Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bakács Tibor téliszalámit...

Bakács Tibor téliszalámit lopott a tescoban. Mi a véleményetek a megélhetési bűnözésről, a szigorított törvény szükségességéről?

Figyelt kérdés

Azt mondta éhes volt. Vajon annak aki éhes muszály egy rúd téliszalámit lopni? Három zsömle nem lett volna elég?

[link]

2011. febr. 7. 18:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy őt is előzetesben tartották, mint amikor egy hajléktalan lop valamit? Mert tuti nem :)
2011. febr. 7. 18:16
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Előszöris volt ma már szinte tök ugyanez a kérdés. Másodszor: valószinűleg egyáltalán nincs megélhetési gondja, inkább egyfajta magamutogatás, ha jobban tetszik a divatszó: médiahack.
2011. febr. 7. 18:16
 3/18 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem mással is fel tudná magára hívni a figyelmet. Lehet neki is megszaladt a frankhitele, ki tudja milyen anyagi gondokkal küzd. A zsömlét pedig lehet kifizette.
2011. febr. 7. 18:25
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Gondolom hamarosan kiad valami könyvet (remélem nem CD-t...) és annak kellett a promó. Szó sincs mgélhetési bűnözésrő!!!
2011. febr. 7. 18:35
 5/18 doboszoli ***** válasza:
100%

A kérdés második felére:

Szükséges, támogatom. A kormány egyik legértelmesebb intézkedése. Ám csak akkor van értelme, ha MINDENKIRE érvényes.

Ja! Megélhetési bűnözés nincs. Bűnözés van.

2011. febr. 7. 18:40
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

ez egy jó kis felhajtás neki, meg aztán lehet, hogy ő is azt gondolja, h nincs létjogosultsága a megélhetési bűnözésnek, és ezzel akarja felhívni a figyelmet.

bocs, de ez az ember nem lehet olyan hülye, hogy pont egy 3000ft-os beszéferezett pick szalámit lop el.

ha tényleg kellett volna neki, akkor teszkós kilósat lop, azt nem védik annyira.

az ember, ha akar, dolgozik. pláne egy olyan ember, akinek már van presztízse, simán felvették volna bárhova melózni, mert azért ő egy eladható név...

2011. febr. 7. 18:46
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azt hiszi, hogy éhezik? Csak szexuális segédeszközt lopott. Ez enyhítő körülmény. XD
2011. febr. 7. 18:52
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre szégyenletes cselekedet.Annyit szerepelt a TV-ben és munkahelye is van,de becsülete egy rúd szalámi.
2011. febr. 7. 19:01
 9/18 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem ugyanezt délelőtt. Most azt mondták az RTL Híradóban, hogy megkérdezték az ügyről Bakácsot, de nem nyilatkozhat, mert leszerződte a témát egy sóműsorban.

Több dologról lehet itt szó, de nem megélhetési bűnözésről. A Klubrádióban volt műsorvezető, már abból a fizetésből is meg tudott volna szerényen élni. Lehet, hogy ez is a FIDESZ elleni tiltakozás, be akarja bizonyítani, hogy most elnyomják a nem fideszeseket. De valószínűbb, hogy ezzel egyszerűen most nagy pénzt akar kaszálni, sőt akár az is lehet, hogy a nem tudom milyen sóműsorral előre leegyeztetve lopott. Meg hát a saját hülyesége, önmutogatási igénye is benne lehet természetesen.

2011. febr. 7. 19:05
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

ez csak egy ostoba provokáció (nevezhetjük médiahecknek is)

Amúgy a nyakamat teszem rá, hogy van pénze és nem csak kajára :D

2011. febr. 7. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!