Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért nem költ az...

Orbán miért nem költ az egészségügyre, amikor lenne rá pénz? Mi célja lehet ezzel?

Figyelt kérdés
Az oktatásra nem költ, mert ostobaságot szeretne....Ezt értem. De az egészségüggyel mi baja?

márc. 10. 00:38
 111/158 anonim ***** válasza:

Melyik állításomat cáfolta?

márc. 12. 00:28
 112/158 anonim ***** válasza:
Hogy jó lenne a magyar egészségügy. Egyetértek vele, és és föld a különbség egy jó egészsgégügy és a magyarországi egészségügy között.
márc. 12. 00:29
 113/158 anonim ***** válasza:

Hol volt ilyen kijelentésem, hogy jó a magyar egészségügy?

márc. 12. 00:34
 114/158 anonim ***** válasza:
Tehát szerinted sem jó a magyar egészségügy? Akkor mea culpa, én már azt hittem, amellett kardoskodsz, hogy jó. De ha szerinted sem jó, akkor máris egyetértünk, mint itt úgy látom, mindenki.
márc. 12. 00:39
 115/158 anonim ***** válasza:

Nem állítottam soha, hogy jó a magyar egészsegügy. De ez is olyan, hogy mihez képest jó. Világviszonylatban jó, európai viszonylatban meg rossz.

márc. 12. 00:45
 116/158 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy európai viszonylatban rossz.
márc. 12. 00:48
 117/158 anonim ***** válasza:

Evvan. Majd javul. :)

márc. 12. 00:51
 118/158 anonim ***** válasza:
Én azt látom, hogy egyre rosszabb. Egerben például a szemészeti ügyelet szűnt itt most meg. Országszerte állnak le osztályok.
márc. 12. 01:06
 119/158 anonim ***** válasza:

Van ahol meg új osztályok jönnek létre, plusz felújítások.

Lényeges mutatókban van javulás, mint várható élettartam, élve születések száma. Pedig a szülészetek bezárásával is előszeretettel riogatnak, mégis lényegesen kevesebb a csecsemőhalálozások száma.

Jelentős béremelések is történtek, főleg az orvosok körében.

"Egerben például a szemészeti ügyelet szűnt itt most meg."

Én is egri vagyok. :)

márc. 12. 11:37
 120/158 anonim ***** válasza:
Országszerte kórházak sora állítja le egyes ellátásait, és egyetértes is van abban, hogy európai nívó alatt van a magyar egészségügy állapota.
márc. 12. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!