Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fognak gátat vetni a...

Mikor fognak gátat vetni a megélhetési gyerekvállalásnak?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 12:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
84%

"Emelt családi pótlékról még nem hallottatok?A tartósan beteg gyermekek után adják,és pld.többféleképpen lehet valaki tartósan beteg,nem akarok tippeket adni.Mindenesetre ezekben a családokban ennek a státusnak a szülők örülnek,mert a gyerek jogán ingyen utazhatnak "

Jól értettem?Te úgy gondolod,hogy vannak olyan szülők,akik örülnek annak,ha tartósan beteg gyermekük van,mert így ingyen utazhatnak??

Remélem,nem sokan gondolkoznak hozzád hasonlóan,mert az igencsak sértő a beteg gyermeküket szeretettel nevelő szülők számára.Lehet,hogy létezik ezerből egy olyan elvetemült szülő,akinek nagyobb boldogságot okoz egy vacak utazási kedvezmény ,mint a gyermeke egészsége,de azért ez egyáltalán nem általános.

2010. okt. 19. 17:08
 62/74 anonim ***** válasza:

"Lehet,hogy létezik ezerből egy olyan elvetemült szülő,akinek nagyobb boldogságot okoz egy vacak utazási kedvezmény ,mint a gyermeke egészsége,de azért ez egyáltalán nem általános."

Te nem vagy valami tájékozott.

[link]

2010. okt. 19. 17:12
 63/74 anonim ***** válasza:
24%

Hát ,ez nem igaz!már megint a romákkal kell jönni?Hallottam erről a bizonyos esetről és nem érzem magam tájékozatlannak,bár a meglátásunk eltérő lehet.

Ebben az országban nem csak romák élnek.Mégis,mi lenne a megoldás?Töröljék el például az utazási kedvezményt,mert néhányan visszaéltek vele?És sodorjunk még nehezebb anyagi helyzetbe olyan nehéz sorsú családokat,akik ezt nem érdemelnék meg?Visszaélések sajnos bármilyen területen adódhatnak,de általánosítani nem szabad,az nagyobb károkat okozhat,mint néhány csaló.

2010. okt. 19. 17:24
 64/74 anonim ***** válasza:

"Hát ,ez nem igaz!már megint a romákkal kell jönni"

Nem róluk volt szó idáig? És nem néhány csalóról van szó. A sokgyerekes cigány családokban minimum 1 gyerek fogyatékos. Biztos véletlen.

2010. okt. 19. 17:32
 65/74 anonim ***** válasza:
15%

De ,látom,hogy eddig is róluk volt szó,épp ezért akadtam ki.

Minden cigány családban van egy fogyatékos?Ja,biztos direkt úgy gyártják,hogy nyomi legyen...

2010. okt. 19. 17:36
 66/74 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk, mert tényleg baromi tájékozatlan vagy. Igen, azért szednek bizonyos gyógyszereket terhesség alatt. Egy riporter megkérdezett egy cigány nőt, és ő is azt mondta, hogy rengetegen olyan cigány nőt ismer, aki ezt csinálja. A gyógyszer nevét is megmondta. Te tényleg ennyire buta vagy, hogy nem tudod, hogy bizonyos gyógyszerek szedése a terhesség alatt fogyatékossá teszi a gyereket?
2010. okt. 19. 17:46
 67/74 A kérdező kommentje:

Miközben itt ilyen sok válasz született, nekem dolgom volt, OKJ tanfolyamra járok, hogy kiegészítsem a mérnöki diplomámat szakirányú speciális képzéssel, és ott voltam.

Csak hogy tisztázzuk:

Nem azokra gondoltam, akik tisztességesen próbálnak megélni, vagy hirtelen beüt a munkanélküliség, de addig tisztességesen dolgozik.

És nem azokra gondoltam, akiknél becsúszik véletlenül a második vagy harmadik baba.

És tudom, milyen a munkanélküliség, mert én is voltam már, de úgy, hogy előtte dolgoztam, és nem 2 napot, tehát én már tettem be a közösbe, nem úgy vettem ki, hogy soha nem adóztam.

Csak éppen látom magam körül a családot, akik agyongürcölik magukat, a szüleimet, próbálnak tisztességesek maradni, nem csalnak adót, nem lopnak, védekeznek, ha nem akarnak gyereket, fizetik a számlákat, betegen is bemennek dolgozni, és sose kaptak semmit ingyen szívességből csak mert "nagycsalád" vagy mert "speciális réteg"...

Nem csak cigányok között van olyan, akikre a kérdésfeltevéskor gondoltam. Amikor bizonyos helyeken felmerül a gyerek téma, mikor vállaljon az ember, és én azt mondom, hogy az állam nyakára nem akarok szülni, szinte leharapják a fejemet...

2010. okt. 19. 20:32
 68/74 A kérdező kommentje:
15:00 - Ha lenne cégem, és dolgozni akar, én felveszem, nem érdekel, honnan származik, csak ne legyen ingyenélő.
2010. okt. 19. 20:39
 69/74 anonim ***** válasza:
19%
látod a többség cigánykérdést csinált belőle...:)
2010. okt. 19. 21:31
 70/74 anonim ***** válasza:

21:31

És ennek vajon mi lehet az oka?.... :)

2010. okt. 20. 08:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!