Miért nem kezd valamit a politika ezzel a felháborító munkaerőpiaci helyzettel?
Voltam nemrég interjún és nem vettek fel, mert állításuk szerint akkora bért mondtam, ami közelebb van az interjúztató vezeőéhez, mint az általuk elképzelt szinthez.
Én a Corvinuson diplomáztam, nem az Óbudain vagy egy vidéki egyetemen.Örüljenek,hogy hozzájuk jelentkeztem.
Az én diplomámmal külföldön is tudnék dolgozni, ha akarnék.
A legtöbb cég fillérb_szó.Legszívesebben belenyomnám az orrukat az ingatlanbazáros oldalakba, meg a kisker láncok újságaiba.Nézzék meg az árakat.Ja, meg azoknak is adnék, akik kevés pénzért mennek el dolgozni, mert miattuk rosszak a bérek.
Nem azért végeztem az ország és egyben közép-kelet-Európa legjobb gazdasági egyetemén,hogy aprópénzért dolgozzak.
Az egyetemen nem ezt ígérték.
Bánom is én,hogy ki a miniszterelnök,de ez a hulladék helyzettel kezdeni kell valamit,tarthatatlan és önellentmondásos.
Semmi kamu nincs a kérdésben.
Teljes mértékben komolyan gondolom, amit írtan.
Én nem vennélek fel mert nincsen tapasztalatod, drágán pedig nem képeznélek ki mert később úgyis elmész.
Vegyél vissza a bérigényedből, dolgozz meg a tapasztalatért mert az többet ér mint bármilyen papír.
Amim van:
-Nemzetközi gazdàlkodàs Bsc.
-Pènzügy Msc.
Felsőfokù angol, nèmet.
Br 820 az igènyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!