A tiszások miért gondolják, hogyha a fideszesek az állandó sértegetéseket olvassák,majd átportolnak hozzájuk ?
Ezt a dolgot az ellenzéki szavazók már elég régóta játsszák és a kimenetel sok esetben ezért sem változik egyik választáson sem. Én úgy gondolom, hogy ez egy rossz taktika,ha a Fideszt szeretnék leváltani. Rz csak ehyik összetevő,de elég sokat nyoma latba.
A tisza felszívja az eddig is ellenzékre szavazókat és költői kérdésem,hogy utána mi lesz? Hiába a listás szavazás, az egyéni körzetekben ilyen üzenetekkel még mindig nehéz lesz győzni...
20# Pár különbséggel, én nem vagyok egy ország élén, nem felelek 9 millió magyarért és nem loptam el ezermilliárdokat az emberektől.
Ez nem cinizmus. Mit szólnál hozzá, ha mondjuk európában mindenhol arról mutatnának videókat, ahogy a magyar cigányság vasvillával öli egymást és időseket rabolnak ki és erőszakolnak meg.
HUNGARY IS A NO GO ZONE. NE LOPJ MAGYAR.
A fidesz és a birkáik pont ezt csinálják más országokkal, ahol mondjuk egy városban késelnek a migránsok, a többi országrészben meg mindenki jól él.
Vagy ez már nem tetszene neked?
Még szerencse hogy az osztrák politikai plakát alatt annyi van, hogy "XY párt, a szíved választottja" mert ők rögtön leváltanák az ilyen undorító hányást amit a fidesz kampánynak nevez.
Ez magyarország, aztán magyarázhatsz itt nekem arról amit az M1-en mondanak.
22# Van ilyen probléma. Berlinben, párizsban meg londonban. Mi a véleményed európa maradék 99.9%-ról? Arról nem szól a propaganda hogy ott jobban élnek mint a magyarok és van wc papír a kórházakban? Esetleg nem penészes az egész és mév fertőzésbe se döglesz bele?
Nem azzal van a baj, hogy van migráns bűnözés, hanem azzal hogy amíg a vidéki, tanulatlan suttyó fsjtádat ezzel hülyítik addig magyarország tönkremegy.
De nyilván ehhez legalább 50 iq kell, hogy a saját országoddal foglalkozz és ne 2000 km-rel odébb lévővel...
Tudod, fideszesnek lenni minden napos aktív döntés. Ez nem olyan dolog amire nem lehet azt mondani hogy "Rendben, belàtom, tévedtem. Azt hittem ez így jó lesz. Màtol belàtom hogy nem működik." Mégis a fideszesek napról napra eldöntik hogy màr pedig nekik így jó az élet ahogy.
Ha nem érzik a bőrükön azt hogy milyen helyzetben is vagyunk, ha hallottak mindent tőlünk, és tovàbbra is úgy vannak vele hogy őket az ezer éve egyre égetőbben szajkózott egészségügy, oktatàs, sőt még a gazdasàg sem érdekli annyira mint az épp aktuàlis gyurcsàny szàl vagy soros terv. Akkor nincs mit tenni.
Kérhetjük őket, hogy reggelente a kàvé mellé nézzenek szétmaguk körül és értsék meg hogy a politikusok vannak értük és nem ők a politikusokért. Vagy hogy értsék meg hogy egy politikai pàrtnak nem kell egyenlőnek lennie az identitàsukkal. Hogy nem àruljàk el szintén fideszes csalàdjukat, baràtaikat, ha belàtjàk hogy nem működik ez így megfelelően. De àltalàban ezek a gondolatok nem jutnak el hozzàjuk, mert a gondolatokat félúton elkaszàlja a klasszikus "BEZZEGAGYÚRCSÀNY".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!