Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bakács Tibor téliszalámit...

Bakács Tibor téliszalámit lopott a tescoban. Mi a véleményetek a megélhetési bűnözésről, a szigorított törvény szükségességéről?

Figyelt kérdés

Azt mondta éhes volt. Vajon annak aki éhes muszály egy rúd téliszalámit lopni? Három zsömle nem lett volna elég?

[link]

2011. febr. 7. 18:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is csak provokacio. Bakacs es a megelhetesi bunozes egy mondatban? Ne haragudj, de amig egy atlag csalad 150-250 ezer Ft-bol el, aminek haromnegyede hitel nelkul is rezsire es kajara megy, addig egy olyan ember, aki voltak idok, hogy rengeteget keresett, ne mondjon mar ilyet! Most is volt munkaja a radioban, csakhogy ezek az emberek olyan nagy labon elnek, mikor penzuk van, hogy az atlag ember azt el sem tudja kepzelni. Ilyen meglett, felnott ember nem gondol a jovojere, hogy esetleg maskor nem fog havi 800 ezret keresni es kellene egy kis tartalek? Ez ugyan kinek a hibaja? Hogy a penzet hogy osztja be, az nem mas hibaja es ha annyira nem tud megelni a munkajanak nevezett semmittevesbol, akkor miert nem vallalt mas munkat? Ja, mert akkor tenylegesen dolgozni is kellett volna, nemcsak ossze-vissza beszelni hulyesegeket...?

Amugy ha valakinek van egy csepp esze es nem tud kajat venni, nem a Tescoba megy, ahol tiszta sor, hogy kiszurjak. Az lesz a vege, hogy o jar jol. Nem volt rola hir az utobbi idoben, most meg 1 nap alatt lett vagy 3 hir rola minden fobb oldalon. Massal nem tudott erdeklodest kelteni es muszaj volt valamit kitalalni.

2011. febr. 7. 21:06
 12/18 A kérdező kommentje:

Bakács Tibo ezek szerint 2011. "Anettkája".

Sok erkölcsi alapja nem lehet neki, mint kritikusnak, legalábbis ez után.

Komolytalan.

2011. febr. 7. 21:16
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Es meg igy is van, aki ot sajnalja. Bevett szokas a mediaban ez. A negativ reklam is reklam, sot van, akinek ebben o lesz a pozitiv hos...
2011. febr. 7. 21:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Én egy ilyesmi üzenetet vettem ki az egészből. "A csúnya FIDESZ korlátozta őt a médiatörvénnyel, így nem tud érvényesülni, elszegényedik". Főleg, hogy a klubrádió egy igen erős baloldali rádió, el is tudom képzelni róluk. Amúgy a lényeget az előttem szólalók leírták: Médiahack.
2011. febr. 8. 09:30
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

Elküldeném kubikolni több évre és akkor megtudná mi a becsü-

letes munka.Sokan éheznek és még sem lopnak.

2011. febr. 8. 14:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Egy köztudottan ellenzéki újságíró, aki rendszeresen publikál és rádiós műsorvezetőként dolgozik valóban nem tud magának élelmiszert venni?

Nem vagytok felháborodva, amiért ilyen hülyének néznek bennünket?

Szerintem a politikai nézetei miatt "szervezte" ezt a kis akcióját a kormány és a "zéró tolerancia" ellen, meg persze egy jó kis könyvet is írhat ebből az élményből!

2011. febr. 8. 21:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Most ezen mi a meglepő?

Mit csinálnak a magyar milliomosok, ha kell nekik valami? Ellopják. Ez miért elítélendő. Inkább dicsérjük meg a Bakács "lopkodkodó" Tibit, hogy legalább a legdrágább kategóriás magyar élelmiszert próbálta ellopni (végül is rá volt írva, hogy "pick", ő meg jól vágja az angolt...).

Megér ennyit, eladható a becsület néhány címlapsztoriért és meghívásért a frizbibe? Naná - Ez Magyarország!

2011. febr. 9. 09:51
 18/18 anonim ***** válasza:

09:51:

"végül is rá volt írva, hogy "pick", ő meg jól vágja az angolt..."

Ezen nagyon jokat nevettem. :)

Koszonom!

2011. febr. 10. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!