Nekünk cigányoknak miért nincs egy erős pártunk? Vagyunk annyian mint bárki más miért nem képvisel minket senki?
Menj és alapíts egy pártot akkor ha ennyire zavar.
Volt egyébként rá kísérlet Magyarországi Cigánypárt néven, a legjobb eredményük a 2014-es 0,18% volt. Hiábavaló ha a cigányok zöme úgyis a Fideszre szavaz.
Miért olyan nehéz elismerned, ha tévedtél? Miért ragaszkodsz ennyire erősen a full hamis baromságokhoz? Nem kellemetlen?
#44-nek:
Hogy egészen pontos legyek, külső szemlélő számára játszottam a h'lyét, a vitapartneremet pedig gúnyoltam.
Sajnos megint túl magasra tettem a lécet, és vannak olyanok akik leverik.
Mint te.
#43-nak:
Még mindig képtelen vagy felfogni a lényeget, de ezt annak az ostoba emberi tulajdonságnak tudom be, hogy mindenki magából indul ki!
Miért nem ismerem el hogy tévedtem?
Hogyan tudnék tévedni olyanban, ami az életem része volt közel tíz évig, és TUDOM?!
Ezután jössz te az iskolás b'romságaiddal, és kiviszed az agyam. Csak azokat sajnálom, akik a te elmondásodat tartják mérvadónak.
Tudod mi az a projekció?
Az, amit te csinálsz.
Akinek nem túl magas a léc, az érteni fogja.
naaa mik ki nem derülnek. amúgy nagy fegyverszakértő is a csávó, vigyázzál!
sztem üveggolyóból meg gemkapocsból egy tankot is összerak, MacGyver is tőle tanult!
ja és jogi szakértő is ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!