Bal vagy a jobb lábamat tegyem előre gördeszkázáskor?
Szóval snowboardozok már 6 éve, bal lábbal elől.Trükközök, ugrálok, minden ilyesmi. Bal lábbal minden megy kényelmesen, viszont akárhányszor a jobb kerül előre azon stresszelek, hogy forduljak már meg, mert nagyon nem megy.
Idén elkezdtem gördeszkázni. Ha csak simán ráállok a gördeszkára de nem nagyon megyek vele, alapból rutinból a bal lábammal előre állok rajta. Viszont ha már megyek vele jobb lábbal sokkal kényelmesebb és jobban megy. Tehát az utóbbi időben csak jobb lábbal elől gördeszkáztam.
A probléma ott kezdődött, hogy elkezdtem trükközni. Ugye gyakorlásnál nyilván előszőr fűbe, álló helyzetben próbáltam ollie-kat. Sehogy sem ment úgy, hogy a jobb volt elől bal hátul ezért megcseréltem. Persze aztán jobb lábammal hátul már rögtön sikerült.
Szóval most tudok ollie-kat csinálni regularban viszont menni kissé bizonytalan lassú, és menni tudok goofyban olliek nélkül.
Melyiket kéne inkább átszoktatnom? A trükköket kéne megtanuljam ballal hátul, vagy menni kéne inkább megtanuljak ballal elől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!