Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszások! miért nem a Mi...

Tiszások! miért nem a Mi Hazánkra szavaztok?

Figyelt kérdés
többször hallottam már azt az érvet a tiszapárt mellett hogy "bármi áron le a fideszel" de ha választani kell egy 10 évig NER rendszerben élő exfideszes hazug és egy hazafi becsületes egyenes ember közt akkor miért az exfideszest választjátok? ti tényleg fideszt fideszesre váltanátok le?

szept. 19. 09:02
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
66%
Tőlem speciel távol áll a szélsőjobb is és az összeesküvés-elméletek is.
szept. 19. 09:03
 2/62 anonim ***** válasza:
65%
Mert a mihazánk ugyanazt képviseli, mint a fidesz, csak még radikálisabban. Minek szavazzak egy agresszív kis fideszre?
szept. 19. 09:05
 3/62 anonim ***** válasza:
15%
Tőlem a bolond tiszások,nem azok akik a folyó mellett élnek.
szept. 19. 09:05
 4/62 anonim ***** válasza:
66%

- kis gazda baromságok

- szélső jobb

- konteós baromságok tolása

- ... biztos van még, de ennyi bőven elég, hogy ne rájuk.

szept. 19. 09:13
 5/62 anonim ***** válasza:
31%
Azért mert az MHM is csak egy semmirekellő, hazug párt. Nem is igazi szélsőjobbosok vagy centrista harmadikutasok ők sem. Igazából az MHM is csak a alap centrista párt. Nem szavazok egy olyan pártra aki teljesen náci olyannyira, hogy a Magyar embereket is felhasználja és árt nekik csak azért, hogy akármelyik romának rossz legyen, plusz kötelező sorkatonaságot akar, titokban háborúpárti, Kádár korszak 2.0-át akar stb. Egy ideig azt hittem ezzel a párttal vissza kapjuk a régi 2019 előtti Jobbikot de sajnos tévedtem.
szept. 19. 09:19
 6/62 anonim ***** válasza:
59%
Én alapból nem szavazok neonáci pártra, szóval a Mihasznák nálam kizárt.
szept. 19. 09:19
 7/62 anonim ***** válasza:
56%
Putyinista, fidesz-szatelit pártra nem, soha.
szept. 19. 09:30
 8/62 anonim ***** válasza:
55%

Toroczkai (meg persze a Dúró házaspár) mióta politizál mindíg a legvéresebb szájú, legradikálisabb formációban bukkant fel.

Vagy harcban él és akkor nem normális, vagy nem tanult semmit, mert képtelen rá. Bárhogy is, ilyenre nem szavazok.

szept. 19. 09:34
 9/62 anonim ***** válasza:
65%
Olyan emberre aki az egyik évben még vörös festékkel dobálja a Szabadság téri szovjet emlékművet, a következő évben meg könnyes szemmel teszi zsebre a moszkvai rubeleket én nem tudom a szavazatomat adni.
szept. 19. 09:39
 10/62 anonim ***** válasza:
50%
Mert képtelen kormányváltásra.
szept. 19. 09:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!