Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nekünk cigányoknak miért...

Nekünk cigányoknak miért nincs egy erős pártunk? Vagyunk annyian mint bárki más miért nem képvisel minket senki?

Figyelt kérdés
Nekünk is kellene hogy legyen egy erős pártunk a parlamentben aki képvisel minket.
2023. dec. 26. 20:21
 81/110 anonim ***** válasza:
46%
Mondtam...kimagyarázza. Mániákus hazudozó. Nem kell foglalkozni vele. Pszichológus esetleg tud segíteni rajta.
2023. dec. 31. 16:59
 82/110 anonim ***** válasza:
46%
Hazudsz...96-ban vettem az első telefonomat Westel előfizetéssel, 0630 előhívóval. Ja, és nem voltam gazdag. Egy hazug kis p.cs vagy, nem is éltél még a 90-es években. És igen, volt kamera a legtöbb boltban, még a sarki kisboltban is. Merevlemezre rögzített, nem windows alapú rendszerben.
2023. dec. 31. 17:04
 83/110 anonim ***** válasza:
83%
mint ha 96-ban valami jövőből jött technika lett volna a biztonsági kamera... elmebeteg :D
2023. dec. 31. 17:27
 84/110 DK-s ***** válasza:
25%

#82-nek:

1976-ban születtem, b'romarcú.

És az első feltöltőkártyás mobilszolgáltatást a Vodafone hozta be hozzánk, 1999-ben. Mivel addig vodafone sem létezett Magyarországon.

[link]

A kisbolti kamerák pedig spéci videóval rögzítették a napközbeni forgalmat, a tolvajok ellen volt jó. Egy betörő első dolga volt, hogy vitte a kazit videóstul.🤣

És ha nem windows alapú rendszert használt 96-ban, akkor mégis mi a πcsát?

DOS 6.22-est, vázze? Vagy win 3.1-et?

És mivel az Mpeg tömörítés még igencsak a jövő zenéje volt, egy egy órás felvétel is simán elfoglalt 1,5 Gb-ot! A későbbi SVCD mond neked valamit?

Amikor egy film KÉT CD-lemezre volt rögzítve? Ismétlem, a KÉSŐBBI!

Tudod mi a különbség köztünk, kiscsikó?

Hogy ÉN tényleg éltem már akkor, te pedig valszeg még tervben sem voltál. Próbálod összeszedni az okosságaidat a guglival, de ha nem éltél bene, simán darabokra szedlek!

2023. dec. 31. 17:36
 85/110 anonim ***** válasza:
82%
Hazudsz. És ráadásul h.lye is vagy...csak meglátszik az a 8 általános. Műszaki zseni..az.🤣
2023. dec. 31. 18:02
 86/110 DK-s ***** válasza:
0%

#85-nek:

'96-ban dobálózol videó felvétel rögzítésével PC-re? Amikor a Windows 95 igényelt 300 MB-ot? Amikor a winchesterek kapacitását még megabájtban számolták, a CD, (és nem DVD!) kezeléséhez RAM-discet kellett az oprendszernek alkalmazni, mert a BIOS-ok még nem tudták felismerni az optikai meghajtót, mint háttértárat?

Szerencsétlen.

2023. dec. 31. 18:04
 87/110 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy születtél 76-ban...hazudsz. Mániákus hazudozó vagy.

"az első feltöltőkártyás mobilszolgáltatást a Vodafone hozta be hozzánk, 1999-ben"

Ki beszélt feltöltőkártyás mobilról? Hazudsz és terelsz össze-vissza.

"ha nem windows alapú rendszert használt 96-ban, akkor mégis mi a πcsát?"

Windows előtt is léteztek biztonsági rendszerek. Nem kezdem el magyarázni, úgysem értened a 8 osztályoddal. Meg rohadtul nem érdekel egy 12 éves hazug troll.

2023. dec. 31. 18:07
 88/110 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor a Windows 95 igényelt 300 MB-ot? Amikor a winchesterek kapacitását még megabájtban számolták, a CD, (és nem DVD!) kezeléséhez RAM-discet kellett az oprendszernek alkalmazni, mert a BIOS-ok még nem tudták felismerni az optikai meghajtót, mint háttértárat?"

És? Ezzel egy ötödik osztályos is tisztában van. Valószínűleg az iskolátatlanságod az oka, hogy azt képzeled,valami hatalmas tudás birtokában vagy, de ezeket egy átlagos középiskolában tanították az első infó órán.

2023. dec. 31. 18:17
 89/110 DK-s ***** válasza:
0%

Szerencsétlenek.

Lezártam a témát, további jó trollkodást.

2023. dec. 31. 18:21
 90/110 anonim ***** válasza:
100%
Tudjuk, mindenki h.lye, csak te vagy helikopter....Érdekes, akárhány ilyen 8 osztályt végzett professzorral beszéltem, mindegyik azt hitte magáról hogy egyedül ő az okos. Más aki éveket, évtizedeket tölt tanulással az pedig teljesen h.lye, nyilván. Mind ilyen arrogáns, kioktató p.cs volt, hatalmas egóval. Durrogtatják az innen-onnan összekapart félinformációkat, de sose értenek semmihez, mert semmiben nem mélyülnek el. Persze ők bármikor diplomát, doktorit szereznének, csak nem akarnak.
2023. dec. 31. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!