Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fognak gátat vetni a...

Mikor fognak gátat vetni a megélhetési gyerekvállalásnak?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 12:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
53%

15:09

Értsd már meg, hogy az "Ismerek egy romát ,aki...." statisztika nem elég. Persze, én is tudok mondani 2-3 romát, aki vitte valamire. De tudod ez nem statisztika. Ez nem az általános.

Ha egy autómárkáról az egész világ azt mondja, hogy rossz, és ezt bizonyítékokkal is alátámasztják, sőt a jártadban-keltedben is naponta látsz lerobbanva az út mellett, akkor veszel ilyen autót? Hiába mondják neked, hogy ez a példány eeeez igen. Megveszed? Dehogy veszed, mert nem hiszed, hogy az az egy tényleg jó.

2010. okt. 19. 15:12
 52/74 anonim ***** válasza:
80%
Az ember nem egy autómárka, már ne is haragudj. És igenis azt a bizonyos személyt kellene nézni, nem egy népcsoportot. Itt az iskolában pont azt teszik, amit te mondasz. Roma? Akkor hülye. Nem is lesz semmi a gyerekből, csodálnám ha nem javasolnák majd évismétlésre, nem azért,mert buta. Mondom,már most többet tud, mint a többi elsős. De roma, a 2 tanítónéni meg nem szereti a romákat.
2010. okt. 19. 15:15
 53/74 anonim ***** válasza:
93%

Csak hasonlat volt. :))) De mindegy..nem erőltetem... :)

Látom másfelé jár az agyunk. Igazad van, okos roma, nem kellene lenézni,de ettől ő még 1 a 100-ból, és a maradék 99 miatt előítéletek vannak. Ezért pedig nem biztos, hogy a tanárnéni a hibás.

Én Szabolcs megyében nőttem fel, egy olyan városban, ahol nagyon sokan vannak. Állandó balhék vannak hétvégenként este, egyszerűen nem lehetett ingyenes szabadtéri bulikat rendezni a városban, mert ellepték őket (ami nem baj) és balhéztak (ez már baj).

Tőlem gyerekkoromban egy cigány rendszeresen elvette a pénzem.

Arra akarok kilyukadni, hogy ha most felnőtt fejjel meglátok egy csoportot belőlük BP-n, egyből felmegy a vérnyomásom, pedig ők, konkrétan nem ártottak nekem.

2010. okt. 19. 15:19
 54/74 anonim ***** válasza:
29%
jaj persze Mo-ra jellemző, hogy tele van okos roma gyerekekkel minden iskola, csak a tanárok rasszisták. Hagyjuk már...
2010. okt. 19. 15:23
 55/74 anonim ***** válasza:
85%
Nem azt mondtam, hogy tele van minden iskola. Fogalmam nincs róla, hogy máshol mi a helyzet. A lányom osztályában viszont van egy okos roma gyerek. De az ilyen negatív hozzáállás miatt a tanítónőket a gyerek esze nem érdekli, csak a származása.
2010. okt. 19. 15:26
 56/74 anonim ***** válasza:
15%

Nem latjatok h total le van korlatozva az agya?

Erted latott anno egy filmet es akkor kesz be is vette:)

Mas nem letezik:)

Fogok mar arrol videot csinalni ahogy a romak kifejtik a velemenyuket arrol h a farkukbol megelnek:)

Naluk mind ezt mondja.

2010. okt. 19. 16:06
 57/74 anonim ***** válasza:
37%
Az én agyam lehet hogy korlátozva van-neked meg nincs...
2010. okt. 19. 16:08
 58/74 anonim ***** válasza:
34%
Egy film meg egy tulertekelt cigo alapjan vonni kovetkeztetest,de akkor ezek a romak miert mondjak h a fas*zukbol megelnek?
2010. okt. 19. 16:13
 59/74 anonim ***** válasza:
41%
Valójában minden rendben van. Teljesen normális, hogy úgy csökken vészesen az ország lakossága, hogy közben a cigány népesség részaránya elképesztő ütemben növekszik. Nyugodjunk meg, minden a legnagyobb rendben, igaz? Nem kell félni, mikor azt halljuk, hogy a ma élő 10 éves korosztály több, mint a fele kétszersült. Ha vezetve lenne, hogy hány cigány él Magyarországon, akkor azt látnánk, hogy vannak olyan régiók, ahol a fehér magyarok már most kisebbségben vannak. Szerintem még egy kiscsit több közpénzt kéne nekik adni, hátha 15-20 éven belül sikerül kiirtaniuk a teljes magyarságot...
2010. okt. 19. 16:30
 60/74 anonim ***** válasza:
79%
Számítások szerint 20-25 év múlva 2 millióan lesznek és összeomlik a nyugdíjrendszer, mert ugye nem dolgoznak, segély kell nekik, az öregeket meg nincs aki eltartja.
2010. okt. 19. 16:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!