Mikor fognak gátat vetni a megélhetési gyerekvállalásnak?
15:09
Értsd már meg, hogy az "Ismerek egy romát ,aki...." statisztika nem elég. Persze, én is tudok mondani 2-3 romát, aki vitte valamire. De tudod ez nem statisztika. Ez nem az általános.
Ha egy autómárkáról az egész világ azt mondja, hogy rossz, és ezt bizonyítékokkal is alátámasztják, sőt a jártadban-keltedben is naponta látsz lerobbanva az út mellett, akkor veszel ilyen autót? Hiába mondják neked, hogy ez a példány eeeez igen. Megveszed? Dehogy veszed, mert nem hiszed, hogy az az egy tényleg jó.
Csak hasonlat volt. :))) De mindegy..nem erőltetem... :)
Látom másfelé jár az agyunk. Igazad van, okos roma, nem kellene lenézni,de ettől ő még 1 a 100-ból, és a maradék 99 miatt előítéletek vannak. Ezért pedig nem biztos, hogy a tanárnéni a hibás.
Én Szabolcs megyében nőttem fel, egy olyan városban, ahol nagyon sokan vannak. Állandó balhék vannak hétvégenként este, egyszerűen nem lehetett ingyenes szabadtéri bulikat rendezni a városban, mert ellepték őket (ami nem baj) és balhéztak (ez már baj).
Tőlem gyerekkoromban egy cigány rendszeresen elvette a pénzem.
Arra akarok kilyukadni, hogy ha most felnőtt fejjel meglátok egy csoportot belőlük BP-n, egyből felmegy a vérnyomásom, pedig ők, konkrétan nem ártottak nekem.
Nem latjatok h total le van korlatozva az agya?
Erted latott anno egy filmet es akkor kesz be is vette:)
Mas nem letezik:)
Fogok mar arrol videot csinalni ahogy a romak kifejtik a velemenyuket arrol h a farkukbol megelnek:)
Naluk mind ezt mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!