Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fognak gátat vetni a...

Mikor fognak gátat vetni a megélhetési gyerekvállalásnak?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 12:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
100%
Emelt családi pótlékról még nem hallottatok?A tartósan beteg gyermekek után adják,és pld.többféleképpen lehet valaki tartósan beteg,nem akarok tippeket adni.Mindenesetre ezekben a családokban ennek a státusnak a szülők örülnek,mert a gyerek jogán ingyen utazhatnak a helyi tömegközlekedésen,90 % a Volán és a Máv,persze a kísérő is részesül ebben,közgyógyigazolvány.Nagyon-nagyon sokan kihasználják ezt az extra állami támogatást is,képzeld el,ha a 6 gyerekéből csak 3 tartósan beteg?(asztmás pld.)és nem beszélve arról,hogy az emelt családi pótlék hosszabb ideig is jár,mint a tankötelezett kor,immár saját jogon... Én nem a valóban súlyos betegektől,ill. a rokkantaktól vitatom el ezt,az életük minőségét javító összeget,de lehet,hogy nem ártana azt is megnézni,hogy kik is kapják ezeket a juttatásokat? Meg minden más is?
2010. okt. 19. 14:39
 32/74 anonim ***** válasza:
78%

14:37

Persze, megcsinálhatná bárki, de ezzel szemben egy megtűrt kisebbség csinálja, akinek ezt a pénz te meg én fizetem ki. Érted...

Egyébként nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ha nem vagy roma, akkor is megcsinálhatnád-e. Magyarországon a cigány a kincs amit védeni kell..te csak egy magyar vagy. Úgy elzavarnának dolgozni, vagy megvonnák a segélyt, hogy csak néznél. Nem kapnál ám ingyen lakást...nyugi...tejelhetnél 25 évig a banknak mint én.

2010. okt. 19. 14:40
 33/74 anonim ***** válasza:
80%

Jaj, ez a képregény marhaság ám a javából...

1.Nevelőszülőnek lenni nem egyszerű, jópár dologban meg kell felelni és a gyerekeket nem a nevelőszülő választja ki, hanem a gyámhivatal.

2.Rendelkezésre állási támogatást kapnak, aztvalóban csak akkor, ha nem egy címen laknak-de ez 28.500.-.Szociális segélyt 50év felett kaphat valaki.

3.Családipótlékot nem kap, ha nincs gyereke,márpedig ha beadta államigondozásba,akkor nincs neki...

4.Átmeneti segélyt évente egyszer igényelhet, az 6000.-

2010. okt. 19. 14:41
 34/74 anonim ***** válasza:

"Ja. Gyermekenként növeli, igen. Három, vagy annál több gyermek esetén 16e/gyerek."

17.000, de mindegy, plusz, ha egyedül nevelei a nő, akkor még több. Ha fogyatékos gyerekre is több jár. És nem kell megállni a 28500 Ft. segélynél, mert az csak a zsebpénz. Számold ki, hogy mennyi az orvosi ellátásuk. 3 éve szültem, a kórházi számlát megkaptam, egy szülés 170000 Ft. A gyerekenkénti kötelező védőoltások is sokba kerülnek ám, és akkor még nem is volt senki beteg. Ezen felül lakhatási támogatást is kapnak, és a temetésüket is kifizettetik az Önkormival. A rezsijüket is mi fizetjük, úgyhogy nyugodtan azt lehet venni, hogy az egész eltartásukkal kapcsolatos költségeket a dolgozók állják. Úgyhogy fusson neki mindenki mégegyszer annak a "kis" segélynek.

2010. okt. 19. 14:46
 35/74 anonim ***** válasza:
69%

"Hanem azokra, akik még életükben nem dolgoztak, mégis havi több 10.000, esetenként több 100.000-s segélyt, ingyen lakást, ingyen kaját, stb... kapnak, nem járnak iskolába, sőt eszükbe sincs dolgozni. "

A romákra célzol?Ó,hogy én miért nem annak születtem?Ingyen laknék,ingyen ennék,100000 Ft segélyt kapnék....a mesében,meg a rosszindulatú emberek fejében.

2010. okt. 19. 14:48
 36/74 anonim ***** válasza:
Mégegyszer: [link] 16ezer/gyerek, akkor 17, ha egyedülállóként neveli
2010. okt. 19. 14:49
 37/74 anonim ***** válasza:
21%

745-os!

Te nem voltál még beteg? A te gyereked nem volt,nem lesz?Szüleid nem nyugdíjasok? Ők nem járnak orvoshoz?

Bocs, de én személyszerint a saját háziorvosomnál még egyetlen egyszer nem láttam romát, ellenben nyugdíjassal tele vannak a rendelők-a maminak fáj a lába meg naponta 3szor méreti avérnyomását-az nem zavar?Az, hogy van 13.havi nyugdíj, szintén nem?

2010. okt. 19. 14:52
 38/74 anonim ***** válasza:
75%

80% fejezd mar a szanalmas magyarazkodasodat, mindenki tudja mi a palya, te meg itt probalod tusolni a dolgot a jol hangzo dumaval:D

arrol nem is beszelve h akkor miert csinalnak a romak annyi gyereket?

2010. okt. 19. 14:54
 39/74 anonim ***** válasza:
86%

Lehet, hogy a mami ledolgozta az egész életét....nem?

Vagy ez hülyeség? :)

2010. okt. 19. 14:54
 40/74 anonim ***** válasza:
Akkor mégegyszer: Ha tartósan beteg, vagy fogyatékos, akkor mégtöbb.
2010. okt. 19. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!