FIDESZT leváltani. Csak etetik a magyar embereket, akik szívesen kajálják az ilyesmit.
szept. 14. 19:17
 5/24 anonim ***** válasza:
71%
Nem sérteget a Tisza, nem olyanok mint a Fidesz.
szept. 14. 19:22
 6/24 A kérdező kommentje:
Hát én a Talpra magyarok csoportban még mindig látom a birkázást bocsi
szept. 14. 19:57
 7/24 anonim ***** válasza:
71%

Ja én nem olvasok ilyeneket különben meg az emberekről mit vársz ennyit tudnak sajnos.

Amíg Peti nem tesz ilyet addig nincs gond hogy egy két beirogató ilyen az sem jó de ez van.

szept. 14. 20:00
 8/24 anonim ***** válasza:
71%

De ha az arrogáns fidesz tetszik nektek, ami az arcotokba nevet és azt mondja a megélhetési problémátokra hogy többet kell keresni, akkor azt miért nem szeretitek ha az értelmes emberek birkának néznek titeket?

Nehogy már csak a fidesz nézhessen hülyének titeket évi 200-250 milliárdért amikor én ingyen is megteszem.

szept. 14. 20:08
 9/24 anonim ***** válasza:
26%
Mert ők ugyanazok, akik eddig ellenzékiek voltak, és csak ugyanazt csinálják. Valószínűleg az eredmény is hasonló lesz.
szept. 14. 20:25
 10/24 anonim ***** válasza:
60%
9# Ez igaz, ti legalább a fidesz megszavazásával egyre jobban tönkreteszitek az országot.
szept. 14. 20:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!