Jól érzékelem, hogy a pirosak nem találnak fogást a Fideszen?
"Kérlek kérdező, ne személyeskedj. Nincs televízióm, az Internetről tájékozódom, fontos (vagy engem különösen érdeklő) esetekben elolvasok legalább tíz hírportált, direktbe különböző pártszimpátiával bírókat. Nem tartozik ezek közé az ATV internetes oldala, ha van ilyen."
Há' jól van akkor, most már hiszek neked. Én csak 9 hírportált szoktam átolvasni, szóval Te nyilván sokkal tisztábban látsz. Megtérítettél.
" A megszorításos riogatások meg sehol sincsenek. "
Jó nagy hülye vagy. Nézz már körül a minimálbér környékén élők közt is.
""a, hogy Orbán Európai szinten is elismert politikus? Miért van mégis az, hogy Európában és Amerikábnan minden komoly szakember idiótának tartja őt?" Te hol informálódsz? MEg tudod nevezni a forrásod? Én még ott tartok, hogy az Angela Merkel kézfogás helyett megölelte Viktort. Ismerem a szakmai pályafutását, és az unióban is elég előkelő posztokat tölt be"
Akkor arról is tudnál, hogy a fél országot eladta. Vagy akkor épp Angela Merkelt ölelgetted, hogy ez ne mjutott el hozzád?
"55%-os WOW... Ilyen elvakult fanatizmust ritkán látni. Talán még a Ferinél is jobban gyűlölöd szegény Viktort. :DDD"
Csodálkozol rajta? Meg tudsz nevezni egyetlen nála kártékonyabb férget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!