Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vakcinakonteósozó,oltásigenl...

A vakcinakonteósozó,oltásigenlő propagandistáknak erre mi a válasza?Ez is csak konteó?

Figyelt kérdés
[link]

jan. 7. 10:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/235 A kérdező kommentje:
3,kb. erre a reakcióra számítottam a vakcinapártiaktól.
jan. 7. 11:53
 12/235 anonim ***** válasza:
85%

"A kardiomiopátia egyébként szerencsére ritka mellékhatás, mely 100 ezerből csupán 35-40 embert érint, és gyakoribb szövődménye magának a koronavírusnak."

Azt nem értem, hogy ezt most nem érted, kérdező, vagy csak a címet olvasod el?

Tehát a lényeg kicsit bővebben kifejtve: a védőoltások vírusdarabkákkal tanítják be az immunrendszert. Ez szükséges rossz, ha úgy tetszik, így működik. Vannak emberek, akiknél az immunrendszer nem tökéletes, autoimmun folyamatban a saját sejtjeit is támadja. Ebben a ritka esetben előfordulhatnak szövődmények, amik nem halálosak. A kiváltó ok, a vírusrészecske tényleges kovid fertőzésnél jóval magasabb koncentrációt ér el, így ezeknél az embereknél súlyosabbak a reakciók is. [link]

Tehát még nekik is nyereséges a védőoltás, mert

1. tényleges fertőzés esetén jóval súlyosabb szív-tüneteik lennének

2. a vírus gyakorlatilag mindenkit elért

jan. 7. 11:54
 13/235 Koplárovics Béci ***** válasza:
85%

Csak ezt a két részt próbáld(!) értelmezni:

"A kutatásban részt vevő 15 fős csoportban"

"A kardiomiopátia egyébként szerencsére ritka mellékhatás, mely 100 ezerből csupán 35-40 embert érint, és gyakoribb szövődménye magának a koronavírusnak."

Utóbbinál különösen a mondat második részét értelmezd nekem légyszíves.

jan. 7. 11:55
 14/235 anonim ***** válasza:
75%
Minden orvosi beavatkozásnak lehet (!) mellékhatása, csak az a kérdés, hogy a betegség károsabb-e vagy a beavatkozás. A COVID oltás esetében egyértelmű, hogy a COVID sokkal súlyosabb (sok millióan haltak bele konkrétan, és a poszt-CODINAK még több a szenvedő alanya.)
jan. 7. 12:04
 15/235 anonim ***** válasza:
85%

Hadd prezentáljak egy hasonló igényességű kutatást:

Az én szűk családi körömben (17 fő, átlagéletkor 45 év, 9 nő 8 férfi) mindenki beoltatta magát háromszor. Egy esetben sincs jele maradandó, kardiomiopátiához hasonló mellékhatásnak(0%). Oltásra adott reakciók közt előfordult hőemelkedés (88.2%), rossz közérzet (100%), duzzanat és fájdalom az oltás helyén (100%).

Kit győztem meg ezzel a valós adatokon nyugvó kutatással?

jan. 7. 12:10
 16/235 anonim ***** válasza:
65%

#15 meddig nyomod még ezt a nevetséges baromságot? Hány százezer temetés kell még neked hogy felfogd a covid nem csak egy nátha volt?

Annyira irritáló amikor el akarja nekem valaki magyarázni hogy az anyámat nem is a covid ölte meg csak félreértette az orvosokat és emiatt halt meg a kórházban - oltatlanul, mert akkor még nem volt oltás. és külön köszönöm, hogy elmagyarázod nekem akit 3-szor oltottak be a teljes családjával együtt, hogy mi ettől sokkal rosszabbul vagyunk mint anyám aki belehalt a covidba.

jan. 7. 12:13
 17/235 anonim ***** válasza:
75%

"A covid egy nátha, abba nem lehet belehalni."

Szerintem erről világosítsd fel azokat a milliókat világszerte, akik nem tudták, hogy a covid egy nátha és nem lehet belehalni, ezért véletlenül belehaltak.

jan. 7. 12:16
 18/235 anonim ***** válasza:
70%
Hát idáig jutottak a konteósok, utcára szaró pakisztániaktól kell "tanulmány" 15 fős mintával.
jan. 7. 12:28
 19/235 A kérdező kommentje:

"a beadott több milliárd oltáshoz viszonyítva."

Igazából fogalmunk sincs,hogy kinek,mit és mennyit adtak be.

jan. 7. 13:24
 20/235 anonim ***** válasza:
72%

#20 "Igazából fogalmunk sincs,hogy kinek,mit és mennyit adtak be."

Neked nincsen - nekem sem.

Azonban az országokban ezt pontosan vezették - a legtöbb helyen, mivel súlyos pénzekbe került és a járvány leküzdése volt a fontos nem csak hogy beleszurkálják random emberekbe akiket épp találtak.

jan. 7. 13:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!