Röhögtetek a Fideszen?
Figyelt kérdés
Navrasics azt mondta, hogy az Mszp gyűlölet poltikát folytat. Nem semmi. Közbe meg az egész fidesz állandóan a többi párttal van elfoglalva. Még a szórólapjuk is Gyurcsánnyal van tele. Kiröhögtetik magukat már kínjukba2010. márc. 19. 18:49
1/32 anonim válasza:
Mindkettőn röhögök. Két köcsög életerőtlen párt mutogat egymásra. xD
2/32 anonim válasza:
én röhögök a fideszen és az mszp-n, barátom, de a jobbik is röhögök ugyanúgy.
(tragi)komédia ami itt van kérem szépen.
3/32 anonim válasza:
Ezeken már csak röhögni lehet..
5/32 A kérdező kommentje:
Gyurcsányt meg vastapssal fogadták.
Az öszödi beszédet meg cédén lehetett kapni.
Ez vicc ez az ország.
2010. márc. 19. 18:57
7/32 anonim válasza:
Én inkább a Jobbikon röhögök, hogy ők hogy gondolják az egészet... Szerintem csúnya dolog az mszp-vel összebeszélni. Az mszp-t inkább hagyjuk, egyértelmű, hogy ők a szavazásnál nem jöhetnek szóba.
8/32 anonim válasza:
utolsó: mi bajod a jobbikkal? komolyan érdekel
10/32 anonim válasza:
"mi bajod a jobbikkal? komolyan érdekel"
már megint jönnek a jobbikosok h "mibajod velünk, beszéljük meg!"
aztán megbeszélni nem lehet, mert íratlan törvény hogy csak egy jobbikosnak lehet igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!