Jól érzékelem, hogy a pirosak nem találnak fogást a Fideszen?
"Ez az autó 8 milliót keresett már nekem." - elárulhatnád, hogyan csináltad, mert én is vennék egy ilyen csodaautót, de csak akkor ha tisztességes úton lehet vele ennyit keresni.
A Fidesznek az a baja, hogy a politikai felfogásban ketté szakította a nemzetet. Aki nincs velük az ellenség.
Itt a te példád: nem tudod normálisan elviselni, ha más véleményeket is kapsz, mint amit szeretnél látni, hallani.
Hát a Fidesz is ilyen, például az esztergomi polgármesternő és a fideszes képviselők (volt polgármester). Egyébként Orbán Viktor sem tudta idegösszeomlás nélkül elviselni, hogy kétszer bukott a választásokon. Most meg azért akarja megadni a választójogot a határokon túl élő magyaroknak, hogy a nyugdíjba vonulásáig a parlamentben üljön és legyen munkája. Egyébként, ha nem politikus lenne megélni sem tudna, mert normális civil élethez nincs meg a gyakorlata.
Másik példa: Jakab úr a komcsik alatt sok sztrájkot szervezett, most az országgyűlés alelnöke,- Kerpen úr a pedagógus sztrájkokat szervezte, most az Okév elnöke, tehát meg lettek "fizetve". Neked ez nem üzen semmit? Nekem azt, hogy nyolc évig a Fidesz szította Magyarországon az ellentéteket és ez a legmocskosabb dolog.
De ha te szereted őket, ne akard ráerőszakolni másokra is ezt a szeretetet. Keress magadhoz hasonló társaságot és ünnepeljetek. De próbáld meg elviselni a más véleményt is vagy ne tegyél fel ilyen kérdést.
Kérdező, áruld már el, hogy sikerült a chf törlesztődet csökkentened ilyen árfolyam mellett???
hahó bajnai 185-tel köszönt le most barátok közt is 205.
Gondolom valami hitelkonstrukciót csináltál, vagy a hiteled már le fogjárni és ilyenkor általában már kevesebb a törlesztő.
Orbánkáról meg nem nyitok vitát, mert arra sem érdemes.
Csak az a chf hitelcsökkentés amire nagyonkíványcsi vagyok, nekünk a lakáshitel nem csökkent, ismerősöméknek meg a kocsihitel már a duplája.
Kérdező!
Már ne haragudj meg, de egy ekkora nagy sz@ron mint a Fidesz mégis mit lehetne megfogni???
OV és a Fidesz akkor járatta le magát a szememben, amikor a Bokros-csomagot kritizálta ahogy csak tudta.
Félre értés ne essék nem a csomag tartalmát elemzem.
Viszont az tény (ha már tényeket kértél kérdező), hogy 2002-ben már javában Fidesz kormány volt és az is tény, hogy a Bokros-csomag intézkedései 2002-ig tartottak.
Közgazdasági tény, melyet még külföldön is tanítanak.
Egyébként az a véleményem, hogy egyik sem jobb. A bal oldal szerencsétlen a jobb meg magasról tesz rá kinek lesz jobb.
Javaslom megnézni különböző internetes kalkulátorokban a 16%-os SZJA mit fog jelenteni, pl. bruttó 300eFt-os fizetés esetén és mit bruttó 130eFt esetében. Elárulom, megnéztem, a kevesebb pénzből gazdálkodóknak lesz olyan év, amikor még kevesebb lesz a nettó bérük.
Miért szavazta meg a Parlament? Logikus a válasz: elég magas a bruttójuk, nekik, megéri.
Az országnak végre észre kellene vennie, hogy egyik párt sem az emberek érdekeit képviseli, hanem a sajátját.
További jó marakodást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!