Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tiszások miért gondolják,...

A tiszások miért gondolják, hogyha a fideszesek az állandó sértegetéseket olvassák,majd átportolnak hozzájuk ?

Figyelt kérdés

Ezt a dolgot az ellenzéki szavazók már elég régóta játsszák és a kimenetel sok esetben ezért sem változik egyik választáson sem. Én úgy gondolom, hogy ez egy rossz taktika,ha a Fideszt szeretnék leváltani. Rz csak ehyik összetevő,de elég sokat nyoma latba.

A tisza felszívja az eddig is ellenzékre szavazókat és költői kérdésem,hogy utána mi lesz? Hiába a listás szavazás, az egyéni körzetekben ilyen üzenetekkel még mindig nehéz lesz győzni...

szept. 14. 19:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
59%
Pont a Tiszásoknál nem annyira látom ezt. Ez az óellenzék híveire jellemző inkább, akik szerint Magyarországon 2010-ben kezdődtek a problémák. Nekem tetszik, hogy Magyar mer beszélni olyan igazságokról, amiket a Fidesz hazug célokra használt fel, de attól még igazak. Példa a migrációs probléma, amit a szoclibek közel 10 éven át tagadtak, konteónak neveztek. A 2015-ös Orbán sok valid dolgot mondott ezzel kapcsolatban. Rossz cél érdekében és következetlenül, de a történet egyáltalán nem az, amit a balosok állítanak.
szept. 14. 20:55
 12/24 anonim ***** válasza:

11# Tényleg nem az, csak tízezrével ömlenek be a migránsok. Épülnek nekik az akkugyárak és a lakóházak. A fél ország kínai tulajdonban van. Nincsnek EU-s pénzek mert orbán nem akart befogadni kb 2000 migránst.

Jó üzlet volt, igazi fideszes utcai harc volt, milyen jól jártunk ezzel is.

szept. 14. 21:01
 13/24 anonim ***** válasza:
59%
Amit bele is foglaltam a hozzászólásomba, hogy Orbánék nem voltak következetesek ebben és amikor igazat mondtak, azt is rossz cél érdekében tették. De ettől még lehet és érdemes is beszélni a Wilkommenskultur problémáiról. Aki ennyire kerülni akarja a témát, ahogy az óellenzék is tette, az nem hiteles számomra.
szept. 14. 21:08
 14/24 anonim ***** válasza:

13# Itt élek ausztriában, nagyvárosban. Értem a lényegét ennek a kuktúrának és a mellettünk lakó török vagy arab is ugyanúgy dokgozik mint bárki más. Az emberek kinnt hagyják a lakás előtt az esernyőket, cipőket, babakocsikat és a kutya nen nyúl hozzá. Az indiai fiatalok tök érdekes dolgokat meséltek a hazájukról és ők is próbálnak au egyetem mellett minél jobban beilleszkedni.

Lehet ezt is normálisan csinálni, csak a tenyeres-talpas magyarok ehhez is túl sötétek és együgyűek. Azt se tudják hogy működik ez a dolog...

szept. 14. 21:20
 15/24 anonim ***** válasza:
Bocs a hibák miatt, telefonról írok...
szept. 14. 21:20
 16/24 anonim ***** válasza:
Ez a te sztorid. Sok más embernek pedig van sok másik. Letagadod a problémájukat, csak mert te személyesen még nem szembesültél vele és mindenkit beskatulyázol ostobának, aki mást tapasztalt, mint te.
szept. 14. 21:25
 17/24 anonim ***** válasza:

16# Hány vidéki fidesz szavazó élt külföldön és hány migránssal találkozott eddig?

Vagy netán az ő sztorijuk a fidesz propagandája ami egy álomvilág?

szept. 14. 22:38
 18/24 anonim ***** válasza:

Ez nem egy Fideszes probléma, hanem európai szintű. Attól, hogy Orbán igyekszik meglovagolni, van valóságos alapja.

Ha én nem láttam még nők elleni erőszakot, az engem feljogosít a tagadására és az azt elszenvedők sértegetésére?

szept. 14. 23:02
 19/24 anonim ***** válasza:

18# Hány magyar elszenvedője van a migránsoknak? Hány magyar embert erőszakoltak vagy késeltek meg?

Attól, mert a hírekben minden masodik hír arról szól hogy vidéken késelik egymást a szegény romák, mi egy no-go gettó vagyunk?

Amúgy a fidesz söpri a szőnyeg alá a gyerekek erőszakolását és menti fel őket az egyház parancsára.

szept. 14. 23:06
 20/24 anonim ***** válasza:
Most pont azzal a cinizmussal beszélsz róluk, mint a Fideszes média az ukrán katonákról, vagy a bántalmazott nőkről. Egymás tükörképei vagytok.
szept. 14. 23:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!