A tiszások miért gondolják, hogyha a fideszesek az állandó sértegetéseket olvassák,majd átportolnak hozzájuk ?
Ezt a dolgot az ellenzéki szavazók már elég régóta játsszák és a kimenetel sok esetben ezért sem változik egyik választáson sem. Én úgy gondolom, hogy ez egy rossz taktika,ha a Fideszt szeretnék leváltani. Rz csak ehyik összetevő,de elég sokat nyoma latba.
A tisza felszívja az eddig is ellenzékre szavazókat és költői kérdésem,hogy utána mi lesz? Hiába a listás szavazás, az egyéni körzetekben ilyen üzenetekkel még mindig nehéz lesz győzni...
11# Tényleg nem az, csak tízezrével ömlenek be a migránsok. Épülnek nekik az akkugyárak és a lakóházak. A fél ország kínai tulajdonban van. Nincsnek EU-s pénzek mert orbán nem akart befogadni kb 2000 migránst.
Jó üzlet volt, igazi fideszes utcai harc volt, milyen jól jártunk ezzel is.
13# Itt élek ausztriában, nagyvárosban. Értem a lényegét ennek a kuktúrának és a mellettünk lakó török vagy arab is ugyanúgy dokgozik mint bárki más. Az emberek kinnt hagyják a lakás előtt az esernyőket, cipőket, babakocsikat és a kutya nen nyúl hozzá. Az indiai fiatalok tök érdekes dolgokat meséltek a hazájukról és ők is próbálnak au egyetem mellett minél jobban beilleszkedni.
Lehet ezt is normálisan csinálni, csak a tenyeres-talpas magyarok ehhez is túl sötétek és együgyűek. Azt se tudják hogy működik ez a dolog...
16# Hány vidéki fidesz szavazó élt külföldön és hány migránssal találkozott eddig?
Vagy netán az ő sztorijuk a fidesz propagandája ami egy álomvilág?
Ez nem egy Fideszes probléma, hanem európai szintű. Attól, hogy Orbán igyekszik meglovagolni, van valóságos alapja.
Ha én nem láttam még nők elleni erőszakot, az engem feljogosít a tagadására és az azt elszenvedők sértegetésére?
18# Hány magyar elszenvedője van a migránsoknak? Hány magyar embert erőszakoltak vagy késeltek meg?
Attól, mert a hírekben minden masodik hír arról szól hogy vidéken késelik egymást a szegény romák, mi egy no-go gettó vagyunk?
Amúgy a fidesz söpri a szőnyeg alá a gyerekek erőszakolását és menti fel őket az egyház parancsára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!