Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fognak gátat vetni a...

Mikor fognak gátat vetni a megélhetési gyerekvállalásnak?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 12:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
48%
Bocs. Volt anno egy dokumentumfilm, amiben arról volt szó, hogy miért olyan magas a több gyermek és az abortusz aránya a kissebbséghez tartozóknál. Mert a fogamzásgátlás kb havi 3e ft-ba kerül, amit nem tudnak kifizetni. Ha megtartja a gyereket kap valamennyi támogatást-ha elveteti szociális helyzetéből adódóan ingyenes a terhességmegszakítás.
2010. okt. 19. 14:56
 42/74 anonim ***** válasza:
93%

14:48!

Sajnos ez nem mese.... csak az nem látja, aki nem akarja.

Te nem akarod. Ez van, tiszteletben kell tartani.

hányszor hallottad, hogy ingyen lakást kapnak. Szerinted hányan építették fel saját pénzből, saját keresetből a házat? Hányan vettek lakást a munkájukból? Én 25 évig fizetem a lakásom, pedig igencsak jól keresek, mert tanultam érte.

Ne nézz mást, csak azt, hogy hány embernek van lakáshitele, amit most alig bír törleszteni? És hány cigánynak? Na és miért? Természetesen azért ,mert nem állnak szóba velük a bankok, valamint az állam úgyis ad nekik lakást.

2010. okt. 19. 14:57
 43/74 anonim ***** válasza:
78%

"Te nem voltál még beteg? A te gyereked nem volt,nem lesz?Szüleid nem nyugdíjasok? Ők nem járnak orvoshoz?"

De, csak mi fizetjük a TB-t és semmi pluszt nem kapunk az államtól. Mi befizetünk, úgyhogy igénybe vehetem a szolgáltatást nyugodtan. Ne hasonlíts össze azokkal, akik csak kivesznek a közösből. Menj el bármelyik gyerekkórházba, tele van romákkal.

2010. okt. 19. 14:58
 44/74 anonim ***** válasza:
86%
Apám cigány, megkérdezem tőle,kapott-e valami kis pízt azért,mert szimplán romának született.
2010. okt. 19. 14:58
 45/74 anonim ***** válasza:
50%
Na, ez azért húzós...Hogy kapna lakáshitelt, ha nem dolgozik? És őszintén, itt a válaszadók közül hány adna munkát egy romának? Ha felhívsz egy álláshirdetésen megadott számot és bemutatkozol, mint pl. Lakatos Rómeo, azt mondják betelt. 5perc múlva mint Szabó István már esélyt kapsz legalább meghallgatni,hogy hova keresnek dolgozót...
2010. okt. 19. 15:00
 46/74 anonim ***** válasza:
engem is lakatosnak hívnak,de régóta tervezem, hogy megváltoztatom :)adhatnátok tippeket,mi legyen az új nevem.
2010. okt. 19. 15:02
 47/74 anonim ***** válasza:
33%

14:58 :)

Te sem nagyon látod, mi a gond. :)

Nem az a gond, hogy romának születik. Van olyan roma (sajna nagyon minimális, elenyésző arányban), aki beilleszkedik, dolgozik, tanul, tisztességesen él/keres.

DE!

Van a másik vége, ami a jelentős többség. Ők nem dolgoznak, sőt, nem is akarnak dolgozni. A pénz elvárják, ha nem akarunk adni nekik, vagy korlátok közé szorítani (lásd: szociális kártya), akkor jön az Ombucccman, meg az EU, hogy mekkora rasszisták vagyunk. A másik végét, hogy elisszák, játékgépezik nem nézik.

Más szóval: Ha segélyért folyamodsz, és ezt az életet választod, akkor több esélyed van boldogulni itt Magyarországon romaként, mint magyarként. Ennyi.

2010. okt. 19. 15:02
 48/74 anonim ***** válasza:
78%
Hogy kapna munkát, ha analfabéta. Ahhoz, hogy munka terén egyáltalán szóba álljanak veled, minimum egy érettségi kell. Hova alkalmazol egy olyat, akinek még a 8 általánosa sincs meg. Nehogymár a munkáltató hibája legyen, hogy valaki soha nem tanult semmit.
2010. okt. 19. 15:03
 49/74 anonim ***** válasza:
69%

15:00

Persze, hogy nem venném fel. De ezt kinek is köszönhetik? Nekem? :)

Ez csak okozat.. Az okot ők teremtették elő

2010. okt. 19. 15:03
 50/74 anonim ***** válasza:
91%

15:03-as

Na ez édes. A gyerekem most kezdte az első osztályt. Van egy roma kissrác az osztályban. Kérdezd már meg hol ül? Hogy találtad ki, hogy leghátul??? Igaz, hogy tud összeadni,kivonni és osztani 10-ig, tud már nyomtatott nagybetűkkel írni és olvasni -tudom,mert egy csoportba járt a lányommal az oviban-, elmondta a szabályokat, amiket meg kellett tanulniuk, de mégis valahogy csak feketepontjai vannak...

Kicsit elfoguktak vagyunk, nem?

2010. okt. 19. 15:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!