Hogy tetszett a freestyle bmx és a gördeszkázás az Olimpián? Jó, hogy ezt a két sportágat betették az olimpia programjába?
Figyelt kérdés
Én speciel nagyon örülök neki, mindig is szerettem az extrém sportokat (nézni :)), és valóban kellett némi vérfrissítés, elismerés a bmx-eseknek és a deszkásoknak szélesebb körben is.
Illetve ezek nem is doppingigényes sportágak, kreativitásra, technikára van szükség, a cucc itt vajmi keveset érne.
2021. aug. 8. 15:00
1/13 anonim válasza:
Nem rossz dolog, szerettem volna deszkázást nézni, de kb sehol nem volt fent és még utólag se tudtam megnézni csak pár összeállítást. Meg sok helyen olyan küzvetítők voltak, akik a trükkök nevét se tudták,nem hozzáértő emberek vannak olyan pozícióban, szóval ezt orvosolniuk kéne.
2/13 anonim válasza:
Színesebbé tette a versenyt. Én felvenném a netballt, a teqballt is. Emellett a sakk is része lenne a műsornak, nem lenne külön olimpiája.
3/13 anonim válasza:
Dedózás, de a Breaktánc is az lesz Párizsban. A stradbirkózás (homokban) viszont maximálisan olimpiára való.
4/13 anonim válasza:
Nagyon pozitív volt, bár csak a BMX-döntőt láttam véletlenül de annyira jó volt hogy ottragadtam.
A deszkás kiscsajt még meg akarom nézni valahol.
Remelem maradnak ezek a sportok
5/13 anonim válasza:
Inkabb az aerobicot(tornat) kene betenni ezek helyett.
7/13 anonim válasza:
Szeretem nézni, de szerintem olimpián semmi keresnivalója. Mint ahogy több más sportágnak sem.
8/13 anonim válasza:
Nem értem miért kell kölköket profi sportolóba hajszolni. Olimpián minimális indulási kort kellene bevezetni ami 16 év
9/13 anonim válasza:
8, be van vezetve, most 14 év. Szerintem is kevés, bár vannak olyan sportágak, ahol fiatalabban érik el a csúcsot a versenyzők, és hamar kiöregednek. Lehetne akár sportáganként változó.
10/13 anonim válasza:
azért kellene a 16, mert ha egy 15 éves olimpiai bajnok (lásd Egerszegi is) akkor az nem 2 nappal korábban kezdte. Tornászlánykák szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!