A vakcinakonteósozó,oltásigenlő propagandistáknak erre mi a válasza?Ez is csak konteó?
"A kettőnek semmi köze egymáshoz
Nem azért van nálunk látszatdemokrácia, mert nálunk van a legtöbb (már ha igaz) kötelező oltás.
Úgyhogy jár volt ezt a húrt megpendíteni."
Szerintem sincs feltétlenül ilyen irányú ok-okozati összefüggés, de mint említettem, nyugati demokráciákban általában jóval kevésbé kötelezik az oltásokat, nekem problémám ezzel pedig VAN, a kérdés az volt: Miért nem problémázok rajta? Válaszom: Miért? Nem problémázok rajta? (Gy.k.: de igen!) De egyébként jelentős különbség, hogy ott az EGYÉN JOGÁT védi a törvény, t.i. a gyerek jogát az egészséghez, épp azért, hogy a gyám ezt ne veszélyeztethesse. Az egyén jogát védeni helyes, az elv helyes, a konkrét megvalósítással problémám van, és a fejlettebb demokráciákban nem is működik ilyen szigorúan, tehát nem feltétlenül én ülök fordítva a lovon ha problémám van vele. A COVID oltás kötelezése esetén viszont a KÖZÖSSÉG jogát próbálták meg védeni az egyén egészségügyi önrendelkezésének a kárára, EZ AZ, amit CSAK JOSEF MENGELE ÉS A JUGOSZLÁV KOMMUNISTÁK CSINÁLTAK országos szinten Európa (és a nyugati demokráciák) teljes történelme során (előbbi esetben természetesen nem a közösség jogának védelme volt a cél, az "ez az" kitétel magára az előre rögzített utazási/munkaköri vagy helyi törvény által rögzítetten túlmenő nyomásgyakorlásra/kötelezésre vonatkozik).
Egyébként jó lenne, ha észrevennéd a tanulmányban is, hogy nincs ok-okozati összefüggés BIZONYÍTVA (proof) a kisebb mortalitás és a vakcinák között. A tanulmányban az "evidence" szó szerepel; a magyar fordítás mindkettő esetében lehet helyesen "bizonyíték", de a "proof" a végső BEbizonyítást jelenti, míg az "evidence" csak EGY bizonyíték, például egy bírósági tárgyaláson mindkét félnek lehetősége van a bizonyítékait (evidence) bemutatni, de csak az egyik fog bizonyítást nyerni (proven). Tehát ez még kb. a korreláció szintjén van, az ok-okozati összefüggés nem bizonyított.
"Miért, kit zártak ki itt valamilyen intézmenyből?"
Magyarországon de facto valószínűleg jóval kevesebb embert, mint máshol, de 2021 során közösségi terek használatához kellett védettségi igazolvány, tehát a válasz: de jure a védettségi igazolvány nélkülieket, pl. éttermekből, sportlétesítményekből, mindenféle közösségi térből. Az egy dolog, ha nem tartották be a gyakorlatban SOKSZOR, de ettől még ez volt a szabály.
"A járványügyi intézkedések nem azért vannak ám, hogy az intézkedést hozók otthon röhögjenek az embereken.
Egy gazdaságnak sem tesz jót, ha hirtelen százezrek-milliók betegszenek meg.
Többszörösére nő a gyógyításra szánt kiadás, kevesebb az adóbevétel mivel aki beteg az nem dolgozik, stratégiai szolgáltatások állhatnak le, stb."
A gazdaság bizonyos szektorainak nem tesz jót, az átlagembernek nem tesz jót, de az elitnek általában, és bizonyos szektoroknak álombevételt hoz. Pl. a média és a gyógyszeripar. Hasonlóan a háborúhoz: a legtöbb ember számára szenvedéssel jár, de az elit profitálhat, valamint a kormányok felhasználhatják arra, hogy nagyobb jogkört gyakoroljanak. Ettől még a háborúkat is kirobbantják, illetve hagyják kirobbanni.
Nem feltétlenül csak az oltatja be magát, aki a rendszer csicskása, ezt oltásellenesként mondom. A probléma azzal van, ha a közösség vélt vagy valós érdekei az egyén szabadságjogait megelőzik; minden közösség csak az egyénekre épülhet, így ha a közösség joga fontosabb, mint az egyéné, az olyan, mint ha egy házat nem az alapoktól, hanem a tetőtől építené az ember.
A maszk viselése a gyakorlatban nem fog megvalósulni úgy, hogy a használót védje, mivel zsebre lesz rakva, és egyébként is FFP3 kellene ahhoz.
