Nekünk cigányoknak miért nincs egy erős pártunk? Vagyunk annyian mint bárki más miért nem képvisel minket senki?
#82-nek:
1976-ban születtem, b'romarcú.
És az első feltöltőkártyás mobilszolgáltatást a Vodafone hozta be hozzánk, 1999-ben. Mivel addig vodafone sem létezett Magyarországon.
A kisbolti kamerák pedig spéci videóval rögzítették a napközbeni forgalmat, a tolvajok ellen volt jó. Egy betörő első dolga volt, hogy vitte a kazit videóstul.🤣
És ha nem windows alapú rendszert használt 96-ban, akkor mégis mi a πcsát?
DOS 6.22-est, vázze? Vagy win 3.1-et?
És mivel az Mpeg tömörítés még igencsak a jövő zenéje volt, egy egy órás felvétel is simán elfoglalt 1,5 Gb-ot! A későbbi SVCD mond neked valamit?
Amikor egy film KÉT CD-lemezre volt rögzítve? Ismétlem, a KÉSŐBBI!
Tudod mi a különbség köztünk, kiscsikó?
Hogy ÉN tényleg éltem már akkor, te pedig valszeg még tervben sem voltál. Próbálod összeszedni az okosságaidat a guglival, de ha nem éltél bene, simán darabokra szedlek!
#85-nek:
'96-ban dobálózol videó felvétel rögzítésével PC-re? Amikor a Windows 95 igényelt 300 MB-ot? Amikor a winchesterek kapacitását még megabájtban számolták, a CD, (és nem DVD!) kezeléséhez RAM-discet kellett az oprendszernek alkalmazni, mert a BIOS-ok még nem tudták felismerni az optikai meghajtót, mint háttértárat?
Szerencsétlen.
Dehogy születtél 76-ban...hazudsz. Mániákus hazudozó vagy.
"az első feltöltőkártyás mobilszolgáltatást a Vodafone hozta be hozzánk, 1999-ben"
Ki beszélt feltöltőkártyás mobilról? Hazudsz és terelsz össze-vissza.
"ha nem windows alapú rendszert használt 96-ban, akkor mégis mi a πcsát?"
Windows előtt is léteztek biztonsági rendszerek. Nem kezdem el magyarázni, úgysem értened a 8 osztályoddal. Meg rohadtul nem érdekel egy 12 éves hazug troll.
"Amikor a Windows 95 igényelt 300 MB-ot? Amikor a winchesterek kapacitását még megabájtban számolták, a CD, (és nem DVD!) kezeléséhez RAM-discet kellett az oprendszernek alkalmazni, mert a BIOS-ok még nem tudták felismerni az optikai meghajtót, mint háttértárat?"
És? Ezzel egy ötödik osztályos is tisztában van. Valószínűleg az iskolátatlanságod az oka, hogy azt képzeled,valami hatalmas tudás birtokában vagy, de ezeket egy átlagos középiskolában tanították az első infó órán.
Szerencsétlenek.
Lezártam a témát, további jó trollkodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!