Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem kezd valamit a...

Miért nem kezd valamit a politika ezzel a felháborító munkaerőpiaci helyzettel?

Figyelt kérdés

Voltam nemrég interjún és nem vettek fel, mert állításuk szerint akkora bért mondtam, ami közelebb van az interjúztató vezeőéhez, mint az általuk elképzelt szinthez.

Én a Corvinuson diplomáztam, nem az Óbudain vagy egy vidéki egyetemen.Örüljenek,hogy hozzájuk jelentkeztem.

Az én diplomámmal külföldön is tudnék dolgozni, ha akarnék.

A legtöbb cég fillérb_szó.Legszívesebben belenyomnám az orrukat az ingatlanbazáros oldalakba, meg a kisker láncok újságaiba.Nézzék meg az árakat.Ja, meg azoknak is adnék, akik kevés pénzért mennek el dolgozni, mert miattuk rosszak a bérek.

Nem azért végeztem az ország és egyben közép-kelet-Európa legjobb gazdasági egyetemén,hogy aprópénzért dolgozzak.

Az egyetemen nem ezt ígérték.

Bánom is én,hogy ki a miniszterelnök,de ez a hulladék helyzettel kezdeni kell valamit,tarthatatlan és önellentmondásos.

2023. dec. 3. 18:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
76%
Közép-Kelet Európa, az valahol Észak-Kelet-Ukrajnában lehet.
2023. dec. 3. 19:39
 12/79 A kérdező kommentje:

Semmi kamu nincs a kérdésben.

Teljes mértékben komolyan gondolom, amit írtan.

2023. dec. 3. 19:46
 13/79 anonim ***** válasza:
81%
Ha külföldön is tudnál a diplomáddal dolgozni, mi tart vissza? Vagy arra nem tanítottak meg a Közgáz Fővám téri Szabadidőközpontban?
2023. dec. 3. 19:51
 14/79 anonim ***** válasza:
81%

Én nem vennélek fel mert nincsen tapasztalatod, drágán pedig nem képeznélek ki mert később úgyis elmész.

Vegyél vissza a bérigényedből, dolgozz meg a tapasztalatért mert az többet ér mint bármilyen papír.

2023. dec. 3. 19:53
 15/79 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező milyen szakot végeztél és pontosan mennyi is volt a bérigényed?
2023. dec. 3. 20:07
 16/79 anonim ***** válasza:
17%
Kevesebet ér diploma miután ki derült ha anyuka be megy tanárt is ki rugják csak hogy, meg legyen diploma a gyereknek.És ez igen a kormány hibája mert alapitványokba rendeszte az oktatást.Aki meg janicsár kébzöböl jön több pontot is kap.
2023. dec. 3. 20:52
 17/79 anonim ***** válasza:
23%
Hát a politika jobb, ha nem szól bele már más dologba...
2023. dec. 3. 20:59
 18/79 anonim ***** válasza:
77%
Milyen pozícióra jelentkeztél, és mi volt a bérigényed?
2023. dec. 3. 22:46
 19/79 anonim ***** válasza:
74%
Kiváncsiságból ránéztem, hogy hol helyezkedik el a világ egyetemei között, hát csak a 351-400 helyen szaktól függően, hát legyél csak büszke rá. Viszont, majd ha dolgozni is szeretnél vegyél szerintem vissza. Mindenki kevesebb bérrel kezdi és majd a munkahelyen megmutatja mit tud és lehet tovább lépni.
2023. dec. 4. 09:44
 20/79 A kérdező kommentje:

Amim van:

-Nemzetközi gazdàlkodàs Bsc.

-Pènzügy Msc.

Felsőfokù angol, nèmet.

Br 820 az igènyem.

2023. dec. 5. 08:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!