Mikor fognak gátat vetni a megélhetési gyerekvállalásnak?
14:12!
Én nem szeretem ezeket a számokat, de ettől még így van. Eléggé vaknak kell lenni annak, aki nem látja. Ilyenkor szoktak sokan azzal jönni, hogy "Én ismerek olyat, aki dolgozik, és tisztességesen él" :) Hát ez az. :)))
miert van ennyi szatyorban elo ember?
Ez a 81% hozzaszolo teljesen kesz:D
Honnan irsz nemetorszagbol vagy az usabol??:D
Elmondanam h a romak nagy resze ezert csinalja a sok gyereket, persze nem tudnak belole megelni fulloan de 200000 ft csak 200000.
Érdekes...160.000.- Családi pótlék? 10 gyerek volt??? Persze...
A TV-ben mondta a bíró a bírósági tárgyaláson. És úgy tudom, hogy 6 gyerekük volt. A csp a gyerekek számával arányosan növeli az 1 gyerekre járó juttatást.
Ja. Gyermekenként növeli, igen. Három, vagy annál több gyermek esetén 16e/gyerek.
Csinálj 6-7 gyereket, igényelj mindenféle támogatást, megkapod. De csak ha roma vagy...egyébként dolgoznod kell.
160.000 Ft 6 gyerekre simán megy.
Itt egy elég szélsőséges példa:
Három vagy több gyermeket nevelő egyedülálló esetén (gyermekenként)17 ezer ft jár, mint családi pótlék.A gyes 28500, az élettárs esetleg kaphat munkanélküli segélyt.
Ezek mellett nem tudom milyen segélyek vannak, ez nincs 200, de ha meg is lenne,akkor sem lenne nagy biznisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!