Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rákosdubajban nem lesz zavaró...

Rákosdubajban nem lesz zavaró a repülőforgalom?

Figyelt kérdés
Pont Rákosrendező fölött van Ferihegy légifolyosója, percenként repkednek felette viszonylag alacsonyan a gépek elég nagy zajjal. A gazdag muszlim lakásvásárlókat nem fogja ez zavarni?

ma 10:36
A kérdező szavazást indított:
Engem zavarna az a repülőgép forgalom, szóval a muszlimokat is.
Engem nem zavarna az a repülőgép forgalom, szóval a muszlimokat sem.
7 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
A jelenleg is sűrűn beépített szomszédos kerületekben sem probléma ez, szóval alapvetően hülyeségnek hangzik, hogy ott gond lenne belőle.
ma 10:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

"A jelenleg is sűrűn beépített szomszédos kerületekben sem probléma ez, szóval alapvetően hülyeségnek hangzik, hogy ott gond lenne belőle."

Ez igaz, de nekem, mint környékbeli lakónak még mindig van 300-500 méternyi előnyöm a felhőkarcolósokkal szemben. Ráadásul nem is közvetlenül alatta, hanem jóval arébb.

ma 10:43
 3/14 A kérdező kommentje:
1# Ismerősöm a környéken lakik és folyton a repülőforgalom miatt panaszkodik, és emiatt akar elkötözni onnan.
ma 10:45
 4/14 anonim ***** válasza:
Soha nem volt realitás, hogy tényleg 300-500 méteres felhőkarcolók épüljenek ott, ha végül meg is épül kizártnak tartom, hogy 200 méter felett legyen a legmagasabb torony.
 5/14 anonim ***** válasza:
18%
#3 kamu, 5 évet laktam ott, észre sem vettem a repülőket
 6/14 A kérdező kommentje:
5# mikor laktál ott? Ferihegyen nagyot nőtt a forgalom és még ennél is nagyobb lesz.
ma 10:52
 7/14 anonim ***** válasza:

2018 és 2023 között.

A valóságot ezen a térképen láthatod:

[link]

ma 10:54
 8/14 anonim ***** válasza:

"#3 kamu, 5 évet laktam ott, észre sem vettem a repülőket"

Én folyamatosan észreveszem őket, DE nem zavarnak. Ritkán van az, hogy feltűnik a hangjuk, a legviccesebb az, mikor egy pillanatra kitakarják a napot és árnyékot vetnek a lakásomra :) Mindezt zuglóból, 5 percre Rákosrendezőtől.

ma 11:01
 9/14 A kérdező kommentje:
7# ez 2023-as.
ma 11:03
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem, ott még/már túl magasan repülnek ahhoz, hogy komoly zajszennyezést jelentsenek.
ma 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!