Akinek nem tetszett a Párizsi olimpia nyitó, az mind “szélsőjobbos”?
Figyelt kérdés
Párizs polgármestere fogalmazott így.
Eszerint a Pápa és Vatikán is nácik és szélsőjobberek? Ha valami LMBTQ-s, akkor az, ha ízléstelen, színvonaltalan és provokatív, akkor is azt kell mondani, hogy jó volt? Hanem náci vagyok?
aug. 7. 09:48
2/50 anonim válasza:
Az is lehet, hogy csak szimplán nem ismerik a történelmet és semmit sem tudnak arról, hogy a francia kultúra része volt mindig is a polgárpukkasztás, a Kán-kántól kezdve millió példát lehetne felhozni erre, de, az is lehet, hogy igaza van a párizsi polgármesternek.
3/50 anonim válasza:
A linkelt cikkből kiderült, hogy nem ezt mondta a polgármester, hanem kiforgattad a szavait és magadra vetted.
4/50 PMC Wagner válasza:
Egyébként az egész olimpia ilyen botrányos szóval szépen előrevetítette a megnyitó a káoszt
5/50 anonim válasza:
2# Miért nem a muszlimokat vagy más bevándorló kultúrát pukkasztanak? Miért mindig csak a sajátjainkat?
6/50 anonim válasza:
Unalmas már ez a kamu sértettség, amit műveltek.
Utolsó vacsrát csak az látta bele, aki előre eldöntötte, hogy meg akar sértődni.
A rendező bocsánatot kért már, mit akartok még, kövessen el harakirit?
7/50 PMC Wagner válasza:
"Miért nem a muszlimokat vagy más bevándorló kultúrát pukkasztanak? Miért mindig csak a sajátjainkat?"
Mondjuk a Charlie Hebdo csinálta azt is. Tudjuk mi lett a vége 10 éve
8/50 anonim válasza:
Mekkora egy snowflake-ek lettek ezek a konzi jobberek.
9/50 anonim válasza:
5, Fürjes Balázst kellene erről megkérdezni, aki a NOB magyar tagjaként, meg fogja tudni neked ezt mondani. Én nem vagyok a szervezőség tagja. Balázs tud kapcsolatot hozzájuk.
10/50 anonim válasza:
6# akkor az összes ellenzéki politikus is ilyen? Mind másnap azt írták ez az utolsó vacsora volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!