@49: Te nem érted. Lehet bármennyire is nyitott a szemed, ha az alaptudásod kevés ahhoz, hogy megértsd. És mivel a kérdező a saját szavai szerint nem ért egyet a konszenzussal, ezért nyilván ismeri az annak alapjául szolgáló tanulmányokat, felfedezte az abban levő alapvető hibát és még arra is rájött, hogy az adott rendszeren belül ezt hogyan lehetne korrigálni úgy, hogy a modell koherenciája megmaradjon, ezt nyilván publikálta is és miután az kiállta a revíziót, utána már komolyan vehető elméletről beszélünk.
jan. 8. 15:14
52/235 anonim válasza:
Az olyan érdekes, hogy a kérdező ott puffog, hogy a virologusoknak, cilikének hiszünk, hogy létezik a "kamuvírus", de bizonyítani nem tudjuk. De ő ugyanilyen alapon ő meg a pakisztáni virológusoknak hisz, hogy az oltás káros, de bizonyítani ő sem tudja. :)
jan. 8. 18:17
53/235 anonim válasza:
#54 Hogy összezavarjuk még jobban, csatlakozom harmadik "2 és fél pipás"-ként én is hozzátok. Nekem az tetszik, hogy magának a vírusnak a létét tagadja, de közben meg afféle ártalmatlan influenzának, megfázásnak tartja, mintha a hasonló megbetegedések mögött ne lenne éppen úgy vírus az esetek többségében. Nekünk sajnos egy barátunkat az influenza ölte meg még 43 éves korában, gondolom a kérdező azt is tagadná.
Csak azt nem értem miért kell neki virológus ha nem is hisz abban hogy létezne ártalmas vírus?
jan. 8. 20:15
54/235 anonim válasza:
Azt is érdemes kiemelni, hogy a saját, behivatkozott forrása is valós dologként utal a koronavírusra. Egy olyan dolog létét vitatja el, aminek a létét egy általa hitelesnek vélt forrás valósnak tart.
jan. 8. 20:18
55/235 anonim válasza:
Megint olyanok próbálnak okosnak tűnni akik átaludták a természettudományos órákat általánosban.
jan. 16. 15:38
56/235 anonim válasza:
55-ös: Mi a véleményed Luc Montagnier Nobel-díjas virológusról? Ő is ellenezte a Covid oltást.
jan. 19. 11:48
57/235 anonim válasza:
1. Hiteles forrás erre?
2. A többi meg nem. De nyilván azok mind hülyék, csak a te nobel díjasod az okos...
2. Ezt azonnal meg tudom cáfolni. Csak nálunk például itt van Dr. Letoha Tamás víruskutató orvos, az egyik legnagyobb szaktekintély az országban. Én nem tartom hülyének az oltás támogatóit, oltásellenesként sem, csak azt sajnálom, hogy az emberek többségét fárasztják, nem érdeklik a tények.
jan. 21. 12:21
59/235 anonim válasza:
Továbbá: Szintén oltásellenes (oltásszkeptikus) az Orvosok a tisztánlátásért csoport. Egyikük országos orvosi díjat kapott tavaly májusban: [link]
És azt is érdemes figyelembe venni, hogy az oltással szembemenő orvosok azt kockáztatják, hogy kirúgják őket, akár a diplomájukat is visszavonhatják, és ENNEK ELLENÉRE is kitartanak a nézeteik mellett: [link]
jan. 21. 12:27
60/235 Alex Fly válasza:
@59: az "Orvosok a tisztánlátásért" csoport sarlatánjait inkább hagyjuk, legalábbis ha komolyan akarsz érvelni. Ezek közül egyiknek sincs releváns képzettsége, ellenben igen jól ismertek a hazai áltudományos és szélhámos körökben; talán nem véletlen, hogy a nevükkel ellentétben egyiküknek sincs engedélye orvosi tevékenységre...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!