A tiszások miért gondolják, hogyha a fideszesek az állandó sértegetéseket olvassák,majd átportolnak hozzájuk ?
Ezt a dolgot az ellenzéki szavazók már elég régóta játsszák és a kimenetel sok esetben ezért sem változik egyik választáson sem. Én úgy gondolom, hogy ez egy rossz taktika,ha a Fideszt szeretnék leváltani. Rz csak ehyik összetevő,de elég sokat nyoma latba.
A tisza felszívja az eddig is ellenzékre szavazókat és költői kérdésem,hogy utána mi lesz? Hiába a listás szavazás, az egyéni körzetekben ilyen üzenetekkel még mindig nehéz lesz győzni...
Ja én nem olvasok ilyeneket különben meg az emberekről mit vársz ennyit tudnak sajnos.
Amíg Peti nem tesz ilyet addig nincs gond hogy egy két beirogató ilyen az sem jó de ez van.
De ha az arrogáns fidesz tetszik nektek, ami az arcotokba nevet és azt mondja a megélhetési problémátokra hogy többet kell keresni, akkor azt miért nem szeretitek ha az értelmes emberek birkának néznek titeket?
Nehogy már csak a fidesz nézhessen hülyének titeket évi 200-250 milliárdért amikor én ingyen is megteszem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!