Mikor fognak gátat vetni a megélhetési gyerekvállalásnak?
14:37
Persze, megcsinálhatná bárki, de ezzel szemben egy megtűrt kisebbség csinálja, akinek ezt a pénz te meg én fizetem ki. Érted...
Egyébként nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ha nem vagy roma, akkor is megcsinálhatnád-e. Magyarországon a cigány a kincs amit védeni kell..te csak egy magyar vagy. Úgy elzavarnának dolgozni, vagy megvonnák a segélyt, hogy csak néznél. Nem kapnál ám ingyen lakást...nyugi...tejelhetnél 25 évig a banknak mint én.
Jaj, ez a képregény marhaság ám a javából...
1.Nevelőszülőnek lenni nem egyszerű, jópár dologban meg kell felelni és a gyerekeket nem a nevelőszülő választja ki, hanem a gyámhivatal.
2.Rendelkezésre állási támogatást kapnak, aztvalóban csak akkor, ha nem egy címen laknak-de ez 28.500.-.Szociális segélyt 50év felett kaphat valaki.
3.Családipótlékot nem kap, ha nincs gyereke,márpedig ha beadta államigondozásba,akkor nincs neki...
4.Átmeneti segélyt évente egyszer igényelhet, az 6000.-
"Ja. Gyermekenként növeli, igen. Három, vagy annál több gyermek esetén 16e/gyerek."
17.000, de mindegy, plusz, ha egyedül nevelei a nő, akkor még több. Ha fogyatékos gyerekre is több jár. És nem kell megállni a 28500 Ft. segélynél, mert az csak a zsebpénz. Számold ki, hogy mennyi az orvosi ellátásuk. 3 éve szültem, a kórházi számlát megkaptam, egy szülés 170000 Ft. A gyerekenkénti kötelező védőoltások is sokba kerülnek ám, és akkor még nem is volt senki beteg. Ezen felül lakhatási támogatást is kapnak, és a temetésüket is kifizettetik az Önkormival. A rezsijüket is mi fizetjük, úgyhogy nyugodtan azt lehet venni, hogy az egész eltartásukkal kapcsolatos költségeket a dolgozók állják. Úgyhogy fusson neki mindenki mégegyszer annak a "kis" segélynek.
"Hanem azokra, akik még életükben nem dolgoztak, mégis havi több 10.000, esetenként több 100.000-s segélyt, ingyen lakást, ingyen kaját, stb... kapnak, nem járnak iskolába, sőt eszükbe sincs dolgozni. "
A romákra célzol?Ó,hogy én miért nem annak születtem?Ingyen laknék,ingyen ennék,100000 Ft segélyt kapnék....a mesében,meg a rosszindulatú emberek fejében.
745-os!
Te nem voltál még beteg? A te gyereked nem volt,nem lesz?Szüleid nem nyugdíjasok? Ők nem járnak orvoshoz?
Bocs, de én személyszerint a saját háziorvosomnál még egyetlen egyszer nem láttam romát, ellenben nyugdíjassal tele vannak a rendelők-a maminak fáj a lába meg naponta 3szor méreti avérnyomását-az nem zavar?Az, hogy van 13.havi nyugdíj, szintén nem?
80% fejezd mar a szanalmas magyarazkodasodat, mindenki tudja mi a palya, te meg itt probalod tusolni a dolgot a jol hangzo dumaval:D
arrol nem is beszelve h akkor miert csinalnak a romak annyi gyereket?
Lehet, hogy a mami ledolgozta az egész életét....nem?
Vagy ez hülyeség? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!