A vakcinakonteósozó,oltásigenlő propagandistáknak erre mi a válasza?Ez is csak konteó?
41
"Mert én nem vagyok virológus és nem tudom bizonyítani"
Na Pöcök itt el is ismerted, hogy tulajdonképp fingod nincs hogy lézetik e a virus vagy nem csak a Karikó néni majd megmondja mit gondolj!
39
Nyilván nem tudja bizonyítani a kamvidját,meg azt sem tudja leírni,hogy ki,mikor,hol,hogyan bizonyított,de legalább jól kidühöngte magát,mert a covid méreginjekciója kezd bemutatkozni az embereknek.
Már hogyne lenne fingom róla? Tudom, hogy létezik, mindezt nálam jobban hozzáértő emberektől. :)
#43-#44
Én nem dühöngtem.
Mármint mi a konteó konkrétan?
45
Azokra a virológusokra gondolsz, akik kinából kapták meg a virus "genomját" és maguktól fingjuk se volt hogy al generált?
Ciki, hogy egy nem létező virus miatt vetted fel a méreginjekciót mi?
Vicces és szánalmas is amikor valaki nulla tudással okosabb akar lenni a világ összes virológusánál, infektológusánál és epidemiológusánál.
Ha még mindig nem érted miért nézik le meg röhögik ki a hozzád hasonló konteósokat, az a te szegénységi bizonyítványod kérdező...
Alex nem érted.
Sokkal többet jelent mindenféle oktatásnál az, ha valaki "nyitott szemmel" jár és "józan paraszti ésszel" gondolkodik.🤣🤣
Ez mindent üt.
Az összes szakembert le lehet vele alázni.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!