A vakcinakonteósozó,oltásigenlő propagandistáknak erre mi a válasza?Ez is csak konteó?
"Annyira irritáló amikor el akarja nekem valaki magyarázni hogy az anyámat nem is a covid ölte meg"
Á,ezért mész jelentgetni!Másnak meg a te kamusztorid az irritáló.Mégsem jelentget téged senki.
30.
Pöcök!
Ezek ugyanolyan végzett virológusok mint a többi, de nem ez a lényeg? Senki nem hajlandó bizonyitani, hogy létezik a virus?
Pénzért se?
"Azonban az országokban ezt pontosan vezették - a legtöbb helyen, mivel súlyos pénzekbe került és a járvány leküzdése volt a fontos nem csak hogy beleszurkálják random emberekbe akiket épp találtak."
Wahhahahaha!
Nem, ezek trollkodó virológusok. :)
A koronavírus létezése bizonyítva van, másik több ezer virológus előtt, és által.
26,te,meg a logika... :D
Nem tehetek róla,hogy baromságok a kommentjeid.Inkább ne is írj,felesleges!
37
Ha nem hazudsz akkor egyszerűen csak jelentkezni kell a pénzért!
Miért nem teszed és itt koptatod a billentyűt Pöcökkém?
"A koronavírust nem az alapján ítélik valósnak, hogy ez a noname csapat elfogadja-e a létezésére nyújtott bizonyítékokat. :)"
Tudjuk,csak ilyen karikór+fakuccsi+vírusvai félék igazolhatják a kamvid létezését.
Mert én nem vagyok virológus, és nem tudom bizonyítani, nincsen meg hozzá a megfelelő szakképzettségem, eszközeim, stb.
"Tudjuk,csak ilyen karikór+fakuccsi+vírusvai félék igazolhatják a kamvid létezését."
Meg a virológusok kb. 99%-a. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!