Mikor fognak gátat vetni a megélhetési gyerekvállalásnak?
14:48!
Sajnos ez nem mese.... csak az nem látja, aki nem akarja.
Te nem akarod. Ez van, tiszteletben kell tartani.
hányszor hallottad, hogy ingyen lakást kapnak. Szerinted hányan építették fel saját pénzből, saját keresetből a házat? Hányan vettek lakást a munkájukból? Én 25 évig fizetem a lakásom, pedig igencsak jól keresek, mert tanultam érte.
Ne nézz mást, csak azt, hogy hány embernek van lakáshitele, amit most alig bír törleszteni? És hány cigánynak? Na és miért? Természetesen azért ,mert nem állnak szóba velük a bankok, valamint az állam úgyis ad nekik lakást.
"Te nem voltál még beteg? A te gyereked nem volt,nem lesz?Szüleid nem nyugdíjasok? Ők nem járnak orvoshoz?"
De, csak mi fizetjük a TB-t és semmi pluszt nem kapunk az államtól. Mi befizetünk, úgyhogy igénybe vehetem a szolgáltatást nyugodtan. Ne hasonlíts össze azokkal, akik csak kivesznek a közösből. Menj el bármelyik gyerekkórházba, tele van romákkal.
14:58 :)
Te sem nagyon látod, mi a gond. :)
Nem az a gond, hogy romának születik. Van olyan roma (sajna nagyon minimális, elenyésző arányban), aki beilleszkedik, dolgozik, tanul, tisztességesen él/keres.
DE!
Van a másik vége, ami a jelentős többség. Ők nem dolgoznak, sőt, nem is akarnak dolgozni. A pénz elvárják, ha nem akarunk adni nekik, vagy korlátok közé szorítani (lásd: szociális kártya), akkor jön az Ombucccman, meg az EU, hogy mekkora rasszisták vagyunk. A másik végét, hogy elisszák, játékgépezik nem nézik.
Más szóval: Ha segélyért folyamodsz, és ezt az életet választod, akkor több esélyed van boldogulni itt Magyarországon romaként, mint magyarként. Ennyi.
15:00
Persze, hogy nem venném fel. De ezt kinek is köszönhetik? Nekem? :)
Ez csak okozat.. Az okot ők teremtették elő
15:03-as
Na ez édes. A gyerekem most kezdte az első osztályt. Van egy roma kissrác az osztályban. Kérdezd már meg hol ül? Hogy találtad ki, hogy leghátul??? Igaz, hogy tud összeadni,kivonni és osztani 10-ig, tud már nyomtatott nagybetűkkel írni és olvasni -tudom,mert egy csoportba járt a lányommal az oviban-, elmondta a szabályokat, amiket meg kellett tanulniuk, de mégis valahogy csak feketepontjai vannak...
Kicsit elfoguktak vagyunk, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!