Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vakcinakonteósozó,oltásigenl...

A vakcinakonteósozó,oltásigenlő propagandistáknak erre mi a válasza?Ez is csak konteó?

Figyelt kérdés
[link]

jan. 7. 10:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/235 anonim ***** válasza:
9%

41

"Mert én nem vagyok virológus és nem tudom bizonyítani"

Na Pöcök itt el is ismerted, hogy tulajdonképp fingod nincs hogy lézetik e a virus vagy nem csak a Karikó néni majd megmondja mit gondolj!

jan. 7. 23:44
 42/235 A kérdező kommentje:

39

Nyilván nem tudja bizonyítani a kamvidját,meg azt sem tudja leírni,hogy ki,mikor,hol,hogyan bizonyított,de legalább jól kidühöngte magát,mert a covid méreginjekciója kezd bemutatkozni az embereknek.

jan. 7. 23:45
 43/235 A kérdező kommentje:
Amúgy jól sejtettem,a konteósozó vaxhívőknek ez is konteó.Nyilván!
jan. 7. 23:48
 44/235 anonim ***** válasza:
81%

Már hogyne lenne fingom róla? Tudom, hogy létezik, mindezt nálam jobban hozzáértő emberektől. :)

#43-#44

Én nem dühöngtem.

Mármint mi a konteó konkrétan?

jan. 7. 23:55
 45/235 anonim ***** válasza:
27%

45

Azokra a virológusokra gondolsz, akik kinából kapták meg a virus "genomját" és maguktól fingjuk se volt hogy al generált?

Ciki, hogy egy nem létező virus miatt vetted fel a méreginjekciót mi?

jan. 8. 00:03
 46/235 A kérdező kommentje:
45,ja,bemondta a tv-ben orbán+cili,az a te istened,az mondja meg,hogy mit gondolj.Szánalmas az ovis érvelésed a nulla bizonyításoddal.Arra már nem térek ki,hogy a szöveget sem tudod értelmezni.
jan. 8. 00:05
 47/235 anonim ***** válasza:
55%

Vicces és szánalmas is amikor valaki nulla tudással okosabb akar lenni a világ összes virológusánál, infektológusánál és epidemiológusánál.

Ha még mindig nem érted miért nézik le meg röhögik ki a hozzád hasonló konteósokat, az a te szegénységi bizonyítványod kérdező...

jan. 8. 09:46
 48/235 Alex Fly ***** válasza:
67%
Oké, kérdező,akkor esetleg alátámasztanád valamivel a szakértelmedet? Mondjuk elég lenne csak a témában írt doktori disszertációdra mutató GS-link, aminek a megosztása ugye nem okozhat problémát...
jan. 8. 09:56
 49/235 anonim ***** válasza:
73%

Alex nem érted.

Sokkal többet jelent mindenféle oktatásnál az, ha valaki "nyitott szemmel" jár és "józan paraszti ésszel" gondolkodik.🤣🤣

Ez mindent üt.

Az összes szakembert le lehet vele alázni.😂

jan. 8. 13:59
 50/235 A kérdező kommentje:
Még mindig nem nekem kell bizonyítani,hanem nektek,persze az már nem megy a trollocskáknak.
jan. 8. 14:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!