Orbán miért nem költ az egészségügyre, amikor lenne rá pénz? Mi célja lehet ezzel?
Mindenesetre, annyit már tudok, hogy a legújabb, és ezért még alacsony értékelésű, és az igazán régi motorosokat, mint pl. 2*Sü (vagy minek is hívják), leszámítva, pont ellentétes az értékelés az értékkel.
Viszont én most távozom innen. Vitatkozzatok jól!
Politika kategóriában szimpátia alapján értékelik a válaszokat, nem a valóságtartalom alapján.
Az kormányellenesek peldául felpontoznák azt a kijelentésed, hogy Németországban nagyobb mértékben nőtt a várható élettartam 2010 után, mint Magyarországon, hiába butaság. :)
Te vagy, aki egyedül megy mindenkivel szemben. :)
Senki nem mondja rajtad kívül, hogy Németországban nagyobb mértékben nőtt a várható élettartam 2010 után, mint Magyarországon.
De valószínű már te is rájöttél, hogy hülyeség, ezért nem mered hangoztatni te se már. De mindig ez van, besülsz valamivel, aztán úgy teszel mintha nem is mondtad volna. :D
#145 Te vagy az egyetlen, aki szerint Magyarországban nőtt nagyobb mértékben a várható élettartam :D Ekkora baromságok láttán, amiket írtál, nem csoda, hogy mindenki hülyének néz téged, fideszes és nem fideszes egyaránt :D
"Te vagy, aki egyedül megy mindenkivel szemben."
Sokkal magasabb értékeléseket kapok, te viszont roppant alacsonyakat, ami nem csoda ;) Még a fideszesek is kiröhögnek téged.
"Te vagy az egyetlen, aki szerint Magyarországban nőtt nagyobb mértékben a várható élettartam :D"
Az Európai Unió-nak is ez a hivatalos álláspontja, küldtem róla forrást. :)
A te állításodra hol van?
"Ekkora baromságok láttán, amiket írtál, nem csoda, hogy mindenki hülyének néz téged, fideszes és nem fideszes egyaránt"
Itt nem én vagyok, akit hülyének néznek. :)
"Sokkal magasabb értékeléseket kapok, te viszont roppant alacsonyakat, ami nem csoda"
A sok ellenzéki bánatában felpontozza egymást, nem újdonság. :)
"És még a KSH szerint is hazudsz :D (75,84 év)"
A KSH meg szerintetek hazudik, de most mégis azzal próbálsz érvelni. :D
"Eközben Németországban már 81,7"
Az estimated (becsült) adat, oda van írva, hogy "2023 est."
És az amerikai CIA szerint 2010-ben hogy alakultak ezek az értékek? :D
"a Macrotrends szerint 81,88"
A Macrotrends szerint Magyarország 77,31. :)
Még amire hivatkoztál az is ellentmond neked. :D :D :D
Macrotrends szerint 2010-2023 Némtország: 80,1 -> 81,88, ami 1,78 év növekedés
Macrotrends szerint 2010-2023 Magyarország: 74,34 -> 77,31, ami 2,97 év növekedés
Tehát Magyarországon nőtt jobban a várható élettartam. :)
De ha ez nem lenne elég, a Mactrotrendsed szerint még 2020-ban sem csökkent jobban a várható élettartam, mint 2019-ben, tehát a korábbi kijelentésednek is ellentmond, hogy 2019 óta csökken a várható élettartam Magyarországon, vagy hogy csak a mélyponthoz képest nőtt a jelenlegi. :D
Még a KSH szerint is hazudsz :D A Macrotrends-et én ejtettem, mert komolyan vehetetlen számokat tüntettek fel. Eközben te a számaikhoz ragaszkodsz, miközben elismerted, hogy 2019 után csökkenésnek indult a várható élettartam, a Macrotrends szerint meg nem.
Ennyire vagy ostoba :D Nem csoda, hogy még a fideszesek is hülyének néznek téged, még ők se pontozzák fel a baromságaidat, annyira kínos vagy még nekik is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!