Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nekünk cigányoknak miért...

Nekünk cigányoknak miért nincs egy erős pártunk? Vagyunk annyian mint bárki más miért nem képvisel minket senki?

Figyelt kérdés
Nekünk is kellene hogy legyen egy erős pártunk a parlamentben aki képvisel minket.
2023. dec. 26. 20:21
 61/110 anonim ***** válasza:
82%
#60 Jézusom....ez komolynak tűnik, szerintem fordulj szakemberhez.
2023. dec. 29. 21:21
 62/110 DK-s ***** válasza:
0%

#61-nek:

Mi ebben a hihetetlen?

Máig ismerek olyan, gyakorlatilag köztiszteletben álló embereket, akiket a '90-es évek alvilágában ismertem meg anno. És olyanokat is, akik ugyanúgy végezték mint én. Nincs ebben semmi különleges, legfeljebb egy laikus számára. És mi, a "nagy öregek" jókat röhögünk vagy dühöngünk azokon a baromságokon, amiket már akkoriban megetettek az átlagemberekkel. Fenyő-gyilkosság, és Gyárfás? Bruhaha. Szinte biztos hogy Kovi nyíratta ki.

Aranykéz utcai robbantás, Jozef Roháč vagy Portik? Mindenki tudta hogy Pintér Sanyika volt a hunyó.

Pekár Andrást is az Ukrán maffia nyírta ki, igaz? Véletlenül sem Pintyőke szerepelt ismét, ráadásul konkrétan rendőrökkel. Az apja jó barátom volt, sajnos nem sikerült beváltania a fogadalmát, miszerint kivégzi Pintért.

Hihetetlen, hogy milyen komolysággal tudom előadni ezeket, igaz?

Neked sem lenne hihetetlen, ha húsz évvel ezelőtt te is ezekben a körökben forogtál volna.

2023. dec. 29. 21:35
 63/110 anonim ***** válasza:
70%

Dk-s, ez akkora mese habbal hogy inkább egy nagy vicc ez mint önéletrajz.

12 évesen gépkocsi feltörés, aha... volt ilyen ismerősöm aki azt mondta őt az ufók hozták, magányos bolond volt és így akart figyelmet magának, hát kb te is ilyen vagy. ugyanúgy ő se, meg te se tudsz legalább reálisat hazudni.

az hogy már te röhögsz rajtunk a beismerés hogy valami súlyos elmebaj van nálad. véletlenül nem te vagy a videoinfo1-es elek zoltán? valahogy így képzellek el téged.

te otthon a falu bolondja, itt pedig a gyk bolondja vagy.

gyogyós

2023. dec. 29. 23:02
 64/110 anonim ***** válasza:
46%
#63 Van itt már minden: 90-es évek, bűnszövetkezet, alvilági leszámolások, szerencsejáték milliókkal ....Biztos hogy troll. Csak most lebukott mert kissé túltolta.
2023. dec. 29. 23:15
 65/110 anonim ***** válasza:
70%

hát megszaladt a troll szekér az biztos, szerintem szabadulóművész mert valahogy kibújt a zubbonyból és netet is szerzett és itt trollkodik a gyk-n.

ja meg kihagyta az önéletrajzából a hackerkedést is mert ő tor-ral netezget.

de majd mindjárt leírja hogy simán feltöri a rendszert és kedvére lövöldözi az atomrakétákat :D

2023. dec. 29. 23:24
 66/110 DK-s ***** válasza:
21%

#63-tól #65-ig:

Igen, 12 évesen SOROZATOS gépkocsi-feltörés. 1988-89. Vagy 8-10 olyan jegyzőkönyv-másolatom volt, ami ezzel zárult:

- A hatóság a nyomozás lefolytatását megtagadja, mert büntethetőséget kizáró ok áll fenn. Az elkövető gyermekkorú.

"90-es évek, bűnszövetkezet, alvilági leszámolások, szerencsejáték milliókkal ...."

A '90-es években voltam fiatal, bűnözői körökben forogtam mint sok korombeli, jól ment a "szekér". Igyekeztem mindenből pénzt csinálni, tehát kellett sokféle árura vevő, akik nem kérdezősködtek. Mivel az okiratok is jó pénzt hozhattak, ezért kellett "rajzos" ismerős is, aki szokott okiratot hamisítani, így vevő volt rá. De kellettek olyan ismerősök is akik tudtak tippet, de nekik "izzadt a lábuk" a melótól, általában buták voltak hozzá. Némi apróért szívesen megosztották az infóikat velem. Vagy dobtam ki részt a szajréból, bár azt nem szerettem.

Hallottatok például a 97-es pécsi, pénzszállító kirablásáról? A Torma Tomi féle balhéról? A cikk címe: Hajsza a pécsi rablók után.

[link]

Az akkori legkomolyabb pécsi alvilági alak eredetileg engem, és a társamat talált meg ezzel a melóval. Mert a Tomiék is csak bérmunkát végeztek. Érdekes hogy senki nem firtatta hogy honnan volt rendőrkocsijuk, egyenruhájuk, rendőr-tárcsájuk, és ki volt velük az a nő, akit úton Komló felé, kiraktak a kocsiból.

Én ezekben a körökben mozogtam.

800 milla ide vagy oda, éreztem a veszélyt, ezért inkább kihagytuk. Jól tettük.

2023. dec. 30. 15:01
 67/110 anonim ***** válasza:
82%
nem bánja :D
2023. dec. 30. 17:05
 68/110 anonim ***** válasza:
84%

És még te pofázol a cigányokról. Szégyeld el magad!

2023. dec. 30. 18:01
 69/110 anonim ***** válasza:
82%
#68 Vagy troll, vagy kényszeres hazudozó. El ne hidd amiket ide írkál; ő a Gyakori bolondja.😅
2023. dec. 30. 18:49
 70/110 anonim ***** válasza:
82%
szerintem ő bement a roncstelepre és az évek óta otthagyott skodákat meg ladákat törte fel :D
2023. dec. 30. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!