Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem kezd valamit a...

Miért nem kezd valamit a politika ezzel a felháborító munkaerőpiaci helyzettel?

Figyelt kérdés

Voltam nemrég interjún és nem vettek fel, mert állításuk szerint akkora bért mondtam, ami közelebb van az interjúztató vezeőéhez, mint az általuk elképzelt szinthez.

Én a Corvinuson diplomáztam, nem az Óbudain vagy egy vidéki egyetemen.Örüljenek,hogy hozzájuk jelentkeztem.

Az én diplomámmal külföldön is tudnék dolgozni, ha akarnék.

A legtöbb cég fillérb_szó.Legszívesebben belenyomnám az orrukat az ingatlanbazáros oldalakba, meg a kisker láncok újságaiba.Nézzék meg az árakat.Ja, meg azoknak is adnék, akik kevés pénzért mennek el dolgozni, mert miattuk rosszak a bérek.

Nem azért végeztem az ország és egyben közép-kelet-Európa legjobb gazdasági egyetemén,hogy aprópénzért dolgozzak.

Az egyetemen nem ezt ígérték.

Bánom is én,hogy ki a miniszterelnök,de ez a hulladék helyzettel kezdeni kell valamit,tarthatatlan és önellentmondásos.

2023. dec. 3. 18:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
0%
#70 Az a te dilemmád oka az, hogy kevered a kormány és a párt szót. A kormány a nép akaratát tükrözi, mert eleve csak az a párt kerül a kormányba, amelyiknek megvan a kellő népszerűsége.
2024. jan. 12. 10:09
 72/79 anonim ***** válasza:
0%

Előző vagyok. Kis elírás történt.

A te dilemmád oka az, hogy...*

2024. jan. 12. 10:11
 73/79 anonim ***** válasza:
24%

Jó. Akkor a párt, esetünkben a Fidesz okolható azért, amiért 14 év teljhatalmú kormányzás után sem sikerült még csak a nyomába sem érnünk Németországnak? A német párt érdeme az, hogy annyira előttünk járnak, hogy a visszapillantóba sem látnak? A Fideszen lehet számonkérni azt, hogy Magyarországon hogy-hogy kevesebbet keres egy diplomás tanár, mint Németországban egy takarító? De amúgy a hatalomra került párt az nem a Nép akarata szerint fog kormányozni egy demokráciában? Ha a DK párt kerül a kormány élére, akkor nem a Nép akarata szerint fog kormányozni?

Ha nem a kormány dolga kitalálni megoldásokat az Ország nyomasztó helyzetére, akkor ez a párt dolga? Akkor a párt tagjai, vezetője okolható, ha egyes kitalált rendelete, gazdasági iránya rossz döntés volt, vagy annak a kivitelezése nem volt jó? Okolható ezért egy párt vezetője?

Okolható Gyurcsány a 14 évvel ezelőtti Magyarország helyzete miatt? Okolható Orbán a jelenlegi Magyarország helyzete miatt? Az ország helyzete befolyásolja a megélhetést, béreket, boltokban az árakat, a reálbérünk értékét?

2024. jan. 12. 10:24
 74/79 anonim ***** válasza:
0%
#73 Nem egészen értelek. Egyénként nyilvánvalóan azt okolsz, akit akarsz, amilyen okból csak akarod.
2024. jan. 12. 10:29
 75/79 anonim ***** válasza:
24%
Gyurcsány okolható 2010 előtti munkanélküliségért?
2024. jan. 12. 10:31
 76/79 anonim ***** válasza:
0%
#75 Felőlem akár Orbán Viktort személyesen okolhatod a holokausztért is, ha neked úgy tetszik.
2024. jan. 12. 10:41
 77/79 anonim ***** válasza:
24%
Látom nagyon nehezen megy a válaszadás. Feladod és inkább hagyjuk? Megértem. Számomra kínlódás ez a csevely. Egy kérdésemre se felelsz, csak kitérő válaszokat adsz. Ennek nem látom így értelmét. Ha nem tudsz normálisan kommunikálni, érvelni, engedjük el egymás kezét, akármennyire is szexuálisan izgató volt érintkezni Veled!
2024. jan. 12. 10:45
 78/79 anonim ***** válasza:
0%
#77 Te nagyon félre értettél valamit, ha úgy gondoltad, hogy én bármiről meg akartalak győzni.
2024. jan. 12. 10:57
 79/79 anonim ***** válasza:
24%

"#77 Te nagyon félre értettél valamit, ha úgy gondoltad, hogy én bármiről meg akartalak győzni."

Volt egy állításod amivel Én nem értettem egyet, ezért gondoltam egy vita keretében érvekkel megbeszélhetjük a dolgot, de tévedtem. Mindegy. Annyira amúgy sem érdekelt, csak unatkoztam és érdekelt volna a gondolatmeneted. Én már ezt elengedtem. Szia.

2024. jan. 12. 11:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!