Miért nem kezd valamit a politika ezzel a felháborító munkaerőpiaci helyzettel?
Voltam nemrég interjún és nem vettek fel, mert állításuk szerint akkora bért mondtam, ami közelebb van az interjúztató vezeőéhez, mint az általuk elképzelt szinthez.
Én a Corvinuson diplomáztam, nem az Óbudain vagy egy vidéki egyetemen.Örüljenek,hogy hozzájuk jelentkeztem.
Az én diplomámmal külföldön is tudnék dolgozni, ha akarnék.
A legtöbb cég fillérb_szó.Legszívesebben belenyomnám az orrukat az ingatlanbazáros oldalakba, meg a kisker láncok újságaiba.Nézzék meg az árakat.Ja, meg azoknak is adnék, akik kevés pénzért mennek el dolgozni, mert miattuk rosszak a bérek.
Nem azért végeztem az ország és egyben közép-kelet-Európa legjobb gazdasági egyetemén,hogy aprópénzért dolgozzak.
Az egyetemen nem ezt ígérték.
Bánom is én,hogy ki a miniszterelnök,de ez a hulladék helyzettel kezdeni kell valamit,tarthatatlan és önellentmondásos.
Előző vagyok. Kis elírás történt.
A te dilemmád oka az, hogy...*
Jó. Akkor a párt, esetünkben a Fidesz okolható azért, amiért 14 év teljhatalmú kormányzás után sem sikerült még csak a nyomába sem érnünk Németországnak? A német párt érdeme az, hogy annyira előttünk járnak, hogy a visszapillantóba sem látnak? A Fideszen lehet számonkérni azt, hogy Magyarországon hogy-hogy kevesebbet keres egy diplomás tanár, mint Németországban egy takarító? De amúgy a hatalomra került párt az nem a Nép akarata szerint fog kormányozni egy demokráciában? Ha a DK párt kerül a kormány élére, akkor nem a Nép akarata szerint fog kormányozni?
Ha nem a kormány dolga kitalálni megoldásokat az Ország nyomasztó helyzetére, akkor ez a párt dolga? Akkor a párt tagjai, vezetője okolható, ha egyes kitalált rendelete, gazdasági iránya rossz döntés volt, vagy annak a kivitelezése nem volt jó? Okolható ezért egy párt vezetője?
Okolható Gyurcsány a 14 évvel ezelőtti Magyarország helyzete miatt? Okolható Orbán a jelenlegi Magyarország helyzete miatt? Az ország helyzete befolyásolja a megélhetést, béreket, boltokban az árakat, a reálbérünk értékét?
"#77 Te nagyon félre értettél valamit, ha úgy gondoltad, hogy én bármiről meg akartalak győzni."
Volt egy állításod amivel Én nem értettem egyet, ezért gondoltam egy vita keretében érvekkel megbeszélhetjük a dolgot, de tévedtem. Mindegy. Annyira amúgy sem érdekelt, csak unatkoztam és érdekelt volna a gondolatmeneted. Én már ezt elengedtem. Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!