Nem, a kormányzat nem kinyírni akarja a "híveit", hanem kontrollálni. Ehhez felhasználhat bármilyen vészhelyzetet, amik többnyire valósak is.
Felesleges itt regényeket írni.
A Covid méreginjekció azért van hogy megölje
az oltott embereket! Teljesen mindegy ki mit
ír, ez az igazság.Ez a legaljasabb bűntett amit
valaha az emberek ellen elkövettek.A turbórákot
vajon mi okozza?
Ahhoz képest, hogy a hülyék szerint ez méreg, sehol semmi nyoma.
Ti, oltásfóbiások mind ugyanazt szívjátok, hogy olyasmiket vizionáltok, aminek sehol semmi nyoma?🤣🤣
Ugyan mitől lennék hülye hacsak nem attól ,hogy oltattam magam.
Az öcsém az oltástól rosszul lett másnap haza kellett jönnie
a munkából, ennek ellenére 2021 májusában elment a második
oltásra .2022 június közepén rákos beteg lett tele áttétekkel,
eredetet vagyis primer tumort nem találtak, 2022 év decemberben fiatalon meghalt. Előtte soha nem volt kórházban ,és orvoshoz se kellett mennie mert, semmi baja nem volt.A változás az oltás volt az életében, meg az úgynevezett turbórák ami fél év alatt elvitte. Ezek sajnos megváltoztathatatlan tények. Ezek a mérgek rajtunk oltottakon lettek tesztelve. Be lettünk csapva az oltásokkal ,és még én vagyok a hülye mert
az öcsémet elvesztettem ? A saját magát be nem oltató kollégám amikor mondtam neki ,hogy beteg az öcsém azt válaszolta ,,aki ennyi idősen nem ért el semmit azért nem kár,,. Ilyenkor mi van?
Ja még annyit az öcsém kezelőorvosát megkérdeztem ,hogy ezt a betegséget
PET ct vel lehetett volna szűrni ? A válasz az volt nem mert ez egyből
negyedik stádiummal jött.
Az előbbiekhez még annyit az öcsém halála után sok embert
megkérdeztem köztük alkoholistákat is akik napi 2 vagy 3 doboz
cigarettát elszívnak naponta , te oltattad magad covid ellen ?
Az egyik alkoholista azt válaszolta nekem ,,nem oltattam magam
nem vagyok hülye tudtam mire megy ki ez a dolog.Neki volt igaza!
Egy oltást nyolc vagy tíz évig is tesztelnek mielőtt engedélyezik ,ez itt nem történt meg! Én legalább belátom ,hogy hiba volt beoltatni magam ,meg az öcsémet ,de ennek túl nagy ára volt!
Mi van a sok százmilliókkal, akiknek semmi bajuk?
Milyen méregoltás az, ami így szelektál? :D
Hol vannak az oltott hullahegyek?
Tudod nem attól okoz egy oltás betegséget vagy halált, mert te ráolvasod, hogy "attóvan"... :D
"2021 májusában elment a második
oltásra .2022 június közepén rákos beteg lett tele áttétekkel,"
Hát persze. És a kettő között, illetve előtte semmit sem csinált. Mint amikor az autóbalesetben elhunytakat is covid-halottnak tüntették fel...
Nem tudom, hogy melyik a jobb... ha a sztoriban van néhány igaz dolog is, vagy az, hogy full kamu az egész.
98
Az igazat írtam le! A sok fiatal sportoló miért halt meg az oltás után?
Lehet hitetlenkedni ,de akkor mi a magyarázata annak hogy egy temetői
dolgozó azt mondta az oltás óta sokkal több temetés van.Ha ön esetleg
oltva van örüljön hogy még nem lett beteg, az a helyzet hogy oltatlanból még
lehet oltott, de az oltottból soha nem lesz oltatlan! ,,A kettő között semmit nem csinált,,. De igen dolgozott .
"A sok fiatal sportoló miért halt meg az oltás után?"
Kezdjük ott, hogy nem halt meg sok fiatal sportoló.
Tehát hazugságra épül a fóbiád.
"e akkor mi a magyarázata annak hogy egy temetői
dolgozó azt mondta az oltás óta sokkal több temetés van"
Neten , az oltűsellenesek között terjedő kamu, amit az agyhalottak beszopkodtak.
Nekem 2 temetkezési vállalkozó ismerősöm is van, de sehol nincs "dömping".
Nem is hiányzik sehonnan az a szerinted rengeteg ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!