Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akinek nem tetszett a Párizsi...

Akinek nem tetszett a Párizsi olimpia nyitó, az mind “szélsőjobbos”?

Figyelt kérdés

[link]

Párizs polgármestere fogalmazott így.

Eszerint a Pápa és Vatikán is nácik és szélsőjobberek? Ha valami LMBTQ-s, akkor az, ha ízléstelen, színvonaltalan és provokatív, akkor is azt kell mondani, hogy jó volt? Hanem náci vagyok?

aug. 7. 09:48
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
55%
Természetesen nem, egyszerűen csak nem hibbant.
aug. 7. 11:02
 22/50 anonim ***** válasza:
18%
19, nem nekem nem tetszik, hanem az üresen álló templomoknak és az egyre fogyó egyházi tagoknak nem tetszik.
aug. 7. 11:06
 23/50 anonim ***** válasza:
88%

Itt fontos lenne feltenni a következő kérdést: MIÉRT nem tetszett? Mi az, ami nem tetszett benne? Meg tudjuk fogalmazni?

De ezt már ugye nem tesszük fel, hanem egyből beskatulyázzuk az adott személyt a szélsőjobb vagy más oldalra.

Nekem mondjuk ízlésbeli problémáim voltak vele. Szerintem az opimpiának a sportról, a sport étoszáról kellene szólnia, nem pedig platformként felhasználni arra, hogy akár kisebb, akár nagyobb csoportokat triggereljünk vele meg más, a sporthoz semmilyen módon nem kötődő eszméket propagáljunk rajta keresztül. Semmilyen oldalról! Most ez az irányzat dívik, de az ellenkező oldalról sem tartanám elfogadhatónak.

De ettől nem vagyok szélsőjobboldali, sem semmilyen szélsőséget nem támogatok.

aug. 7. 11:14
 24/50 anonim ***** válasza:
69%

Mi az, hogy nincs felhatalmazásuk a keresztény értékeket védeni? Milyen felhatalmazás? Kitől kell kérni? Az lmbt kapott ilyet, de a keresztények nem?

Nem tudom, hogy Magyarországon a Zoroaszter követői mennyire vannak jelen, de ha csak a népesség 1%-ának az 1%-a az, azoknak is minden joguk megvan azokat az értékeket képviselni. Ha ez egész országban csak egy darab ilyen ember van, annak is. A felhatalmazósdi mentalitásod közelebb áll a Viktorhoz, mint a szabadság eszméjéhez. Ez akkor is így ban, ha az említett visszaél a keresztény értékekre hivatkozással

aug. 7. 11:16
 25/50 anonim ***** válasza:
24, az emberi jog a kifejezés, amit kerestél, emberi jog.
aug. 7. 11:18
 26/50 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
29%
Nem, csak intoleránsak. A megnyitó kb. 15%-a szólt a devianciák elfogadásáról, a másik 85% hagyományos show és ünnepély volt. Ez olyan, mint ha nem tetszene a Sziget fesztivál, mert játszik egy-két meleg zenekar. A sportvilág tele van melegekkel - pl. ha akármilyen női csapartsportra kapcsolsz mint kézilabda vagy foci szinte tuti lesz leszbikus játékos a pályán, de leszbikus Martina Navratilova és Amélie Mauresmo is - arról nem is beszélve, hogy az idei olimpián több érmet gyűjtöttek eddig a meleg sportolók, mint a magyarok összesen. Csak úgy csattognak a meleg ünnepi csókok Párizsban, szóval a sportolók buzulnak maguktól is, nem a megnyitótól lettek melegek. Szóval ha ízléstelennek találod akkor talán ne nézz sportközvetítéseket: [link]
aug. 7. 11:19
 27/50 anonim ***** válasza:
29%
Amikor olyan nagyon kritizáljátok Franciaországot, meg Angliát, meg Németországot, néha nem ártana megkérdezni, hogy mégis, hogy lehet az, hogy a keresztényüldözési elembétéqú izé ellenére lassan több magyar munkavállaló van ezekben az országokban, mint Magyarországon.
aug. 7. 11:21
 28/50 anonim ***** válasza:
59%
26. De így néznek ki a melegek? Ilyen avatar-kéken? Semmi baj a melegség képviseletével, de hát ezek hogy néztek ki? :D Ha meleg lennék, én akkor is kikérném magamnak ezt a párizsi olimpia megnyitót :D
aug. 7. 11:21
 29/50 anonim ***** válasza:
62%
#26 Ott a gond, hogy nem az a 15% nem tetszett ami a "devianciák elfogadásáról" szólt, hanem a megnyitó 70%-a nem tetszett. Ha kiveszed a képből a szíkállas nőket, a hupikék törpikét meg a táncoló transzvesztitákat, akkor is pocsék marad a megnyitó.
aug. 7. 11:23
 30/50 anonim ***** válasza:
59%
Az a gond, hogy már minden felforgató dologra ráfogják, hogy az művészet, csak a prolik nem értik. Ennyi erővel egy horogkeresztes lobogó még magasabb művészet.
aug. 7. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!