Nekünk cigányoknak miért nincs egy erős pártunk? Vagyunk annyian mint bárki más miért nem képvisel minket senki?
#68-nak:
🤣
Ezt most komolyan gondoltad?
És igen, én pofázok a cigányokról. Őket még a mi köreink is kivetették magukból, komoly ember nem foglalkozott velük semmilyen téren. Komoly balhéknál is csak a pitiáner aprópénzre koncentráltak. EGYSZER vittem magammal "melóba" cigányt. Egy SPAR-hoz vittem magammal figyelni amíg én dolgoztam. Eddig volt használható. Bejutottam az irodába, bejött ő is, és nekiláttam kiiktatni az ajtóra szerelt mágneses nyitás-érzékelőt. Az az isten-b'rma megtalálta a pár ezer forint váltópénzt, és úgy örült, mintha egy vagyont talált volna. Eközben sikerült rövidre zárnom annak a xarnak a Reed-reléjét, és elindulhattunk volna befelé a boltba. Volt az irodában egy öreg páncélszekrény, valszeg abban tartották a bevételt. Eddig a cigó agya is eljutott, tehát kitalálta, hogy nyissuk ki. Egy páncélszekrényt. Megkérdeztem tőle, hogy mégis hogyan képzeli? A nálam lévő csavarhúzóval feszegessem fel? 🤣
Akkor vigyük el.
Egy fél tonnás, Toldi páncélszekrényt.
Oké. Feladta, bementünk a boltba összepakolni. Azonnal megkereste a legdrágább piákat, és azokat kezdte összeszedni. Mondom neki, hogy "Mit csinálsz"?! Hát ezek a legdrágábbak!
Igen baxdmeg, de a legnehezebbek is, plusz törékenyek, plusz qrvára csörögnek. Egy csík cigi kétszer annyit ér, és lényegesen könnyebb. Vagy kávé. Vagy óvszerek, drága dezodorok.
Magyarázhattam nyugodtan. Dehát a whisky-k a legdrágábbak, azokat kell vinni, meg a Pick-szalámit.
Először, és UTOLJÁRA dolgoztam cigánnyal!
Mi az, hogy dolgoztál? Egy semmirekellő bűnöző vagy. Ráadásul még sötét is, mint Pákó säggén a májfolt. Inkább tanulnád meg az alapvető általános iskolai dolgokat, ahelyett, hogy a Celsiusban mérhető IQ-dat fitogtatod. Szánalmas vagy!
#72-nek:
Megnéznélek hogy hogyan oldod meg minimális zajjal, hogy bejuss egy berácsozott, bezárt ablakon, miután ellenőrizted hogy van -e a helységben mozgás-érzékelő? Mivel Reed-relés mágneskapcsoló volt az ajtón, ez mindent elárult a rendszer típusáról, vagyis hogy mozgásérzékelőre nem kell számítanom.
Ezután azt is megnézném, ahogy óvatosan egy székről szétszereled a riasztót, áttanulmányozod a konkrét típust, majd kiiktatod. Mert Reed-reléből is kétféle van. Záró, és bontó. Vagyis qrvára nem mindegy hogy rövidre zárod, vagy megszakítod. Ha fordítva csinálod, gyakorlatilag BEKAPCSOLOD a riasztót. 😉 Ja! és mindezt egy zseblámpa segítségével, mert a villanyt talán nem kellene felkapcsolnod. Mert nem árt azt sem tudni, hogy a legtöbb supermarketben szinte minden villanykapcsoló MINDEN világítást felkapcsol, vagyis fényárba boríthatnád a boltot. Jártam már így.
Szerintem csak az elektro-technikai ismereteim is messze túl vannak az általános iskolai alapokon.
Az IQ-mról pedig annyit, hogy Mensa felmérés alapján 138.
xxxxxxxDDDDDDDDDDDDDDDDDD mekkora kókler
hát akkor a riasztógyárak mehetnek a p1csába
"legtöbb supermarketben szinte minden villanykapcsoló MINDEN világítást felkapcsol"
ha még nem tűnt fel a supermarketekben éjjel mindig ég a villany, pont hogy ha mozgás van bent akkor lássa a kamera hogy felismerhető legyen.
"Az IQ-mról pedig annyit, hogy Mensa felmérés alapján 138."
ja, mínuszba :D
#78-nak:
Vagy esetleg nem hazudok. 😉
#74, és 76-nak:
Drága istenem! 1996-ről beszélünk, ti nagynh'lyék!
A mozgásérzékelős riasztók még ritkaság-számba mentek, a villanyt pedig egy supermarketben soha nem hagyták égve, volt külön egy éjszakai világítás.
KAMERA? 🤣🤣🤣
A nyugati filmekben, esetleg.
A biztosítók még a riasztót sem írták elő feltételül, akkoriban.
Felfogtátok végre hogy időben ott járunk, amikor még MOBIL sem létezett? Pontosabban voltak nagyon gazdagok akik megengedhették, de feltöltőkártya sem létezett még, csak előfizetéses, 450 MHz-es, 0660-as előhívójú Westel.
Ismét #74, és 76-nak:
1996. Basszus.
Mi a lófaxra rögzítették volna a felvételt? A Pentium I, és a Windows 95 korában?
Videókazettára? 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!